Zpevnění těla a suplementy pro holku.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zpevnění těla a suplementy pro holku.  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Zpevnění těla a suplementy pro holku.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kejt

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To PRINC: JJ bála jsem se, než jsem si přečetla, že u ženských je mnohem těžší nabrat svaly než u chlapů. Ale přeci jen z některých cviků nebo spíš sportů svaly rychle narostou, např. spinning hm? :D

To MIRUS: No podle recenzí co na něj tak slyším je asi fakt dobrej Zkusím k němu zajít a uvidím co mi řekne :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jana07

PříspěvekZaslal: čt únor 20, 2014 9:48 pm    Předmět: Prosím o radu Odpovědět s citátem

Ahooj,ráda bych poprosila zkušenější o radu.Potřebovala bych zpevnit (nohy,břicho) a dát dolu 3kg.
Měřím 155cm a vážím 50kg.
Cvičící program : Po,St,So od 9-10hod ( Bosu,TRX),
Čt od 19-20hod ( doma běžíí pás + břicho)
Jídelníček:Snídaně : 50g vloček s mlékem,káva
Svačina I. :Banán nebo jablko
Oběd: rýže nebo brambor nebo těstoviny,kuřecí plátek nebo losos se zeleninou
Svačina II. :tvaroh nebo jogurt s 15g ISO 90 protein
Večeře : Brokolice,květák s plátkem masa nebo šunkou a sýrem
Suplementy: Ráno spalovací tablety Thermogenic Fair Power,před cvičením Carnitin
Ráda bych radu,co jíst večer před spaním,pokud něco jíst a dopo po cvičení a po jaké době.
Předem mooc děkuji za jakoukoliv odpověď..
MarTas_cz

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

"50g což mi přišlo dost. Tech 35g zní líp.. :D"

honba některých za proteinama už začíná být na hranici únosnosti, nevím kolik lidí se někdy zabývalo maximální stravitelností nebo něčím takovým, jak přebytek bílkovin zatěžuje ledviny atd. a doporučit holce která má 54kg 35g bílkovin najednou je taky dost shit, jako je to hlavně o tom zkoušení, každý tělo reaguje na stejný věci úplně jinak, možná by to tvůj trakt strávil těch 35g a možná by se objevili zažívací problému už při 20g chce to zkusit

ale být tebou tak se na nějaký suplementy úplně vyprdnu, ptž při tvé váze by to neměl být žádný problém přijmout pouze ze stravy, hlavně to chce poladit jídelníček, stáhnout nezdravé tuky na min. a přijmat ty zdravé, rybí tuk, ořechy, oleje, semínka, ale taky přiměřeně

u těch bílkovin bych se držel v rozmezí 1-1,3g/kg max 1,5g ale jak jsi psala, nejedeš objem tak by to mělo stačit takže nějakých 50-70g bílkovin rozdělených do 5-6 dávek denně
s tím že v treninkový den si dopřát 70g a den nebo dva dny po treninku stačí těch 50-60g a malinko navýšit sacharidy

největší oříšek bude si pohrát se sacharidama, aby jich nebylo moc ani málo, prostě tak akorát aby se začly spalovat tuky, takže udělat jídelníček abys byla v lehkým, ale opravdu lehkým deficitu energie, abys dala tělu prostor aby šáhlo po uložených tucích

týden má 168h
najít si 4-8h na cvičení MUSÍ opravdu každý a není to takový problém
ale co je opravdu velký problém se správně těch zbylých 100h stravovat a to je ten pravý klíč k úspěchu
Jana07

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MarTas_cz napsal:
"50g což mi přišlo dost. Tech 35g zní líp.. :D"

honba některých za proteinama už začíná být na hranici únosnosti, nevím kolik lidí se někdy zabývalo maximální stravitelností nebo něčím takovým, jak přebytek bílkovin zatěžuje ledviny atd. a doporučit holce která má 54kg 35g bílkovin najednou je taky dost shit, jako je to hlavně o tom zkoušení, každý tělo reaguje na stejný věci úplně jinak, možná by to tvůj trakt strávil těch 35g a možná by se objevili zažívací problému už při 20g chce to zkusit

ale být tebou tak se na nějaký suplementy úplně vyprdnu, ptž při tvé váze by to neměl být žádný problém přijmout pouze ze stravy, hlavně to chce poladit jídelníček, stáhnout nezdravé tuky na min. a přijmat ty zdravé, rybí tuk, ořechy, oleje, semínka, ale taky přiměřeně

u těch bílkovin bych se držel v rozmezí 1-1,3g/kg max 1,5g ale jak jsi psala, nejedeš objem tak by to mělo stačit takže nějakých 50-70g bílkovin rozdělených do 5-6 dávek denně
s tím že v treninkový den si dopřát 70g a den nebo dva dny po treninku stačí těch 50-60g a malinko navýšit sacharidy

největší oříšek bude si pohrát se sacharidama, aby jich nebylo moc ani málo, prostě tak akorát aby se začly spalovat tuky, takže udělat jídelníček abys byla v lehkým, ale opravdu lehkým deficitu energie, abys dala tělu prostor aby šáhlo po uložených tucích

týden má 168h
najít si 4-8h na cvičení MUSÍ opravdu každý a není to takový problém
ale co je opravdu velký problém se správně těch zbylých 100h stravovat a to je ten pravý klíč

k úspěchu

Mooc děkuji za radu..jsem nováček a je to pěkná alchimie to naše tělo , ti povím ;)
MarTas_cz

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pro Jana07
vypadá to dobře, ale ještě by to chtělo přesný gramáže všeho, ptž takhle si můžeš dát třeba 100g těstovin v syrovem stavu a bude to moc a nebo 50g a bude to třeba málo, takže to příště naházej všechno na váhu a pak se dá trochu jinak počítat
co bych osobně upravil
ráno místo kávy zelený čaj, ideální je hned po probuzení si dát ten čaj a posnídat tak půl až hodku po probuzení až se tělo trochu nastartuje, ale bohužel ne každý na to má podmínky, jen říkám jak by to bylo ideální
na svačinu I by to chtělo ještě něco co má bílkoviny
oběd supr, ale chce to gramáže
a svačinu II bych asi prohodil s večeří
u večeře nevidím žadný sacharidy tak tam bych přidal těst ryži nebo chleba
no a před tím spaním bych si dal ten tvaroh tak 2h
a po cvičení, zaleží jak moc je hard, ale chce to aspon hodku počkat až se tělo trochu zklidní a po tom cvičení ideální ten banán nebo jabko a k tomu bych dal ten protein

ještě menší dodatek k těm suplementům, každý má dnes představu že to bez nich nejde, ale já si myslím opak a zvláště začátečníci by se jim měli vyhnout, ptž většinou nemají vůbec představy o složení, co to vlastně dělá, jak to funguje a kdy a jak to spravně dávkovat
je jasné, že profi kulturista který váží přes 100kg a více má problém to všechno dohnat ze stravy proto "musí" suplementy brát, ale začátečník 70-80kg, který ani neví jak se stravovat a hnedka koupí proteiny a gainery a ještě bere dávky jak profi kulturista tak to smrdí průserem
Kejt

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To Jana07 : Myslím, že tohle nebyla reakce na tvůj příspěvek, ale nevadí Každopádně z toho můžeš asi taky čerpat nějakou inspiraci.

To MarTas_cz: Ahoj, děkuju za příspěvek a nakonec jsem se rozhodla žádný suplementy nepožívat. Věřim a doufám, že se dá dosáhnout i nějakých výsledků bez nich. Jinak co se týče toho jídelníčku, tak máš pravdu. Ty nezdravé tuky si myslim, že jsem docela stáhla dolu, ale co se týče těch sacharidů to je pro mě opravdu oříšek no.. protože teď mi to tak nepřipadá, že by tělo sahalo po těch tucích, kterých má :D Což je očividně zapříčiněné nějakou chybou v jídelníčku.. ?
Jana07

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MarTas_cz napsal:
pro Jana07
vypadá to dobře, ale ještě by to chtělo přesný gramáže všeho, ptž takhle si můžeš dát třeba 100g těstovin v syrovem stavu a bude to moc a nebo 50g a bude to třeba málo, takže to příště naházej všechno na váhu a pak se dá trochu jinak počítat
co bych osobně upravil
ráno místo kávy zelený čaj, ideální je hned po probuzení si dát ten čaj a posnídat tak půl až hodku po probuzení až se tělo trochu nastartuje, ale bohužel ne každý na to má podmínky, jen říkám jak by to bylo ideální
na svačinu I by to chtělo ještě něco co má bílkoviny
oběd supr, ale chce to gramáže
a svačinu II bych asi prohodil s večeří
u večeře nevidím žadný sacharidy tak tam bych přidal těst ryži nebo chleba
no a před tím spaním bych si dal ten tvaroh tak 2h
a po cvičení, zaleží jak moc je hard, ale chce to aspon hodku počkat až se tělo trochu zklidní a po tom cvičení ideální ten banán nebo jabko a k tomu bych dal ten protein

ještě menší dodatek k těm suplementům, každý má dnes představu že to bez nich nejde, ale já si myslím opak a zvláště začátečníci by se jim měli vyhnout, ptž většinou nemají vůbec představy o složení, co to vlastně dělá, jak to funguje a kdy a jak to spravně dávkovat
je jasné, že profi kulturista který váží přes 100kg a více má problém to všechno dohnat ze stravy proto "musí" suplementy brát, ale začátečník 70-80kg, který ani neví jak se stravovat a hnedka koupí proteiny a gainery a ještě bere dávky jak profi kulturista tak to smrdí průserem

moooc děkuji,super
Jana07

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marťas,já myslela,že k večeři sacharidy nee,tak jsem je vyšoupla z odpoledního jídelníčku..Chodím spát tak v 23hod,mám si tedy ještě ve 21hod dát tvaroh?
Ten zelený čaj je super nápad,popíjim ho celé dopoledne.Tak ho šoupnu na ráno a pak snídani.Po cvičení banán,jojo tak to dělám,jen po tom večerním cvíču ne ..
MarTas_cz

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v posledním jídle by měly převládat bílkoviny, nejlíp kasein, který je obsažený v tvarohu ptž tato bílkovina se tráví hooodně dlouho, proto je hodně zažité tvaroh na noc :D
takže v těch 21h ten tvaroh jo
ale sacharidy bych úplně nevypouštěl, jak říkám s těma je největší problém, když je jich hodně málo tak se tělo dostává do deficitu a všechno se zpomaluje - regenerace, práce vnitřních orgánů, odbourávání tuku atd a tělo se nad tím snaží vyzrát tím, že zpomalí org. a co může tak šoupne do tuků
ale naopak když je sacharidů dostatek nebo přebytek tak tělo má co chce a nemá důvod na tuky šahat, ale zase všechno je individuální a každé tělo reaguje jinak
Princ

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Téma časování sacharidů je přeceněné. Pokud je třeba, doplň jejich deficit večer. Pokud ne, nutně je tam cpát taky nemusíš.

A jestli večer tvaroh, nebo pořádný steak, je taky jedno. Tráví se to všechno dýl, než myslíte
Jana07

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2014 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Skvělé kluci , děkuji..to jsem přesně potřebovala vědět..Jinak jak jím cca každé 2-3hod jsem hrozně hladová..musela jsem vyměnit rýži a těstoviny za celozrné,jinak bych si sežrala i nehty na nohou ;) jo a víc piju tekutiny,to si musím sakra hlídat...jo ještě prosba mám z práce Protifar , je to 90% mléčný kasein,je to rychlá nebo pomalá bílkovina?
Tak a teď hurá do posilky .. Hezký den ;)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zpevnění těla a suplementy pro holku. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: