Hodinky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 19, 20, 21  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hodinky  Úvodní stránka -> Ostatní -> Hodinky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
komar

PříspěvekZaslal: čt únor 20, 2014 3:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podobně tak v hodinkách, kdo chce dobrý produkt za férovou cenu, nekoupí si Rolexy nebo Breitlingy, kde platí krom hodinek hlavně cedulky na vozech Formule 1 obrazně řečeno.[/quote]

zalezi jak to beres. ono s hodinkama je to dost jinak nez si myslis. tam prave cenu dela i jmeno znacky ne jen materila nebo kvalita. ony takove rolexy, omegy, breitlingy,...si drzi cenu a kdykoliv je v pohode ze dobry peniz prodas. po osobni zkusenosti s jacob'skama a paneraikama nikdy vice
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
to je on

PříspěvekZaslal: čt únor 20, 2014 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

komar napsal:
Podobně tak v hodinkách, kdo chce dobrý produkt za férovou cenu, nekoupí si Rolexy nebo Breitlingy, kde platí krom hodinek hlavně cedulky na vozech Formule 1 obrazně řečeno.

zalezi jak to beres. ono s hodinkama je to dost jinak nez si myslis. tam prave cenu dela i jmeno znacky ne jen materila nebo kvalita. ony takove rolexy, omegy, breitlingy,...si drzi cenu a kdykoliv je v pohode ze dobry peniz prodas. po osobni zkusenosti s jacob'skama a paneraikama nikdy vice

Co to znamena, ze si drzi cenu? Kdyz koupis Rolexy za 500.000,- a pak je budes rok pouzivat, prodas je tak za pulku... To neni dobry kseft.
MSG

PříspěvekZaslal: čt únor 20, 2014 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to jako auta, koupíš a máš hned 15-20% dolů. Leda koupit starší. Kdo kupuje Rolex atd., tak se o ně většinou velmi dobře stará a prodává je takřka netknutý. Kompletní balení (krabice, doklady) je samozřejmé. Pak to má cenu chápat jako investici. Ovšem spíš jako uložení peněz v případě nestability měny.

Jedině, kde cena roste, jsou nějaký limitky. Ovšem na kterou vsadit, to je otázka. Ty jistý jsou vyprodaný hned.

Třeba Prim Orlík L.E.45 se prodávala za 45.000Kč, všichni si klepali na čelo a dneska se to klidně prodá za 60-70Kč. Ale to je spíš výjimka.
7eVen

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 7:20 pm    Předmět: Festina Odpovědět s citátem

Přečetl jsem si všechny stránky a zezačátku sem měl dobrý pocit, že se zrovna o Festinách mluvilo :-) i to, že se o nich mluvilo celkem v dobrém světlě, až možná ke konci se moc přeceňovali, až třeba dokonce nedoporučovaly.

Já si před 8mi měsíci koupil tyhle chronografy http://www.hodinky.cz/festina-chrono-dual-time-16488-3.html musím říct, že jich nelituji, akorát by to třeba ještě chtělo nějaké další, ať můžu ty hodinky někdy střídat :)

Dneska bych už šel do nějakých větších rozměrů, protože vypadají už malé a moc na mě nevynikají :D tak samo to mám i s mobilem (rozměr 4,3)
to je on

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je mi líto, ale jedinou značku z toho shopu co postoval Spazik, neznám. A nechtěl bych vysvětlovat, proč ty hodinky stály tolik a tolik, když tu značku v životě nikdo z laiků neslyšel. A já sám se za úplného laika nepovažuji... Asi mylně.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě stačí moje hodinky od firmy CERTINA. První hodinky v životě co mi roky drží, nejsou doškrábané a vypadají pořád dobře a nemluvím o jejich přesnosti a vzhledu a zpracování. Není to žádná pecka za +100 000 Kč, ale mě to stačí.
to je on

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Certiny jsou super! To už je opravdová firma... (taky jedny mám)
MSG

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2014 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z toho si nic nedelej, ja hodinky sbiram a co jsem se ted tam koukal, tak jich taky tak 1/3 neznam... ale jinak je to znamej shop a znacky jako glycine, sinn, archimede, laco ci traser jsou docela znamy...

Jinak jsou samozřejme znamy znacky za slusnou cenu - tissot, certina, seiko, citizen...

to je on napsal:
Je mi líto, ale jedinou značku z toho shopu co postoval Spazik, neznám. A nechtěl bych vysvětlovat, proč ty hodinky stály tolik a tolik, když tu značku v životě nikdo z laiků neslyšel. A já sám se za úplného laika nepovažuji... Asi mylně.
Spazik

PříspěvekZaslal: so březen 22, 2014 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to je on napsal:

Kupovat si hodinky kvůli tomu, aby se člověk mohl chlubit tím kolik stály to mi přijde trochu buranské, to bych se cítil někde na úrovni Rytmuse
99% Lidí samozřejmě zná pouze hodinky, co vidí na v bedně na Jamesi Bondovi nebo sportovních akcích, takže Seiko, Citizen, Casio, Omega, Rolex, Breitling, Festina a tím 90% lidí končí :-) To ale neznamená že neexistují další i lepší značky, jen nejsou vidět.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so březen 22, 2014 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi před týdnem jsem otázku hodinek řešil s kamarádem, co je z "trochu jiné společnosti". V reakci na nějaký můj "trapný" návrh mi poslal pěknou odpověď...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
to je on

PříspěvekZaslal: so březen 22, 2014 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
to je on napsal:

Kupovat si hodinky kvůli tomu, aby se člověk mohl chlubit tím kolik stály to mi přijde trochu buranské, to bych se cítil někde na úrovni Rytmuse
99% Lidí samozřejmě zná pouze hodinky, co vidí na v bedně na Jamesi Bondovi nebo sportovních akcích, takže Seiko, Citizen, Casio, Omega, Rolex, Breitling, Festina a tím 90% lidí končí :-) To ale neznamená že neexistují další i lepší značky, jen nejsou vidět.

Jasný brácho. Jen na ně nemáš.
kubaz

PříspěvekZaslal: so březen 22, 2014 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi tak bud sou lidi co si ty omegy breitlingy a ja nevim co jeste hodinky 100k + koupi, a nebo sou lidi co si je nekoupi ale duvod neni ten, ze by je nechteli mit prachy tak si nekoupis hodinky u kterych nikdo nepozna ze sou drahy
Spazik

PříspěvekZaslal: so březen 22, 2014 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
asi tak bud sou lidi co si ty omegy breitlingy a ja nevim co jeste hodinky 100k + koupi, a nebo sou lidi co si je nekoupi ale duvod neni ten, ze by je nechteli mit prachy tak si nekoupis hodinky u kterych nikdo nepozna ze sou drahy

Představ si že existují i lidé co si kupují kvalitní a drahé věci (včetně hodinek) jen čistě z osobního zájmu, sběratelského zájmu a pro vlastní pocit. Drahé věci na machrování kupují mentálně nevyzrálí lidé nebo nějaké rádoby celebrity.
Zrovna cenu hodinek narozdíl třeba od ceny auta pozná podle pohledu míň jak 1% lidí, nehledě na to, že fejkový Rolexy nebo Breitlingy seženej každá socka a od pravých to na první pohled nepozná skoro nikdo.
Věř mi že většina lidí co si kupuje hodinky v ceně milionů z nějakých malých švýcarských manufaktur to fakt nedělá pro to aby se tím mohli chlubit před ostatními. Lidi co na to mají takové peníze jsou trochu na jiné mentální úrovni, pokud to není zrovna Paris Hilton nebo nějakej fotbalista apod.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: so březen 22, 2014 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

Věř mi že většina lidí co si kupuje hodinky v ceně milionů z nějakých malých švýcarských manufaktur to fakt nedělá pro to aby se tím mohli chlubit před ostatními. Lidi co na to mají takové peníze jsou trochu na jiné mentální úrovni, pokud to není zrovna Paris Hilton nebo nějakej fotbalista apod.

Kolik takových lidí znáš, když o tom tak zasvěceně mluvíš?
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so březen 22, 2014 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Jirka Kalous"]
Spazik napsal:

v jiné ment. urovni? Jsou retardovani? Jinak to nechapu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hodinky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: