Výpony v sedě
Hodně-to jsem vlastně jel na začátku když jsem hodinu čekal na dřepy...
Mrtvola-super lehký,protažení,přemístění to samý, goblet dřepy paráda už se dostanu se stabilníma zádama prdelí skoro na zem, dole vždy pár vteřin pauza. Normální dřepy nahovno,síla není,technika při těch jedničkách taky jde hůř, maxko lehce nad 130 a nehne se to a nehne...
Zaslal: ne březen 02, 2014 3:45 pm Předmět: Re: Rehabilitace...
Sobota 1.3. 2014 Aerobka
45 minut rotoped
45 minut cvičení v trakci,protahovačky,stabilizace atd atd... (tohle cvičím když mám chvíli volna vždy každý den v práci-až na tu trakci na hrazdě...)
60minut sauna
Ranní trénink a regenerace-byla potřeba. Spát jsem nějak nestihnul...
Natáčel jsem dnes abych se viděl a uplně mě to šíleně nasralo:D Už i u blbejc 170 mi se mi to technicky nedařilo...prdel mi lítá nahoru, neudržim pánev v postavení k hrudníku...asi se vráítim k starý technice kde jsem šel víc do dřepu než jen hip hinge...nebo budu muset začít víc dřív na břichu...
Tak na tomhle po trénikovým jídle se s tebou shodnu, ale chtělo by to dvojitou porci.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Zaslal: út březen 04, 2014 8:34 pm Předmět: Re: Rehabilitace...
Úterý 4.3. 2014 Trénink (14)- záda,ramena
Super trénink...Jinak snažim se poslední dobou tam nervat váhy co to jde,jako dříve,ale přistupovat k tomu trochu jinak:) Spokojenst...až na tu mrtvolu ta mě tak sere
Pendlay rows
3x10x40kg
5x6x60kg
3x10x40kg
Pronátory na předloktí jen lehce v háji:D
Přítahy v předklonu
5x10x60kg
Kladka-jednoruční uchyty- před tělem
5x8x41kg
veslo v sedě
5x8x55kg
Nautilus záda u stojanu
5x8x30kg
ramena
Kladka v předklonu jednoruč
5x8x9kg
Protisměrný kladky v leže
5x10-6x14kg
toršku šlo do háje
Rozpažky s JR ve stoje
6x10x8kg
Klokov press
3x3x40kg
1x3x45kg
1x2x50kg :/
Aerobka:
Začátek:nic
Konec: 15 minut rotoped intenzita
a takovy jsi na ni byval za mladych nezkriplenych let talent
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
a takovy jsi na ni byval za mladych nezkriplenych let talent
Jojo...ale zase na druhou stranu jsem měl o skoro 15kg víc,takový čunče že, neohnul jsem se ani ke kolenum a po 4 patrech jsem měl dost...
Teď si 2 hodinky zaběhám se psem, uplavu 5km a jsem jen tak hezky rozehřátej, natáhnu se prakticky do šňury,dneska jsem se protahoval v mostu přes stehna a dokonce mi lezou i žíly na břiše... a na mrtvolu mám manko 30-40kg...
To už na tu mrtvolu budu radši srát a zustanu u tohodle stavu:) stárnu no:D
A nebo si tu a tam zaskoc do BG a to 30-40kg manko se hnedka smaze . Taky moznost, alespon pro ten pocit
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru