Na place
300kg easy 3:0 platne, po prvnich pokusech prvni
310kg pustil jsem moc na bricho zustalo dole, 310 jsme sli protoze to bylo tak nejak v planu a ibrahim ibrahimov mel zaklad 310 a byl tezzi nakonec bombnul.
310kg uz jsem si myslel ze to bude ale nedotlacil jsem pravou
Nakonec druhe misto za francouzem s 305
O prvni flek se nas honilo pet super souboj zahod plny adrenalinu a vseho:-)
V katerii nas bylo devet
Naposledy upravil Bolfis dne st říjen 30, 2013 4:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Budu pokracovat a snad 320kg padne na jedne z následujících soutezi
12.4. - Československý pohár v benchpressu RAW/EQ a mrtvém tahu RAW/EQ, Rožnov pod Radhoštěm, tenhle zavod poradam tak snad mi organizovani neveme moc energie a zucastnim se, tim to i všechny zvu kdo by si chtěl zazávodit!
10.5. - Mistrovství ČR v benchpressu (raw/EQ), Hostinné
2.-6.6. - Mistrovství Evropy WPC, Baku - Azerbajdžán - tady bych rad, jen nevim jestli bude cas
10.-16.11. - Mistrovství Sveta WPC, Palm Beach, USA - asi priorita
udrzet stále -110kg, momentalne 107kg
a ted uz vcerejsi trenink
Bench press 220 x 3,3
Bench stroj všechno x 30,30
Pritahy na stroji všechno x 20,20,20
Bradla Ja x 20,20,20
Bricho ve visu x 10,10,10
bench s reservou zvazuju ze bych zase zkusil i RAW bench, zda se, ze prso je ok, a v hlave uz ten blok nejspis není.
Bench press
do 180 x 3
Sling shot
220 x 3
260 x 1
280 x 1
290 x 1
JACK
300 x 1 nt v rukách lehke ale zadny kopanec od spodu pripadal jsem si jak RAW
310 x 1 nt to same
tak se po dlouhe odmlce podarilo
cely tento tyden probihal Svetovy pohar WPC World Cup Bratislava 2014
navazil jsem 113,7kg a odbyl si premieru v kategorii do 125kg
1 pokus 320 platne, PR
2 pokus 327,5 platne, docela lehke PR
3 pokus 335 neplatne
bylo z toho 2 druhé misto
nevim kolik ti je, ani jestli si uz mel nekdy na sobe dres.
mam moznost srovnat oboji, ted jsem po cca dvou letech benchoval raw a je to uplna pohoda, zadna rozbitost, rozcviceny jsem byl za 15 minut, zadne nervy proste takovy to zavodeni na urovni udelejme si ve fitku vanocni pohar v benchpressu.
ted trosku pohled na eq, nez se rozcvicim mi trva cca 45 minut, a od první chvile kdy vejdu do rozcvicovny citim ze ziju, adrenalin, jestli se stihnu rozcvicit, jestli stihnu oblect dres, a porad ta nejistota jestli se oblece dobře, samotne rozcviceni do 300kg v rozcvicovne je uz samotny vykon protože benchovky v rocvicovnach nebyvaji zrovna zavodnich rozmeru. zavazat si bandaze v dresu a bez dresu je uz sam o sobe vykon pro me. pak znova potáhnout dres a jit na plac. a spoléhat na spotera ze ti vytahne v pohode 320kg, 200kg dokaze podat kde kdo a není co zkurvit. když uz mas vyndano tak zacina boj s dresem jestli spustis, na milimetry presne uhlidat paty, zadek, bricho, zada cinku a cekat na povel. po platnem pokusu kdy zapises a vis ze si nejel (neletel x tisíc kilometru) zbytecne ti spadne obrovsky kamen ze srdce, a pak si to absolvuj ještě 2x. a to je to zavodeni proc to delam ja. další uleva je az si sundas dres a cítíš svaly, slachy, zapesti v jednom ohni, hlava otekla, sem tam krev.
a vytezit z dresu 100kg je beh na dlouhou trat neudelas to za rok!
raw neodsuzuju ta sila raw je srovnatelna bez diskuzi, ale nemam rad když někdo odsuzuje dres, navíc když otom vi picu (to nemyslim na tebe, ale vseobecne protože se stim setkáváme denne)
To je brutal. Nevím, mě přijde osobně lepší výkon raw 240 než eq cokoliv
Nikdy jsem nezvedal v dresu a ani zvedat nebudu, ale reknu k tomu jen jednu vec.
Zkus si nekde pujcit blbej SUPER RAM (SLINGSHOT), naloz na bench o 10-15kg vic nez je tvuj osobak a uvidis, ze neni vubec jednoduchy to ukocirovat a dat dobry opakovani.
Moje mineni je: neodsuzuj, co jsi nikdy nevyzkousel. Dresari musi mit vypilovanou techniku a ne nahodou je dost eq zavodniku, kteri uspesne soutezi i v rawku
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru