|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: st únor 19, 2014 8:54 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Chlast není dobrá věc,člověk po něm dělá voloviny,jednou jsem se tak ožral že jsem se vysral do pisoáru,to byla ostuda druhý den... |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: st únor 19, 2014 8:55 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Chlast není dobrá věc,člověk po něm dělá voloviny,jednou jsem se tak ožral že jsem se vysral do pisoáru,to byla ostuda druhý den... |
A ještě to napiš na internet.... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: čt únor 20, 2014 9:05 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | vejdy napsal: | | Chlast není dobrá věc,člověk po něm dělá voloviny,jednou jsem se tak ožral že jsem se vysral do pisoáru,to byla ostuda druhý den... |
A ještě to napiš na internet.... |
Souhlas :-D, jinak co se týče tvého problému, tak bych si našel nějaké aktivity, aby jsi na tyhle blbosti neměl čas a nemusel myslet. Všechno se dá, když má člověk pevnou vůli.
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: čt únor 20, 2014 11:25 am Předmět: |
|
|
Tak včera jen 1/4ka vínka a jedno pivo, tvrdej nic.... a to byl hokej. Mám docela radost :-)
Zkusil jsem taky koupit jako náhražku jakousi sladovou limonádu od Staropramenu (0 alkoholu), ovšem tudy cesta nepovede, pít se to moc nedá. Zkusím regulerní nealko pivo.
|
|
| nahoru |
|
 |
rudosh
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt únor 20, 2014 2:58 pm Předmět: |
|
|
Nebo bude chodit se psem do hospody, někam na zahrádku hezky v létě :D
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: čt únor 20, 2014 3:29 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | Kup si psa.Při venčení na chlast ani nepomyslíš. |
Anebo si porid dite Bud na chlast nebudes mit vubec cas, anebo tomu propadnes uplne a skoncis v pekle... Alespon budes vedet na cem jsi
|
|
| nahoru |
|
 |
Kapo
|
Zaslal: čt únor 20, 2014 3:39 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | Kup si psa.Při venčení na chlast ani nepomyslíš. |
tu na cvicaku sa chlasta vo velkom, tak neviem neviem...:D
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt únor 20, 2014 4:21 pm Předmět: |
|
|
Jdeš na to špatně, jsi snad malé děcko aby sis musel odvykat jak na cumlík postupně a náhražkama?
Prostě přestaň. Vyhoď všechen chlast. Uvědom si konečně na 100% že tě to ničí. Říkat si jak jedno pivko (malé vínko) denně nikomu neškodí je cesta zpět do pekla.
Buď přestaneš (alespoň teď ze začátku, tak na rok) chlastat úplně a nebo budeš chlastat pořád. Jiné možnosti nejsou. Neumíš to kontrolovat, evidentně. Tak to můžeš kontrolovat buď úplně anebo vůbec... _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
bazycek
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: čt únor 20, 2014 4:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt únor 20, 2014 4:45 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | Jdeš na to špatně, jsi snad malé děcko aby sis musel odvykat jak na cumlík postupně a náhražkama?
Prostě přestaň. Vyhoď všechen chlast. Uvědom si konečně na 100% že tě to ničí. Říkat si jak jedno pivko (malé vínko) denně nikomu neškodí je cesta zpět do pekla.
Buď přestaneš (alespoň teď ze začátku, tak na rok) chlastat úplně a nebo budeš chlastat pořád. Jiné možnosti nejsou. Neumíš to kontrolovat, evidentně. Tak to můžeš kontrolovat buď úplně anebo vůbec... |
Střídmá konzumace alkoholu je zdraví spíše prospěšná, na tom se schodne většina lékařů - tím se ovšem myslí tak 1-2 piva NEBO 2x 2dcl vína pro muže NEBO 1 panák /den, poloviční dávka pro ženy.
Pro zdravé jedince ovšem, alkoholik nesmí naprosto nic, protože jakmile se jednou někdo dopracuje k alkoholismu, tak už se NIKDY kompletně nevyléčí, stačí mu pak 1 panák a zase v tom lítá naplno.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|