|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: so únor 22, 2014 7:22 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | @BARA : Doporučuješ Universal Uni-Liver a nebo Universal 100% Beef Aminos?Chtěl bych nějaké dobré komplexní amino.díky |
Já myslím,že to v podstatě bude jedno,protože u těch komplexních amin jde spíš o to aby ti sedly.Já mám ty hydra od Extrifitu a snad půl roku mi tady leží,tak je teď občas spolknu,ale vzal bych jakékoliv jiné solidní,což znamená jakákoliv renomovaná firma.Ty Universaly beef mi fakt děsně dělaly bordel ve střevech,ale kamarád z nich byl absolutně nadšenej (teď je teda v base,tak asi nebere žádný ),Uni levery jsou asi jiné,tak bych zkusil je.Pokud z nich dvou.jinak je hromada produktů na jiné bázi,takže zkoušet a bádat.Obecně doporučuju dávat jich míň a častěji,protože velká dávka je šleha pro trakt.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: so únor 22, 2014 8:05 pm Předmět: |
|
|
Amino Build - MuscleTech
jasny slozeni, jde o BCAA s pridavkem par dalsich overenejch slozek v dostatecny mire, tak, ze je to pri treninku prijemne cejtit.. davam jako intra-workout drink 2 odmerky, pripadne jeste jednu pred a po treninku (kdyz nedavam protein) na BB.com patrej mezi best sellers s hodnocenim 9.3/10, mam je v prichuti green apple a fruit punch.. oboje vyborny, jablko o trochu vede  vyssi cenu vyvazuje skvela chut a celkove perfektni vlastnosti, nicmene kdo chce setrit, se bude muset poohlidnout jinde _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so únor 22, 2014 8:23 pm Předmět: |
|
|
Já si teď frčím na tomhle:
- To složení je taky hodně dobré, dávám dvě odměrky během tréninku a +1 za glutamin.
- Chuť meloun je taky parádní
Jinak zároveň s tím jsem objednal to tvoje kombo agma. + new assault... a to je taky pěkná sranda _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: so únor 22, 2014 8:42 pm Předmět: |
|
|
podle mě jsou nejlepší na trhu tyto:
AMINO 1 od Musclepharm
- na webu Aktin je na to recenze, se kterou se osobně ztotožňuji. Mám lemon-lime a chutově super, jen bych nebral asi víc balení za sebou, myslím že se může přepít. na BB.com orange-mango 9.7/10 a cherry 9.1/10. Ta cherry by mě zajímala. Míchal jsem to ve sklenici a vždy mi zůstalo mírně na dně, ale to je detail, v shakeru nebude problém. Pokud vím není tam žádný cukr, takže do diety ideál. Poměr cena/výkon slušný.
AMINO X od BSN
- pecka, chutově mi to chutná hodně, je to dost sladký, fruit punch a apple asi nejlepší, cena výkon super, téměř bez cukru.
MEX BCAA 6:1:1
- hodně levný, mají příchutě watermeloun a orange, meloun hodně sladký, orange chutná jak mirinda, poměr 6:1:1 na trhu moc častý není
No jo zase se opakuji, tzn. uvádím ameriku, ale na kriteria co beru v potaz (cena/množství a chuť) je to úplně jednoznačný.
Spam: u toho infinite force máš odměrku 11.45g a máš tam 6g BCAA a 2,5g glutaminu, tam je právě výhoda jak říkáš že tam máš rovnou glutamin, ale taky je to o něco dražší. Je to lepší že to prostě vypiješ najednou v jednom pití, ale když si koupíš např. AMINO X a glutáč k tomu neochucenej tak ho tim můžeš zapíjet a ušetříš, jen to bude hnusný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so únor 22, 2014 9:07 pm Předmět: |
|
|
Amino 1 jsem neskutecne ocenoval v horkych letnich dnech, ta jejich malinova nebo co to je za prichut, byla v ledove vode neskutecna lahoda, chlemtal jsem to pri treninku nonstop misto jontaka a myslim, ze mi to v tech velkych davkach celkem znatelne pomohle treninky vydrzet.
Jinak obecne k BCAA: HOdne jsem s tim eperimentoval a dodnes nedokazu rict, jeslti mi neco prinesly nebo ne. Nekolikrat jsem mel obdobi, kdy jsem tam posilal pomerne velke davky tzn 15-20g pred treninkem a dalsich 15-20g behem treninku, nekdy i po treninku , z toho zase obdobi, kdy jsem nedaval ani gram a kdyz to zhodnotim, nedokazi rict, jestli mne to krome toho uzasneho uklidnujici pocitu, ze to v sobe mam :-) , nejakym zpusobem pomohlo nebo ne, stejne tak pri kardiu. Mozna ze ty velke davky (minimalne 30g )svuj smysl maji, jenze to chce do toho rvat penize, coz si kazdy dovolit nemuze a prave proto mne prijde celkem smesne, kdyz si nekdo koupi jedno baleni jakychci levnych BCAA, ktere mu vydrzi 2 mesice a ceka od toho zazraky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so únor 22, 2014 9:20 pm Předmět: |
|
|
Ty si trochu specialny pripad podla mna. Tym ze dokazes zozrat take kvanta jedla, je asi tvoj krvny obeh pocas treningu plny aminokyselin bez ohladu na to ci tam supnes este nejake bcaa alebo nie. Pre nas hard gainerov (heh) to ma imho vacsi zmysel
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so únor 22, 2014 9:33 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Ty si trochu specialny pripad podla mna. Tym ze dokazes zozrat take kvanta jedla, je asi tvoj krvny obeh pocas treningu plny aminokyselin bez ohladu na to ci tam supnes este nejake bcaa alebo nie. Pre nas hard gainerov (heh) to ma imho vacsi zmysel |
Vy samozvani hardgaineri se jen neumite poradne nazrat, nic vic :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so únor 22, 2014 9:58 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Amino 1 jsem neskutecne ocenoval v horkych letnich dnech, ta jejich malinova nebo co to je za prichut, byla v ledove vode neskutecna lahoda, chlemtal jsem to pri treninku nonstop misto jontaka a myslim, ze mi to v tech velkych davkach celkem znatelne pomohle treninky vydrzet.
Jinak obecne k BCAA: HOdne jsem s tim eperimentoval a dodnes nedokazu rict, jeslti mi neco prinesly nebo ne. Nekolikrat jsem mel obdobi, kdy jsem tam posilal pomerne velke davky tzn 15-20g pred treninkem a dalsich 15-20g behem treninku, nekdy i po treninku , z toho zase obdobi, kdy jsem nedaval ani gram a kdyz to zhodnotim, nedokazi rict, jestli mne to krome toho uzasneho uklidnujici pocitu, ze to v sobe mam :-) , nejakym zpusobem pomohlo nebo ne, stejne tak pri kardiu. Mozna ze ty velke davky (minimalne 30g )svuj smysl maji, jenze to chce do toho rvat penize, coz si kazdy dovolit nemuze a prave proto mne prijde celkem smesne, kdyz si nekdo koupi jedno baleni jakychci levnych BCAA, ktere mu vydrzi 2 mesice a ceka od toho zazraky |
Mimochodem,je prokázáno,že BCAA nejlépe pracují o samotě a nemají rády ostatní aminokyseliny,a proto všechny dokrmené výrobky jsou relativně blbost a marketingový tah,takže nadále doporučuji instant verzi BCAA od kohokoliv,slazené přírodním cukrem,který nikomu neublíží a při výkonu dodá energii.Amino 1 je speciální produkt a ani výrobce ho nebere jako BCAA produkt.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so únor 22, 2014 10:35 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Bara napsal: | | je prokázáno,že BCAA nejlépe pracují o samotě a nemají rády ostatní aminokyseliny,a proto všechny dokrmené výrobky jsou relativně blbost a marketingový tah |
prosim tedy o odkaz na tuto nezpochybnitelnou studii, diky | To by v tvém případě bylo házení hrachu na zeď.To jsou poměrně základní věci, ale když nemáš základ je všechno další jen mazání kolem.Navíc potřebujeme lidi co koupí hezkej obal a sliby, , takže to vážně byla spíš poznámka k tomu vašemu předbíhání se kdo tam toho má víc, protože když tam je více aminokyselin než ty 3 bcaa, tak už to prostě nejsou bcaa, ale jiný produkt a snaha lidi koupit tím známým...více něčeho najednou za méně peněz.Stejně je už předem dané jestli svaly budu mít nebo ne a žádný hyperprodukt mě nespasí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so únor 22, 2014 10:47 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Luster napsal: | | Bara napsal: | | je prokázáno,že BCAA nejlépe pracují o samotě a nemají rády ostatní aminokyseliny,a proto všechny dokrmené výrobky jsou relativně blbost a marketingový tah |
prosim tedy o odkaz na tuto nezpochybnitelnou studii, diky | To by v tvém případě bylo házení hrachu na zeď. |
tak ja se celkove zajimam o vyzivu a doplnky (nejen sportovni), takze by to jiste hazeni hrachu na zed nebylo:)
| Bara napsal: |
To jsou poměrně základní věci, ale když nemáš základ je všechno další jen mazání kolem. |
no, jestli ty taky tak trochu nemazes kolem:D kdyz je to takovej zaklad, tak prosim ty spousty studii..
Navíc potřebujeme lidi co koupí hezkej obal a sliby, , takže to vážně byla spíš poznámka k tomu vašemu předbíhání se kdo tam toho má víc |
ja se s nikym nepredhanim, jenom hodnotim produkt a myslim, ze kluci stejne tak..
protože když tam je více aminokyselin než ty 3 bcaa, tak už to prostě nejsou bcaa, ale jiný produkt a snaha lidi koupit tím známým...více něčeho najednou za méně peněz.Stejně je už předem dané jestli svaly budu mít nebo ne a žádný hyperprodukt mě nespasí. |
to je pravda, kazdopadne ty veci navic maj vetsinou opodstatneni a dokonce u nekterejch i poznas, jak fungujou.. nikdo prece netvrdi tohle sou cistocisty BCAA a ta posledni veta - ok, tak to rovnou muze ronnie zavrit kram, zrusit diskuzni forum.. je to vlastne vsechno burt _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: so únor 22, 2014 10:56 pm Předmět: |
|
|
Mam taky celkem povrchní znalosti biochemie, takže jsem max. poučenej laik, ale to co říká Bara mi vůbec nedává smysl. Vždyť spousty závodníků jedou BCAA + další věci jako glutamin, amina, proteiny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so únor 22, 2014 11:00 pm Předmět: |
|
|
| vaclav.p napsal: | | Mam taky celkem povrchní znalosti biochemie, takže jsem max. poučenej laik, ale to co říká Bara mi vůbec nedává smysl. Vždyť spousty závodníků jedou BCAA + další věci jako glutamin, amina, proteiny. |
Vše má smysl (skoro vše),jen bys to neměl sypat najednou do jednoho nápoje.K Lustrovi se mi nechce ani vyjadřovat,protože pokud je tak na výši,tak si najde vše na netu sám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so únor 22, 2014 11:06 pm Předmět: |
|
|
ja rozhodne nejsem na vysi.. jak sem psal, jenom se o to snazim trochu vic (doz)vedet _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so únor 22, 2014 11:30 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | ja rozhodne nejsem na vysi.. jak sem psal, jenom se o to snazim trochu vic (doz)vedet |
OK,pokusím se ti dohledat studii o působení BCAA v těle a jejich potřebě izolace.neříkám,že jinak nefungují,to rozhodně ne,ale maximální výtěžnost je taková.Stejně jako testy a studie o působení a využití jiných látek,které jsou sice tělu vlastní,ale s cizích zdrojů je nepřijímá.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|