AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po únor 24, 2014 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak...prostě není třeba do sebe tlačit suplementy jako Cutler, když cvičíš jako bába Nováková ( stejně intenzivně...stejně často):o)
Trochu přeháním, ale snad mě chápete-vše přiměřeně. Nechodit na vrabce s kanonem.

Jako rozhodně je blbost myslet na amina, když snídáš rohlík se šunkou a trénink stojí za starou belu (plno lidí si myslí, jak cvičí tvrdš a přitom je to sranda) . Asi takto.

DOPLNĚK výživy je od doplnit...tj. základ by měl být ve stravě. Nečekejte od toho zázraky.
Suplementy jsou fajn, ale není to svatý Grál.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Číča

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Číča napsal:
Jeden tady přemýšlí o koupi aminokyselin,chce si přečíst pár informací a doporučení zde v tématu a odchází ještě blbější,než sem přišel. Ach jo...

S jakým účelem ty amina kupuješ? Co od toho čekáš? Proč je chceš zařadit? Pokud jsi v objemu, tak bych to ještě velmi zvážil. Nikdo na tomto foru nemusí přijímat aminokyseliny v průběhu tréninku (pominu-li to, že to prostě chtějí dělat...myslím z pohledu nějakého měřitelného výsledku). Plno lidem uniká, že primárně musí mít vyřešenou stravu a ne to lepit doplňkama. Optimální schema v objemu je asi takové-užeru to?...ano-nedoplňuji nic (možná kloubní výživu a v zimě multivitamín)...neužeru? (opravdu nesním 180 g bílkovin ze stravy???)-tak pouvažuji nad proteinovým kokteilem. V první řadě bych řešil hydro. V druhé řadě nějaký večerní long a pokud bych nevěděl co s penězmi a už by mě s nimi nebavilo topit v krbu:o)))...koupil bych aminokyseliny a ty bych dávkoval např. 40g/ den a více...neee dvě tabletky po treninku.

V dietě bych volil jinak a být soutěžák, tak taky jinak. Plno lidí co řeší jídelníček s minutovou přesností ani nezatlačí svoji bodyweight...hlavně, že jim amina voní po pomerančích a krásně šumí:o))

Děkuji za odpověď. Přijímat amina v objemu jsem nezkoušel, právě proto,že mi to přijde jako blbost. Nyní se však chystám trochu zredukovat tuk,5-7kg dolů,proto o nich přemýšlím. Stravu mám podle .přijatelnou,protein už beru jako samozřejmost. Takže prosim o podobnou odpověď o aminach v rámci diety :) nerad bych se vzdal svého nynějšího tvrdšího tréninku,potřebuji jeste zesilit v benchi. Diky
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 7:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V dietě bych dával BCAA (pokud máš řekněme ke 100 kg) 10 g před, 10g během tréninku s tím, že bych to tlačil spíš ke konci tréninku a 10 g po tréninku.
Sám bych dal 10 g ráno navíc. Tj. jsme někde na 40 g/den, což je finančně docela palba.

Sám bych dával spíš 15 g místo 10 g.

Poradil bych dát hydro a samotné bcaa dát v dávce 10-15 g v posledních řekněme 30 min. tréninku-postupně. Po tréninku hydro.
Takto ušetříš a rozdíl nepoznáš.
Možná se Ti zdá dávkování přehnané, ale takto bych to viděl pro 100 kg chlapa já. Pokud máš míň-zredukuj odpovídajícím způsobem.

Rozhodně nemá smysl dávat např. 2 tablety po tréninku. Pořád to jsou jen základní složky bílkovin a nelze od nich čekat zázraky. Aminokyseliny v tabletách jsou fajn věc, ale docela se prodraží. Denně to máš při vše uvedeném dávkování tak 100 kč/den a to je skoro kilo masa. Raději bych viděl v jídelníčku to maso:o)
Riku

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže když po treninku pošlu 9g BCAA (5x1800mg extrifit mega tabs) tak to je úplně k ničemu? Já je začal dávat po tréninku Muay thai a nejsem druhej den tak zničenej jako když jsem je nebral. Jen placebo efekt?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Takže když po treninku pošlu 9g BCAA (5x1800mg extrifit mega tabs) tak to je úplně k ničemu? Já je začal dávat po tréninku Muay thai a nejsem druhej den tak zničenej jako když jsem je nebral. Jen placebo efekt?
Není. Psal jsem 10 g pro 100 kg chlapa a ty se ptáš, zda je 9 g k ničemu (vážíš např. 100 kg?)? Myslíš, že ten gram je nějak zázračný? Prvotní je co od bcaa očekáváš. Jaké jsou Tvé cíle, hmotnost, fáze přípravy atd. Tomu se přizpůsobuje dávkování. V Muay Thai máš asi trochu jiné cíle než kulturista před soutěží.
Zkus si přečíst poslední dvě strany a trochu si to srovnat.
c87

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Asi tak...prostě není třeba do sebe tlačit suplementy jako Cutler, když cvičíš jako bába Nováková ( stejně intenzivně...stejně často):o)
Trochu přeháním, ale snad mě chápete-vše přiměřeně. Nechodit na vrabce s kanonem.

Jako rozhodně je blbost myslet na amina, když snídáš rohlík se šunkou a trénink stojí za starou belu (plno lidí si myslí, jak cvičí tvrdš a přitom je to sranda) . Asi takto.

DOPLNĚK výživy je od doplnit...tj. základ by měl být ve stravě. Nečekejte od toho zázraky.

Ja som netvrdil ze doplnky su zazrak, ale trosku sme odskocili od temy ktoru som sem postoval, a to ze hydro nieje az taka vyhoda oproti BCAA ked si to vykalkulujes. Samozrejme ze BCAA musis davat vo vacsich davkach ale to iste plati o hydre, jedna odmerka hydra je k hovnu, ozaj len na zaplatanie dier medzi jedlami.

Ide mi oto ze ked das 30g BCAA/den a za tu rovnaku cenu das xy davok hydra, co bude mat vacsi efekt na rast,regeneraciu a silu ?
Riku

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Riku napsal:
Není. Psal jsem 10 g pro 100 kg chlapa a ty se ptáš, zda je 9 g k ničemu (vážíš např. 100 kg?)? Myslíš, že ten gram je nějak zázračný? Prvotní je co od bcaa očekáváš. Jaké jsou Tvé cíle, hmotnost, fáze přípravy atd. Tomu se přizpůsobuje dávkování. V Muay Thai máš asi trochu jiné cíle než kulturista před soutěží.

No ale ty jsi psal 10g před, během, po a k snídani. Já se ptám jestli má nějaký smysl 9g pouze po tréninku :) Vážím 85kg a od BCAA očekávám hlavně lepší regeneraci.
Právě že čtu posledních několik stran a vím toho míň než když jsem to tady pročetl
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Deadlift napsal:
Riku napsal:

No ale ty jsi psal 10g před, během, po a k snídani. Já se ptám jestli má nějaký smysl 9g pouze po tréninku :) Vážím 85kg a od BCAA očekávám hlavně lepší regeneraci.
Právě že čtu posledních několik stran a vím toho míň než když jsem to tady pročetl

Pro Tebe stačí těch pět tablet po tréninku. Pro kulturistu s kalorickydeficitním jídelníčkem byto bylo málo. Pro tebe OK.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
Deadlift napsal:

Ja som netvrdil ze doplnky su zazrak, ale trosku sme odskocili od temy ktoru som sem postoval, a to ze hydro nieje az taka vyhoda oproti BCAA ked si to vykalkulujes. Samozrejme ze BCAA musis davat vo vacsich davkach ale to iste plati o hydre, jedna odmerka hydra je k hovnu, ozaj len na zaplatanie dier medzi jedlami.

Ide mi oto ze ked das 30g BCAA/den a za tu rovnaku cenu das xy davok hydra, co bude mat vacsi efekt na rast,regeneraciu a silu ?

.. a to je právě ono-tvrdím, že rozdíl vůbec nemáš šanci poznat
Berme to tak, že za 60 kč maš 30g BCAA a skoro 100g hydra (24 g BCAA + 20 g glutaminu+20 g ostatních AK). Osobně bych šel do hydra.
Nejen BCAA živ je člověk.
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Deadlift napsal:
Riku napsal:

Pro regeneraci je potřeba ten přísun kvalitních živin rozložit do celého dne a ne jednorázovku po tréninku.Hlavně ta dávka musí odpovídat,takže pokud toho nemáš dost ve stravě,pak by to chtělo jak to kdysi dělal zrovna Deadlift a výše to popsal,že suplementy byly v řádech desítek gramů třeba u BCAA denně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
c87

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
c87 napsal:
Deadlift napsal:

.. a to je právě ono-tvrdím, že rozdíl vůbec nemáš šanci poznat
Berme to tak, že za 60 kč maš 30g BCAA a skoro 100g hydra (24 g BCAA + 20 g glutaminu+20 g ostatních AK). Osobně bych šel do hydra.
Nejen BCAA živ je člověk.

tak to hydro si trosku zlacnel a bcaa prihodil :) pri 60kc = 75g hydra (13g BCAA + 10g glutaminu) ( produkty extrifitu)... ok ale to to nieje teraz az tak podstatne, berem v dotaz ze hydro sa spracovava v zaludku, BCAA nie, cize ta celkova efektivnost a rychlost vyuzitia musi byt lepsia u BCAA. Za dalsie ak si zoberiem tolko hydra naraz neviem ako by sa s tym zaludok popasoval ... peace
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenže právě hydro protein má obrovskou výhodu,že můžeš dát velkou dávku bez problémů.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Big Muscle

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
V dietě bych dával BCAA (pokud máš řekněme ke 100 kg) 10 g před, 10g během tréninku s tím, že bych to tlačil spíš ke konci tréninku a 10 g po tréninku.
...
Poradil bych dát hydro a samotné bcaa dát v dávce 10-15 g v posledních řekněme 30 min. tréninku-postupně. Po tréninku hydro.

Již několikrát jsem se setkal s názorem, že pokud se dá větší množství aminokyselin (BCAA, hydro...) ihned po tréninku, tak se zvedne inzulín, čímž se v podstatě zastaví spalování tuku (v dietě). Nikdy jsem ale neviděl nikoho to tak dělat a snad každý to tam tlačí ihned po tréninku. A tak moje otázka zní, jestli je tento názor správný a pokud ano, zda má člověk vůbec reálnou šanci poznat, když po tréninku např. hodinu nic nepřijímá.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Muscle napsal:
Deadlift napsal:
...

Již několikrát jsem se setkal s názorem, že pokud se dá větší množství aminokyselin (BCAA, hydro...) ihned po tréninku, tak se zvedne inzulín, čímž se v podstatě zastaví spalování tuku (v dietě). Nikdy jsem ale neviděl nikoho to tak dělat a snad každý to tam tlačí ihned po tréninku. A tak moje otázka zní, jestli je tento názor správný a pokud ano, zda má člověk vůbec reálnou šanci poznat, když po tréninku např. hodinu nic nepřijímá.

Můj názor asi nebude stotožněn s velkým množstvím lidí, ale myslím, že bys nic nepoznal
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bcaa jsou momentalne velice modni doplnek,coz celkem nechapu,jsou tady od dob revoluce a najednou vsem slapou a citi regeneraci.lol :) Pro vetsinu lidi (kdyz pominu vrcholove sportovce atd.) je tento doplnek zcela zbytecny a daleko vetsi praci udela kvalitne sestavene strava doplnena o proteiny ci kvalitni aminokyseliny s komplexnim sprektrem.
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: