|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 11:38 am Předmět: |
|
|
to nie je pravopis _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jana07
|
Zaslal: pá únor 21, 2014 12:52 pm Předmět: |
|
|
Tak já myslela,že sportovci jsou vyrovnaní,usměvaví lidé ;)
Kdyby jste raději hledali chyby v mém jídelníčku a cvičícím programu než v pravopise,bylo by to fajne ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 12:56 pm Předmět: |
|
|
| Jana07 napsal: | Tak já myslela,že sportovci jsou vyrovnaní,usměvaví lidé ;)
Kdyby jste raději hledali chyby v mém jídelníčku a cvičícím programu než v pravopise,bylo by to fajne ;) |
tady polovina lidi nema se ,,sportem,, skoro nic spolecneho, spis to jsou takove ty stiny ve fitku co tam smatlaji v zabkach a zabiraji misto a vecer jdou na panaka...
takhle ti nikdo neporadi, kdyz ani nezname vic informaci, a je to docela blby cil - zpevnit nohy,bricho a zhodit 3kg, promin, ale fakt mrkni na net, precti nejake informace, pak si zkus slozit podle toho infa jidelnicek, trenink a pomalicku zlepsuj celkovou postavu a nech cas, at udela svoje :- )
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 2:44 pm Předmět: |
|
|
ono to je docela jednoduche pokud chces zpevnit telo musis cvicit na to je to trx a bosu fajn a pokud chces zhubnout potrebujes mit vydej>prijem pokud mas doma bezici pas tak ho vyuzij casteji nez 1 tydne ...neni to zadna veda
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: so únor 22, 2014 10:10 am Předmět: Re: Prosím zkušenější o radu |
|
|
| Jana07 napsal: | Ahooj,ráda bych poprosila zkušenější o radu.Potřebovala bych zpevnit (nohy,břicho) a dát dolu 3kg.
Měřím 155cm a vážím 50kg.
Cvičící program : Po,St,So od 9-10hod ( Bosu,TRX),
Čt od 19-20hod ( doma běžíí pás + břicho)
Jídelníček:Snídaně : 50g vloček s mlékem,káva
Svačina I. :Banán nebo jablko
Oběd: rýže nebo brambor nebo těstoviny,kuřecí plátek nebo losos se zeleninou
Svačina II. :tvaroh nebo jogurt s 15g ISO 90 protein
Večeře : Brokolice,květák s plátkem masa nebo šunkou a sýrem
Suplementy: Ráno spalovací tablety Thermogenic Fair Power,před cvičením Carnitin
Ráda bych radu,co jíst večer před spaním,pokud něco jíst a dopo po cvičení a po jaké době.
Předem mooc děkuji za jakoukoliv odpověď |
Přečti si moji knížku, tam najdeš veškeré informace s jasným, stručným a snadno plnitelným plánem. Je zdarma ke stažení u mě na webu.
PS: pokud jsi začátečnice, která jen tak šmudlá bosu a trx, Kulíškovy programy nedoporučuji :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jana07
|
Zaslal: so únor 22, 2014 11:58 pm Předmět: Re: Prosím zkušenější o radu |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Jana07 napsal: | Ahooj,ráda bych poprosila zkušenější o radu.Potřebovala bych zpevnit (nohy,břicho) a dát dolu 3kg.
Měřím 155cm a vážím 50kg.
Cvičící program : Po,St,So od 9-10hod ( Bosu,TRX),
Čt od 19-20hod ( doma běžíí pás + břicho)
Jídelníček:Snídaně : 50g vloček s mlékem,káva
Svačina I. :Banán nebo jablko
Oběd: rýže nebo brambor nebo těstoviny,kuřecí plátek nebo losos se zeleninou
Svačina II. :tvaroh nebo jogurt s 15g ISO 90 protein
Večeře : Brokolice,květák s plátkem masa nebo šunkou a sýrem
Suplementy: Ráno spalovací tablety Thermogenic Fair Power,před cvičením Carnitin
Ráda bych radu,co jíst večer před spaním,pokud něco jíst a dopo po cvičení a po jaké době.
Předem mooc děkuji za jakoukoliv odpověď |
Přečti si moji knížku, tam najdeš veškeré informace s jasným, stručným a snadno plnitelným plánem. Je zdarma ke stažení u mě na webu.
PS: pokud jsi začátečnice, která jen tak šmudlá bosu a trx, Kulíškovy programy nedoporučuji :) |
Začínám pročítat a jsem potěšena.. konečně někdo , kdo má stejný názor na potraviny alias jedy,co nám tu cpou ve všem...díky díky PS:jinak jsem dělala 9let závodně Taekwondo,pak jsem na rok z toho vypadla..tak snad bych Kulíška dala ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
denisa.ang
|
Zaslal: ne únor 23, 2014 11:49 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
chtěla bych se zeptat na jednu věc ohledně spalování a metabolismu. Je mi jasný, že když se člověk dost nají a pak maká v práci nebo cvičí, tak to spálí, ale jak je to, když člověk třeba celé dopoledne nemůže jíst, má velký výdej a pak si dá něco většího? Jak tělo v takovém případě funguje? Je jasný, že to není stejný jako když cvičím potom, ale do jaké míry to má vliv na zbytek dne a na to kolik si toho člověk může dát přes den oproti dnům, kdy má výdej mnohem menší?
Díky moc za vysvětlení
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne únor 23, 2014 12:27 pm Předmět: |
|
|
| denisa.ang napsal: | Ahoj,
chtěla bych se zeptat na jednu věc ohledně spalování a metabolismu. Je mi jasný, že když se člověk dost nají a pak maká v práci nebo cvičí, tak to spálí, ale jak je to, když člověk třeba celé dopoledne nemůže jíst, má velký výdej a pak si dá něco většího? Jak tělo v takovém případě funguje? Je jasný, že to není stejný jako když cvičím potom, ale do jaké míry to má vliv na zbytek dne a na to kolik si toho člověk může dát přes den oproti dnům, kdy má výdej mnohem menší?
Díky moc za vysvětlení |
Z vlastnej skúsenosti Ti môžem povedať len toľko, že základom je sa neprežierať ako prasa, ale sa najesť normálne slušne ako človek. Viacej ako rekreačný cvičenec vedieť nemusíš, a ani žiadne teórie o pomeroch prijatých bielkovín sacharidov a vitamínoch a iných blbostiach vedieť ani nemusíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
denisa.ang
|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
Zaslal: po únor 24, 2014 11:17 am Předmět: |
|
|
| denisa.ang napsal: | To ani nechci, neptám se kvůli tomu, že bych to potřebovala já, ale bavili jsme se o tom s přítelem a zajímalo mě, jak to tedy je, jak v takovém případě tělo pracuje. Jestli pokud má tělo výdej třeba celé dopo jde jakoby "do mínusu" a pak si člověk může dopřát víc nebo jak to je |
Tělo do žádného mínusu jít nemůže, energii bude brát jen z toho co má, podle zátěže. Takže bude brát ze zásobních cukrů, případně štěpením tuků. No a večer se to bude snažit doplnit., nic záhadného na tom není. Zásoba cukrů je omezená, takže i případný výdej bude omezený, štěpení tuků je pomalé, z toho se žádná hromada energie nevytvoří, trávení je také dané, pokud se do toho všeho vejdeš, proč ne, na velké výkony to ale není.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|