|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
jachym
|
Zaslal: čt únor 20, 2014 11:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt únor 20, 2014 11:50 pm Předmět: |
|
|
Podívej na grafy hodnocení, co u něj jsou, a popíšou Ti ho takový, jaký je: zvláštně chutná (to volím mírné slovo), má divnou konzistenci, ale velmi dobře se tráví. Hodně lidí ho zkusí jednou a už se k němu nikdy nevrátí (právě kvůli chuti a konzistenc)i, ale hodně přesně naopak, kupují ho pravidelně a dlouhodobě (kvůli stravitelnosti - a i ceně).
Jedno z hodnocení třeba zde...
https://obchod.ronnie.cz/recenze/s-427-maxi-pro-90/9743
...ale rozklikni si jich víc, vybral jsem náhodné a tak nevím, jestli nejvíc typické. Ale ten popis, co jsem dal výše, na ten protein obecně pro všechny příchutě sedí (a na tohle mnou vybrané hodnocení vlastně taky).
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: pá únor 21, 2014 12:01 am Předmět: |
|
|
Díky moc za odpověď. No ono to hodnocení je trochu zrádný právě, má to sice kolem 75%, což bych normálně řekl je hodně dobrý,ale zas plno proteinů má přes 90% pozitivních hodnocení.
Ještě to zvážím, je pravda, že protein nekupuju podle chuti a konzistence, to je u mě až jako "bonus". Vybírám podle složení, typu a ceny.
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 12:08 am Předmět: |
|
|
Ve složení je první uveden sojový izolát, přičemž z toho není zřejmé, jaký je poměr k syrovátkové složce.. Soja je nevhodná a nemá tam co dělat, nebrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 12:19 am Předmět: |
|
|
V primárně sójovém proteinu, což Maxi Pro je, sójový isolát co dělat má a to úplně stejně, jako třeba v Good Hempu konopný protein apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: pá únor 21, 2014 1:33 am Předmět: |
|
|
"Soja je nevhodná a nemá tam co dělat,"
o tom se můžem hádat, ale nechci do té diskuze zacházet, ptž by to bylo zase na deset stran a stejně si každý pojede svojí, tak jako se sladidlama atd. Já třeba tento názor nesdílím.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 10:09 am Předmět: |
|
|
Predne diky Martinovi za vzorky.
Takze mel jsem vzorky Survival Gain 20 FP cokoladu a vanilku - konzistence vodovejsi, prekvapive na gainer, a chut teda trochu mdlejsi v obou prichutich, ale celkove ok.
Dale Nutrend Compress B.I.G. cokolada-kakao a pistacie - tady bych rozhodne doporucil prichut coko-kakao, moc dobra, kremova chut. Naopak pistacie me hodne zklamala jak chuti, tak i rozpustnosti. Proste jsem to nemohl zaboha rozmichat narozdil od coko-kakao.
Od Nutrendu jsem v obalce nasel jeste nejake BCAA instant v prichuti pomeranc - co se tyce chuti, tak umelejsi drink jsem mel naposledy snad pred deseti lety limonadu z alberta. Diky te umele chuti bych si to rozhodne nekoupil.
No a nakonec Survival Ultra Speed 80 v prichutich cokolada a vanilka - obe prichute jsou fajn, ale prece jen bych preferoval spis vanilku.
Jeste jednou diky za vzorky a preju hodne uspechu. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá únor 21, 2014 10:16 am Předmět: |
|
|
Vzorky jsem také nestihl ale je dobře že Survival prodává i 30g balíčky, člověk si to může zkusit a nemusí kupovat celou 2kg pixlu, to je super.
Vzal jsem na vyzkoušení Ultra speed 80 Fair power čokoládu i vanilku.
Jediné co umím posoudit je chuť, a ta mě teda neoslnila. Čokoláda o trochu lepší než vanilka, ale obojí má takovou zvláštní chuť, že se určitě hodně rychle zhnusí.
Pění minimálně ale voní hezky :D
Stravitelnost neposoudím, nemám problém s ničím a strávil bych asi i kamení
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 12:11 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | Predne diky Martinovi za vzorky.
Takze mel jsem vzorky Survival Gain 20 FP cokoladu a vanilku - konzistence vodovejsi, prekvapive na gainer, a chut teda trochu mdlejsi v obou prichutich, ale celkove ok.
Dale Nutrend Compress B.I.G. cokolada-kakao a pistacie - tady bych rozhodne doporucil prichut coko-kakao, moc dobra, kremova chut. Naopak pistacie me hodne zklamala jak chuti, tak i rozpustnosti. Proste jsem to nemohl zaboha rozmichat narozdil od coko-kakao.
Od Nutrendu jsem v obalce nasel jeste nejake BCAA instant v prichuti pomeranc - co se tyce chuti, tak umelejsi drink jsem mel naposledy snad pred deseti lety limonadu z alberta. Diky te umele chuti bych si to rozhodne nekoupil.
No a nakonec Survival Ultra Speed 80 v prichutich cokolada a vanilka - obe prichute jsou fajn, ale prece jen bych preferoval spis vanilku.
Jeste jednou diky za vzorky a preju hodne uspechu. |
U těch BCAA Nutrend je fakt ta chuť strašně umělá a sladidlo cítím až v patě.mě osobně tam cukr jako např u extrifitu či jiných vůbec neva,spíš naopak.
|
|
| nahoru |
|
 |
tarwick
|
Zaslal: pá únor 21, 2014 12:48 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, mám dotaz, je Ultra Speed 80 Fair Power ® - vanilka sladší víc než čokoládovej Combat???
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 12:49 pm Předmět: |
|
|
Pošli mi PMkem adresu.
Pošlu Ti vzorek.
Posoudíš sám.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 1:07 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | U těch BCAA Nutrend je fakt ta chuť strašně umělá a sladidlo cítím až v patě.mě osobně tam cukr jako např u extrifitu či jiných vůbec neva,spíš naopak. |
me by cukr taky nevadil, do diety tech par gramu taky nezabije..nic umelejsiho jsem hodne dlouho nemel a to celkem pravidelne zvykam klasicky zvykacky s aspartamem a acesulfamem..jinak je hezky, ze jako ambasador Nutrendu tady napises opravdu svuj nazor, kterej neni vzhledem ke znacce zrovna pozitivni..to se mi libi _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 1:17 pm Předmět: |
|
|
owar: Bara tady nekde psal, ze uz pro ne nepracuje.. jo a ten cukr do paleo (ke kterymu ses urcite konecne odhodlal) neni dobrej _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 1:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 1:29 pm Předmět: |
|
|
Možná právě pro svoji upřímnost už pro ně nepracuje, kdo ví. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|