PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 541, 542, 543 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
jachym

PříspěvekZaslal: čt únor 20, 2014 11:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máte někdo zkušenost s tímto proteinem? https://obchod.ronnie.cz/s-427-maxi-pro-90.html

Vím že to nebude uplně top, ale šli byste do toho při slevě 700 za to 2200g balení?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt únor 20, 2014 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podívej na grafy hodnocení, co u něj jsou, a popíšou Ti ho takový, jaký je: zvláštně chutná (to volím mírné slovo), má divnou konzistenci, ale velmi dobře se tráví. Hodně lidí ho zkusí jednou a už se k němu nikdy nevrátí (právě kvůli chuti a konzistenc)i, ale hodně přesně naopak, kupují ho pravidelně a dlouhodobě (kvůli stravitelnosti - a i ceně).

Jedno z hodnocení třeba zde...
https://obchod.ronnie.cz/recenze/s-427-maxi-pro-90/9743
...ale rozklikni si jich víc, vybral jsem náhodné a tak nevím, jestli nejvíc typické. Ale ten popis, co jsem dal výše, na ten protein obecně pro všechny příchutě sedí (a na tohle mnou vybrané hodnocení vlastně taky).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jachym

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 12:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc za odpověď. No ono to hodnocení je trochu zrádný právě, má to sice kolem 75%, což bych normálně řekl je hodně dobrý,ale zas plno proteinů má přes 90% pozitivních hodnocení.
Ještě to zvážím, je pravda, že protein nekupuju podle chuti a konzistence, to je u mě až jako "bonus". Vybírám podle složení, typu a ceny.
vaclav.p

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 12:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
Máte někdo zkušenost s tímto proteinem? https://obchod.ronnie.cz/s-427-maxi-pro-90.html

Vím že to nebude uplně top, ale šli byste do toho při slevě 700 za to 2200g balení?

Ve složení je první uveden sojový izolát, přičemž z toho není zřejmé, jaký je poměr k syrovátkové složce.. Soja je nevhodná a nemá tam co dělat, nebrat.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 12:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V primárně sójovém proteinu, což Maxi Pro je, sójový isolát co dělat má a to úplně stejně, jako třeba v Good Hempu konopný protein apod.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jachym

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 1:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

"Soja je nevhodná a nemá tam co dělat,"

o tom se můžem hádat, ale nechci do té diskuze zacházet, ptž by to bylo zase na deset stran a stejně si každý pojede svojí, tak jako se sladidlama atd. Já třeba tento názor nesdílím.
owar

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predne diky Martinovi za vzorky.

Takze mel jsem vzorky Survival Gain 20 FP cokoladu a vanilku - konzistence vodovejsi, prekvapive na gainer, a chut teda trochu mdlejsi v obou prichutich, ale celkove ok.
Dale Nutrend Compress B.I.G. cokolada-kakao a pistacie - tady bych rozhodne doporucil prichut coko-kakao, moc dobra, kremova chut. Naopak pistacie me hodne zklamala jak chuti, tak i rozpustnosti. Proste jsem to nemohl zaboha rozmichat narozdil od coko-kakao.
Od Nutrendu jsem v obalce nasel jeste nejake BCAA instant v prichuti pomeranc - co se tyce chuti, tak umelejsi drink jsem mel naposledy snad pred deseti lety limonadu z alberta. Diky te umele chuti bych si to rozhodne nekoupil.
No a nakonec Survival Ultra Speed 80 v prichutich cokolada a vanilka - obe prichute jsou fajn, ale prece jen bych preferoval spis vanilku.

Jeste jednou diky za vzorky a preju hodne uspechu.
Riku

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzorky jsem také nestihl ale je dobře že Survival prodává i 30g balíčky, člověk si to může zkusit a nemusí kupovat celou 2kg pixlu, to je super.

Vzal jsem na vyzkoušení Ultra speed 80 Fair power čokoládu i vanilku.

Jediné co umím posoudit je chuť, a ta mě teda neoslnila. Čokoláda o trochu lepší než vanilka, ale obojí má takovou zvláštní chuť, že se určitě hodně rychle zhnusí.
Pění minimálně ale voní hezky :D
Stravitelnost neposoudím, nemám problém s ničím a strávil bych asi i kamení
Bara

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
Predne diky Martinovi za vzorky.

Takze mel jsem vzorky Survival Gain 20 FP cokoladu a vanilku - konzistence vodovejsi, prekvapive na gainer, a chut teda trochu mdlejsi v obou prichutich, ale celkove ok.
Dale Nutrend Compress B.I.G. cokolada-kakao a pistacie - tady bych rozhodne doporucil prichut coko-kakao, moc dobra, kremova chut. Naopak pistacie me hodne zklamala jak chuti, tak i rozpustnosti. Proste jsem to nemohl zaboha rozmichat narozdil od coko-kakao.
Od Nutrendu jsem v obalce nasel jeste nejake BCAA instant v prichuti pomeranc - co se tyce chuti, tak umelejsi drink jsem mel naposledy snad pred deseti lety limonadu z alberta. Diky te umele chuti bych si to rozhodne nekoupil.
No a nakonec Survival Ultra Speed 80 v prichutich cokolada a vanilka - obe prichute jsou fajn, ale prece jen bych preferoval spis vanilku.

Jeste jednou diky za vzorky a preju hodne uspechu.

U těch BCAA Nutrend je fakt ta chuť strašně umělá a sladidlo cítím až v patě.mě osobně tam cukr jako např u extrifitu či jiných vůbec neva,spíš naopak.
tarwick

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, mám dotaz, je Ultra Speed 80 Fair Power ® - vanilka sladší víc než čokoládovej Combat???
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pošli mi PMkem adresu.
Pošlu Ti vzorek.
Posoudíš sám.

owar

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
U těch BCAA Nutrend je fakt ta chuť strašně umělá a sladidlo cítím až v patě.mě osobně tam cukr jako např u extrifitu či jiných vůbec neva,spíš naopak.

me by cukr taky nevadil, do diety tech par gramu taky nezabije..nic umelejsiho jsem hodne dlouho nemel a to celkem pravidelne zvykam klasicky zvykacky s aspartamem a acesulfamem..jinak je hezky, ze jako ambasador Nutrendu tady napises opravdu svuj nazor, kterej neni vzhledem ke znacce zrovna pozitivni..to se mi libi
Luster

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar: Bara tady nekde psal, ze uz pro ne nepracuje.. jo a ten cukr do paleo (ke kterymu ses urcite konecne odhodlal) neni dobrej
owar

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
owar: Bara tady nekde psal, ze uz pro ne nepracuje.. jo a ten cukr do paleo (ke kterymu ses urcite konecne odhodlal) neni dobrej

tak to sry, jelikoz tu nejsem tak casto, tak jsem to nezaregistroval
no...jak to rict, Lustere..paleo..jiz brzy
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná právě pro svoji upřímnost už pro ně nepracuje, kdo ví.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 541, 542, 543 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: