|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út únor 25, 2014 11:46 am Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | Deadlift napsal: | | c87 napsal: | | Deadlift napsal: | Asi tak...prostě není třeba do sebe tlačit suplementy jako Cutler, když cvičíš jako bába Nováková ( stejně intenzivně...stejně často):o)
Trochu přeháním, ale snad mě chápete-vše přiměřeně. Nechodit na vrabce s kanonem.
Jako rozhodně je blbost myslet na amina, když snídáš rohlík se šunkou a trénink stojí za starou belu (plno lidí si myslí, jak cvičí tvrdš a přitom je to sranda) . Asi takto.
DOPLNĚK výživy je od doplnit...tj. základ by měl být ve stravě. Nečekejte od toho zázraky.
Suplementy jsou fajn, ale není to svatý Grál. |
Ja som netvrdil ze doplnky su zazrak, ale trosku sme odskocili od temy ktoru som sem postoval, a to ze hydro nieje az taka vyhoda oproti BCAA ked si to vykalkulujes. Samozrejme ze BCAA musis davat vo vacsich davkach ale to iste plati o hydre, jedna odmerka hydra je k hovnu, ozaj len na zaplatanie dier medzi jedlami.
Ide mi oto ze ked das 30g BCAA/den a za tu rovnaku cenu das xy davok hydra, co bude mat vacsi efekt na rast,regeneraciu a silu ? |
.. a to je právě ono-tvrdím, že rozdíl vůbec nemáš šanci poznat
Berme to tak, že za 60 kč maš 30g BCAA a skoro 100g hydra (24 g BCAA + 20 g glutaminu+20 g ostatních AK). Osobně bych šel do hydra.
Nejen BCAA živ je člověk. |
tak to hydro si trosku zlacnel a bcaa prihodil :) pri 60kc = 75g hydra (13g BCAA + 10g glutaminu) ( produkty extrifitu)... ok ale to to nieje teraz az tak podstatne, berem v dotaz ze hydro sa spracovava v zaludku, BCAA nie, cize ta celkova efektivnost a rychlost vyuzitia musi byt lepsia u BCAA. Za dalsie ak si zoberiem tolko hydra naraz neviem ako by sa s tym zaludok popasoval ... peace |
Kupuji tuzemský produkt (neextrifit) za 1300 kč/ 2 kg a je to 70ka s 24 g BCAA a 20 g glutaminu/100 g.
Proč bych proboha jedl 100 g hydra naráz? Ty jíš těch 30 g BCAA naráz? Co je rychlejší na vstřebání? Jednotlivé aminokyseliny nebo krátké peptidy? Dávám kolem 40 g, což je cca 10 g BCAA a 8 g glutaminu 3x denně. Neberu už ale žádný proteinový kokteil.
Bavíme se tu o něčem, co 90 % populace vůbec nepotřebuje.
Určení BCAA je u kulturistů do diety, nebo intenzivnějšího mezocyklu v objemu nebo přechodovém období, případně na machrování u baru, že umíš spolknoutnaráz 10 tablet :o). Je to stavební kámen bílkovin. Svaly se neskládají jen z BCAA, tj. je holý nesmysl se domnívat, že porosteš z BCAA. pokud bude Tvůj příjem bílkovin a kalorií nedostatečný, bude to k ničemu stejně jako non BCAA produkty.
Těch pár minut co se vstřebá něco dřív něco pozdějí je pro tebe absolutně irelevantních-ne vše co strýček Weider tvrdil v M&F je aktuální.
Podívej se třeba na Kubíka, ten vstane a do jedné nejí vůbec-neřeší takový...iny co se řeší tady.
Pamatuji doby, kdy lidi blbly s glukopurem, s aminokyselinama a je to cyklicky pořád dokola. Tělo dokáže skladovat živiny a to že jsi cvičil neznamená, že pokud mu něco nedosypeš, tak to neuregeneruje-to je blbost. To se týká i vstřebatelnosti a využitelnosti aminokyselin.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vejdy

|
Zaslal: út únor 25, 2014 5:40 pm Předmět: |
|
|
Rozumím co se tady píše na posledních stránkách a docela jsem z toho zklamaný,jelikož já bcaa měl na regeneraci.Bavil jsem se o tom dnes s kolegama a ti všichni sypou bcaa jak kapsle tak pijí instanty před při a po cvičeni.Dal jsem jim menší školení co teď tady řešíme a koukali na mě jestli jsem se neuhodil do hlavy.
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: út únor 25, 2014 5:56 pm Předmět: |
|
|
Já jedu okolo 80g hydra denně a doplňuju to podle chuti vícesložkou (tak 50g) a když piju během tréninku či po nějakých řekněme 25-30g BCAA navíc, tak to na regeneraci dost poznám (chodim 5-6x týdně na 2h).
Ty extra BCAA mi zkracujou návratovou dobu cca o den, hlavně teda na velkejch partiích. Možná to má spojitost s tím že to jedu během tréninku, těžko říct.
Problém je že si můžeš odpálit CNSku a v tom ti BCAA ani hydro nepomůžou. S podporou mega dávek hydra a BCAA se dá trénovat na uplný maximum (těsně před hranicí přetrénování) a svalově to díky nim uregeneruješ, ale musíš to včas utnout a dát deload nebo úplně volno, jinak se odpálíš. Většina lidí nejen tady má ale co mi tak přijde ten trénink tak poddiemzovanej, že ze svýho těla nedostane ani zdaleka to co by mohla a pak jsou vetsi davky BCAA nebo hydra podle mě k ničemu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út únor 25, 2014 6:15 pm Předmět: |
|
|
S těmi BCAA... kdy kolik atd., takový nejuniverzálnější mě přijde toto: minimální, začínající dávka je 0,4g/kg BW rozložené behěm dne, kdy největší spotřeba amk. je v období tréninku. Takže pro třeba 100kg drobečka to dělá 40g - 15g ráno, a dalších 30g v období tréninku. Můj názor... Jinak k tomu Muay Thai, BCAA jsou dobré ale lepší službu ti prokážou produkty jako Amino1... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út únor 25, 2014 7:06 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | S těmi BCAA... kdy kolik atd., takový nejuniverzálnější mě přijde toto: minimální, začínající dávka je 0,4g/kg BW rozložené behěm dne, kdy největší spotřeba amk. je v období tréninku. Takže pro třeba 100kg drobečka to dělá 40g - 15g ráno, a dalších 30g v období tréninku. Můj názor... Jinak k tomu Muay Thai, BCAA jsou dobré ale lepší službu ti prokážou produkty jako Amino1... |
Já ty BCAA využívám hlavně když jedu 2 - 3. fáz trénink a dávám je teda jenom před a po tréninku pokud nejsou tekutý, ale taky jsem vytrvalostní sportovec :)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út únor 25, 2014 9:48 pm Předmět: |
|
|
Deadlifte, ty říkáš, že spousta lidí nepotřebuje doplňky výživy a přitom dáváš 120g hydra denně a přitom nemůžeš kvůli ramenu ani pracovní vytíženosti pořádně cvičit. Uniká mi něco? Jako nic proti, ale tohle mi přijde taky trochu jako úlet.
| Deadlift 24.02.2014 napsal: | | ...Optimální schema v objemu je asi takové-užeru to?...ano-nedoplňuji nic (možná kloubní výživu a v zimě multivitamín)...neužeru? (opravdu nesním 180 g bílkovin ze stravy???) -tak pouvažuji nad proteinovým kokteilem... |
| Deadlift 25.02.2014 napsal: | Kupuji tuzemský produkt (neextrifit) za 1300 kč/ 2 kg a je to 70ka s 24 g BCAA a 20 g glutaminu/100 g.
Proč bych proboha jedl 100 g hydra naráz? Ty jíš těch 30 g BCAA naráz? Co je rychlejší na vstřebání? Jednotlivé aminokyseliny nebo krátké peptidy? Dávám kolem 40 g, což je cca 10 g BCAA a 8 g glutaminu 3x denně. Neberu už ale žádný proteinový kokteil.
Bavíme se tu o něčem, co 90 % populace vůbec nepotřebuje. | _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 26, 2014 7:52 am Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Deadlifte, ty říkáš, že spousta lidí nepotřebuje doplňky výživy a přitom dáváš 120g hydra denně a přitom nemůžeš kvůli ramenu ani pracovní vytíženosti pořádně cvičit. Uniká mi něco? Jako nic proti, ale tohle mi přijde taky trochu jako úlet.
| Deadlift 24.02.2014 napsal: | | ...Optimální schema v objemu je asi takové-užeru to?...ano-nedoplňuji nic (možná kloubní výživu a v zimě multivitamín)...neužeru? (opravdu nesním 180 g bílkovin ze stravy???) -tak pouvažuji nad proteinovým kokteilem... |
| Deadlift 25.02.2014 napsal: | Kupuji tuzemský produkt (neextrifit) za 1300 kč/ 2 kg a je to 70ka s 24 g BCAA a 20 g glutaminu/100 g.
Bavíme se tu o něčem, co 90 % populace vůbec nepotřebuje. | |
...samozřejmě, že nesuplementuji teď:o)
Dávám znamená v období tréninku (tedy velmi vzácně). vem si, že mám ke 120 kg a dost cestuji a nepravidelně jím-suplementy mi nahrazují moji lenost si den předem chystat krabičky (ona krabička s masem v létě po celém dni je taky docela o zdraví). Taky to hydro tlačím, protože mám doma zásoby na hraně exspirace, tj. plýtvám trošku víc než bych jinak dělal-lepší než to vyhodit.
Jinak-ve čtvrtek jdu na vyndání stehů a tak se zeptám zda můžu do fitka aspoň na nohy (nevěřili byste při čem všem bere rameno-např. při psaní na pc). I tak žádnou suplementaci nezařadím. Na ty předkopy a lýtka to nemá smysl. Suplementaci nasazuji tak po měsíci tréninku, kdy už to vypadá alespoň z dálky, že by to mohl být trénink. Tím hydrem nahrazuji jídlo nebo doplňuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: st únor 26, 2014 2:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dzmilo

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 11:16 am Předmět: AMINO 5600 Scitec Nutrition |
|
|
Aky je vas nazor na AMINO 5600 Scitec Nutrition. Su to komplexne amina. Objednal som 1000tb. Predtym som mal 700tb mliecnych komplexnych od ATP AMINO 2500 jedna tableta 2.5g tieto od Scitecu su trocha drahsie tableta je ovela mensia 1g tym padom aj na travenie by mohli byt lepsie aj ked ich budem musiet sypat viac cca 15-25 denne. Aky je vas nazor ma snimi niekto skusenosti???
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 12:56 pm Předmět: Re: AMINO 5600 Scitec Nutrition |
|
|
| dzmilo napsal: | | Aky je vas nazor na AMINO 5600 Scitec Nutrition. Su to komplexne amina. Objednal som 1000tb. Predtym som mal 700tb mliecnych komplexnych od ATP AMINO 2500 jedna tableta 2.5g tieto od Scitecu su trocha drahsie tableta je ovela mensia 1g tym padom aj na travenie by mohli byt lepsie aj ked ich budem musiet sypat viac cca 15-25 denne. Aky je vas nazor ma snimi niekto skusenosti??? |
Já sem je měl. Všechno ok, tráví se dobře, žádný vedlejší negativa sem u nich neměl. ALe nečekej nějaký zázraky, je to jen další stavební kámen ke kvalitnímu jídelníčku. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 3:25 pm Předmět: |
|
|
a jedna ještě dotěrná zda-li AMINO 5600 Scitec Nutrition a nebo Universal Uni-liver?
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 3:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reality
|
Zaslal: pá březen 07, 2014 5:03 pm Předmět: |
|
|
Je tam něco špatně, protože ty tučně označené věci z jedné a druhé citace se vzájemně vylučují.
| citace: | | L-leucin, L-isoleucin, L-valin, AAKG - arginin alfa ketoglutarát, glutamin, sukralóza, neohesperidin E 959, kyselina citronová, vitamín B6, pro pomerančovou příchuť: pomerančové aroma, barvivo beta karoten , pro malinovou příchuť: malinové aroma, koncentrát červené řepy |
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 5:57 pm Předmět: |
|
|
když jsme u toho, nejlevnější komplex. amina v přepočtu na gram? [ (nepočítám se super kvalitou) není to pro mě tak prosím bez keců]
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 6:00 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | když jsme u toho, nejlevnější komplex. amina v přepočtu na gram? [ (nepočítám se super kvalitou) není to pro mě tak prosím bez keců] |
A k čemu je komplex amin? - Vždyť je to protein v kapslích ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|