Co jsem třeba koukal na snowboard na olympiádě, sloopstyle (ty překážky) a rampu, tak holky jely tak na 50% výkonu chlapů. Menší skoky, míň otáček atd. Kdosi to komentoval, že jsou lehčí a fyzicky slabší. Stejně tak např. teniska vždy prohraje s tenistou podobné úrovně na žebříčku atd.
Podle mě bys měla se svou silou slušnou výchozí výhodu.
Na to už jsem trochu stará....
Kdyby jen stará... Já vim, další žehlení...
_________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
Co jsem třeba koukal na snowboard na olympiádě, sloopstyle (ty překážky) a rampu, tak holky jely tak na 50% výkonu chlapů. Menší skoky, míň otáček atd. Kdosi to komentoval, že jsou lehčí a fyzicky slabší. Stejně tak např. teniska vždy prohraje s tenistou podobné úrovně na žebříčku atd.
No počkej!!!
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
No počkej!!!
Jak píšu, začni kick-box a přestane se blbě tlemit :-)
Me teda nerikaj vubec nic ani cesky ani eng. nazvy. chtelo by to za kazdym takovim nejaky gif. )
Existuje pár magický písmenek ... jsou to konkrétně Y, O, U, T, B a nakonec E. Ideálně v tomto pořadí. Jediná zrada je, že to U je tam dvakrát, ale těch možných kombinací není zase tolik, stačí prozkoušet. Pokud tohle nepomůže, tak to žádný gif nezachrání.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru