|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
buvolii

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 7:18 am Předmět: |
|
|
Dne 13.2.2014
PC+PP------------- 15x2x65
Bench-------------- 10x1x92,5
Dl--------------------18x2x140
Bic Shyby---------- 5x2xBW
Břicho 2x20 zkracovačky
Celkový čas 90min
Po velice solidní rozcvičce jsem přešel na PC+PP, musím říct že první serie mě opět vyděsila jak byla težká.  Ohromně náročný cvik ale vydřel jsem ho.  Poté přišel na řadu bench a 92,5kg , to byla fantazie zvládl jsem to. Ani si nepamatuji, kdy jsem měl v rukách takovou váhu. A čekalo mě Dl, jelikož jsem to ze začátku vrátil zpátky jako třetí cvik, bylo jasné že nebudu zvedat 170kg, to jsme zavrhl rovnou. Rozhodl jsem se pro serie o 2opakování se 140kg podmíněné tím, že to musím zvedat bez trhaček. Ze začátku to vypadalo báječně od 10serii jsem se už hodne trápil a boleli mě záda. (do opasku jsem nechtěl jít , mělo to být 20serii bez opasku a bez trhaček.) Po 17serii už se to nedalo na záda vydržet a já si vzal opasek, po 18serii jsem to vzdal. (opasek už v tomhle stavu nepomohl) Hodně jsem se nadřel než jsem to sklidil.  Dal nějaký biceps shyb zkracovačky a šel jsem do sprchy. Vinikající trening jen ta třešnička na dortu tomu chyběla , samozřejmě když jsem odcházel do šatny tak už jsem ani neveděl že mě záda boleli.
Naposledy upravil buvolii dne st březen 19, 2014 5:09 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
buvolii

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 6:12 pm Předmět: |
|
|
Dne 16.2.2014
KNB-----------------------------12x3xBW+10kg
PC+dřep----------------------- 13x2x65
PvP jednoručky-------------- 4x2x45 8x2x42,5
Výpony v sedě-----------------3x15x30kg
Břicho 2x20 zkracovačky
Celkový čas 70min
Dneska mám na sebe obrovskou pifku.  Ne na to že jsem flákač, to se o mě všeobecně ví ale že jsem i deb...  To že jsem vzdal pc+dřep to je flakání. Ale uplně jsem vynechal biceps zdvih+tlak a až na šatně, když jsem zjištoval, jakto že jsem to dal za 70minut mi to došlo.  Ale pojdme od začátku, klasická rozcvička. Poté KNB, musím říct že to byla paráda, lepší začátek jsem si nemohl přát od minula mám příhoz 2,5kg a i tak mi to šlo.  Poté přišlo PC+Dřep, jako vždy trápení od první serie, v každá další jsem to o pár vteřin protáhl, nestíhal jsem to udychat a při 13 serii jsem pořádne nedotáhl druhé opakovaní a to byla poslední kapka, impulz, abych to vzdal.  PVP jednoručky 45kg, ukázalo se že to je nad moje síly, uplácal jsem 4serie na každou ruku a ubíral váhu i se 42,5kg jsem se natrápil a na levou ruku to bívali ne uplně dotažené serie. Biceps zdvih a tlak, jak už jsem psal jsem zapoměl. (nevím na co tam ten papír sebou nosím, když do něho nekoukám) Hodil jsem do SS serie lýtka a břicho a šel jsem do šatny. Abych řekl pravdu, mrzí mě více vynechaný cvik, než nedokončené pc+dřep.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 6:43 pm Předmět: |
|
|
Dne 16.2.2014
V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě k večeru jsem si byl zaběhat. Dal jsem si 7kol (7x900 =6,3km) Čas 35,23 to jest nějakých 5,03 na jedno kolo. Opět šlo o běh s kámošem , opět se jednalo o jedno velké trápení. V 6kole jsem převzal iniciativu, trochu jsem na to přitlačil ,protože 5kolo jsme měli asi za 5,35. Ke konci 7kola mě v kopci dohnal a tam jsme si řekli, že bežíme do poslední finiš rovinky. V té jsem utáhl vítěztví na svoji stranu a o 7s jsem vyhrál. Proč to ale říkám, ani ten běh mi neudělal radost a dnes jsem vyhrál jen díky silnejší vuli. Už aby tu bylo jaro a začlo se opět pořádne běhat a dostávat do formy.
Naposledy upravil buvolii dne st březen 19, 2014 5:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út únor 18, 2014 2:43 pm Předmět: |
|
|
Dne 18.2.2014
Dřep---------------------------- 5x1x142,5 2x1x140 3x1x137,5 1x1x135 11x1x132,5
PC+PP-------------------------- 20x1x75
Bench--------------------------- 8x2x85
Ez (biceps)--------------------- 6x3x42,5
Břicho 1x30 zkracovačky
Celkový čas 95min
Dnes jsem do fitka vyrazil sice nabuzený, rozhodnutý dát nohám co se do nich vleze.  Ale také s bolestí v pravém rameni. Rozcvička probíhala jako vždy.  Angličáky byly dnes obzvlášt příšerné.  (i tady se mi zdá že se mi ty pauzy na vydýchání, mezi serieme (3x6) prodlužují  ) Poté přišel na řadu dřep. Po zahřátí jsem si naložil pracovní váhu 142,5kg a byl jsem rozhodnutý dneska udělat 20serií , ikdybych to měl zhazovat až na osu.  Samozřejmě všechny serie v opasku, asi netřeba psát.  Bylo to maso a já měl pocit že neustále ubírám  Schválně jsem si naložil osu tak, aby se dalo rychle ubírat a abych u toho dodržel start každou minutu. Za každé ubrání jsem si slíbil jednu trestnou serii navíc. Mělo jich být teda správně 24, udělal jsem pouze 22. Byl jsem spokojený a šlo se na pc+pp, abych řekl pravdu, šel jsem tam stím že si to zkusím. Neveřil jsem, že to po těch dřepech a stím ramenem dám. Ale od první serie se to zdálo dobré, hodně jsem se začal trápit od 15serie. Poté přišel bench, dopomoct na poslední 2serie. Musel zlehka zatlačit, vždy u druhého opakování ale i tak to bylo podle mě dobré.  Pak jsem Dal biceps Ez rychle jednu serii zkracovaček a utíkal jsem na bus.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so únor 22, 2014 11:00 am Předmět: |
|
|
Dne 21.2.2014
PC+PP------------- 3x2x67,5 12x2x62,5
Bench-------------- 1x1x95 9x1x90
Dl--------------------10x2x140
Břicho 1x20 zkracovačky
Celkový čas 60min
Dnes trening před odpolední směnou, veděl jsem že není šance ho stihnout. Minulí trening trval 90min.  V rozcvičce vynechány anglíčáky, opět mě trápil stehení sval ( nebyl skříplí ale cítíl jsem že mě limituje)  Pc+PP po třech seriích jsem 4 neudělal a ubral jsem o 5kg na váze a s vypětím všech sil dokončil. V benchi jsem vytalčil pouze první serii a na ostatních se brutálně nadřel. Ještě jsem to pořádně nedokončil a už jsem se zahříval na dl.  Samozřejmě jsem všude dodržel start každou minutu.  To znamená, že jsem v 40s pauze u benche stihlu udelat 3opakování dl. Poté přišlo samotné dl , veděl jsem že to nestihnu . Chtěl jsem 12serií, nakonec jsem dokázal 10 s tím že jsem to vzdal, pro bolest zad.  Jinak opasek použitý nebyl, trhačky už od 3serie, to se nedalo udržet.  Když se na to s odstupem času dívám, musím říct, že jsem nic nedokončil nic nedokázal.
Naposledy upravil buvolii dne st březen 19, 2014 5:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne únor 23, 2014 6:45 pm Předmět: |
|
|
Dne 23.2.2014
KNB-----------------------------6x3xBW+12,5kg 6x3xBW+10kg
PC+dřep----------------------- 20x2x62,5
PvP jednoručky-------------- 3x2x42,5 9x2x40
Bic zdvih+tlak----------------- 8x4x15
Břicho 1x40 zkracovačky
Celkový čas 80min
Dnes klasická rozcvička i s angličáky.  Poté jsem přešel na KNB, řekl jsem si proč přidávat na 11,25 když tam mužu dát 12,5kg a děj se vule boží.  Odjel jsem velice solidních 6serií, v 7serii jsem to nedal, shodil jsem 2,5kg a odjel další 6serií. Poté jsem dal PC+Dřep, minule jsem vyhořel na 65kg a dneska jsem si naložil opět pouze 62,5kg ( včera mě celí den trápili kolena, nevím proč, neměl jsem touhu přidávat, chtěl jsem to odjet, ne zase pořád ubírat) Musím říct nadřel jsem se na tom neuveřitelně, spocený jak vepř. Veděl jsem, když jsem začínal PVP že vyhořím jak papír. 45kg (to byla moje minulá váha s kterou jsem toho moc neušmudlal ) byla obsazená. To mi nevadilo, mě 42,5kg dneska bude stačit bohatě, to jsem si říkal, pak jsem upotil 3serie a ubral to na 40kg , abych to vše odjel. Protrpěl jsem i biceps +zdvih jednu serku zkracovaček a měl hotovo.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne únor 23, 2014 7:07 pm Předmět: |
|
|
Dne 23.2.2014
V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě poobedě jsem si byl zaběhat. Dal jsem si 10kol (10x900 =9km) Čas 56,30 to jest nějakých 5,39 na jedno kolo. Čas pro mě dneska není duležitý, ikdyž je velice alarmující.  Šel jsem tam stím, že odedneška začínám střídat ty svoje 3 bežecké treningy (10 kol klasika, 2kola sprint +kopečky, 6kol kde přidám v každém kole pár angličáku) Sice to měla být pohoda a aspon tak lážo plážo jsem vyběhl.  Tak hrozný běh a výsledek jsem nečekal.  První kolo 5,20 druhé 5,40 a třetí za 6min a od třetího kola jsem se na hodinku už nedíval a také se uklidnil, že už pomaleji bežet nemužu.  Protrápil jsem se všemi koly , ano jsem po treningu , ano byl jsem asi 1h po obedě , to ale nic nemění na faktu, že mi to nejde.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st únor 26, 2014 10:09 am Předmět: |
|
|
Dne 25.2.2014
Dřep---------------------------- 20x2x112,5kg
PC+PP-------------------------- 1x1x72,5 1x2x62,5kg
Bench--------------------------- 8x2x75
Břicho 2x15 zkracovačky
Celkový čas 60min
Dnes po rozcvičce (angličáky jako ovykle hruza), jsem přešel na dřep. Nechtěl jsem težkou váhu, netoužil jsem po ní, bolí mě v poslední době kolena a tak jsem se rozhodl dát pouze 112,5kg s dvěma opakováníma. Nemusím říkat že i tak jsem se nadřel jako blázen a samozřejmě to odjel v opasku.  Potom mělo být PC+PP a to se 77,5 kg, s touhle vahou jsem to dokázal dostat jenom na pc a to ještě hodně škaredě, víš to nešlo a při přetočení zpátky dolu, mi to málem polámalo ruky. Ubral jsem na 72,5 a stím zvládl horko težko 1opakování.
Říkám si nevadí, shodil jsem na 62,5kg s tím že odjedu 20 opakování třeba po 2opakování ( Talčil mě opět čas, spěchal jsem na odpolední) Po první seri jsem to vzdal, měl jsem toho dost. I tahle váha se zdály býti dneska nad moje síli. Šel jsem na bench, měl jsem jet 87,5kg dokázal jsem se dostat na 75kg víš ne. Hodil jsem tam zkracovačky a šel jsem domu. Horzný trening nebyly vubec žádný sili, nedokázal jsem se na to cvičení dneska vubec soustředit. Už dlouho jsem neměl tak špatný a zbytečný trening.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 1:08 pm Předmět: |
|
|
Dnes 25.2.2014 Byl oficiálně ukončen předešlý trening 30.12.2013- 25.2.2014 a tak je čas na rekapitulaci. Na tento trening jsem byl velice zvědavý , pokud mohu říct a pokud mě pamět neklame, nikdy jsem podobný trening nejel.  Trening založený na rychlosti a spoustě přemístění.
Řeč čísel: začátek --------konec
D 20x1x120---------------20x1x140kg
Bench 10x1x80-----------10x2x92,5kg
Dl 20x1x160---------------20x1x170kg
PC+PP 20x1x57,5--------20x1x75kg
Musím uznat že s výsledkama jsem spokojen , stejně tak s celím treningem. Jak už jsem zmínil, byl uplně odlišnej.  Po dlouho době jsem měl v treningu spoustu pc a abych řekl pravdu, vysledek 20x1x75kg si velice považuji.  Uznávám, ke konci už se mi nedařilo a dost jsem ho pra... (kazil)
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 1:23 pm Předmět: |
|
|
Vždy když něco končí,něco jiného začíná a tak jsem dnes 27.2.2014 rozjel nový treningový program. Vybral jsem si trening od jednoho uživatele zde.  Snad mu nebude vadit, když mu ho budu mršit.  Trening rozdělený do tři treningových dnu a dvou cyklu.  To znamená že týden se jede objemová část a týden spíše silová. Mám tyhle rozmanitejší treningy rád, tak uvydíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 1:43 pm Předmět: |
|
|
Dne 27.2.2014
Dřep---------------------------- 5x5x102,5kg
Bench--------------------------- 7x6x60kg
PvP jednoručky---------------- 7x6x25kg
MP-------------------------------- 4x8x32,5kg
shyby 3x1 po každé serii shybu kladka na dotlakování 1x8x40kg (celkem 4x8x40kg)
Břicho 2x20 zkracovačky
Celkový čas 70min
Rozcvička jako obvykle a jako obvykle, angličáky hruza a děs.  Potom dřep, první serie bez opasku ostatní už s ním , ikdyž jsem ho dneska měl daný volněji.  Na dřepech jsem se nadřel, už jsem zapoměl co to je dělat více než 3opakování.  Takže jsem končil s dřepy a byl jsem bledý jak stěna.  Bench byl také více než namahavý.  U PvP jsem byl zklamán, měl jsem na papírku psáno 27,5kg , vzal jsem 25kg a i to bylo akorát, abych dokončil. U shybu jsem zvolil obvyklí zpusob, jeden planý pokus o shyb  a kladkou jsem to dojel. U třetí serie už jsem pouze visel jak šnura na prádlo a do 4tého pokusu jsem ani nešel.  Hodil jsem tam zkracovačky a šlo se domu.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne březen 02, 2014 6:32 pm Předmět: |
|
|
Dne 2.3.2014
Dnes odpoledne bežecký trening. Dal jsem si 2kola na prudko (2x900 =1,8km) Čas 8,40 to jest nějakých 4,20 na jedno kolo. Přidal jsem k tomu 7vyběhu do kopce zhruba 80-100metru a zpátky se vždy vrátit pekně pomalím,pomaloučkým výklusem. Hodně jsem uvažoval zda dneska jít (škrábe mě v krku) ale hezké počasí rozhodlo.  Jestli to byl dobrý nápad to se uvydí asi až zítra.  Dnešní běh ukázal prostě jeden fakt, už není na co čekat.  Jsem na tom po fizické stránce hodně špatně.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po březen 03, 2014 3:51 pm Předmět: |
|
|
Dne 3.3.2014
Dl-------------------------------- 5x5x140kg
KNB------------------------------ 7x6xBW
PVČ k bradě (ramena)------- 7x6x37,5
Bench--------------------------- 4x8x55kg
PvP jednoručky---------------- 4x8x25kg
Břicho 1x30 zkracovačky
Celkový čas 80min
Dnes v rozcvičce pouze 2x6 burpess. ( při každém došlápnutí s výskoku, mě štíplo v koleni, mužou za to ty včerejší kopečky). Dl, musím říct, že bylo hodně nezvyklé po seriích o 1-2opakování, najednou dělat serie o 5opakovaní.  Opasku jsem se nedotkl a trhačky použité už na první serii, kdy mi to a ted nekecám, při čtvrtem opakování , kdy jsem tu činku chystal položit vypadlo z ruky.  KNB s počátku nic moc, sice jsem zvykli i na zátež 10-12,5kg ale menší počty a všiml jsem si že s vahou navíc, mě to táhlo dopředu (jako bych to více dělal přes prsa)  PVČ k bradě, tenhle cvik jsem jel temeř po pul roce , pro lepší uchop v trhačkách. Bench a PvP byla taková ta klasika, rychle jsem hodil jedny zkracovačky a utíkal na bus.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út březen 04, 2014 5:00 pm Předmět: |
|
|
Dne 4.3.2014
Další měsíc z měsícem se sešel. Takže je čas podívat se jak nám to jde. Zdá se, že od minula jsem zase něco málo přibral, tentokrát naposled.  Moje váha k dnešnímu dni činí 94kg, což znamená že jsem přibral 3kg. (ani se mi tomu nechce veřit, vážil jsem se včera i dneska a je tomu skutečně tak)  Muj cíl mít v březnu aspon 92kg jsem splnil. V nejbližší době začnu s dietou, mírné sacharidové vlny, jen co dolečím nachlazení. Začátek diety by mohl být 10.3. pokud se zbavím onoho nachlazení. A cílem je prosekat to na 87-88kg. (měla by to být hračka)
Věk: 28let
Výška:187cm
Váha: 94kg
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st březen 05, 2014 5:50 pm Předmět: |
|
|
Dne 5.3.2014
Čelní dřep---------------------- 5x5x52,5kg
MP-------------------------------- 7x6x27,5kg
Shyby kladka--------------------7x6x42,5
KNB--------------------------------4x8xBW
PVČ k bradě (ramena)--------- 4x8x37,5
Výpony ve stoje-----------------2x10x115
Břicho 2x20 zkracovačky
Celkový čas 65min
Dnes jen další, z dlouhé řady vyloženě slabích treningu. Po rozcvičce čelní dřepy. Dám vám hádanku, co myslíte že mě s tohodle cviku bolelo nejvíce? Kdo hádal že nohy, nemá v mém logu co dělat.  Byly to ramena.  Klasické čelní dřepy s činkou na hrudníku jsem zavrhl už v rozcvičce, nedokázal jsem udržet a zkrotit ani prázdnou osu.  Rozhodl jsem se pro čelní dřepy, kdy se činka drží v rukách. A než jsem odjel 5serií tak jsem na tom pekně natáhl ramena. (o vetší váze se bojím pomyslet) Proto druhý cvik na MP byl více žalostnejší než obvykle, ty ramena hrozne řvala že to bolí.  Shyby klasické, já nedokážu a netoužil jsem ani po tom jednom trapnem provešení , takže to tentokrát byla jenom kladka.  KNB a PVč k ramenum vydřený. a Jelikož tenhle trening nebyl nikterak dlouhý, hodil jsem tam ještě do SS výpony ve stoje a zkracovačky. A měl jsem splněno, nebo spíše odfláknuto.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|