|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: út únor 25, 2014 8:56 pm Předmět: Jak dlouho spíte? |
|
|
Zdarec,
já už vážně nevím jestli jsem idiot já, nebo někdo jinej....
vstávám denně ve 4:10 - 4:15 .... pracuju od šesti do 15:00 (finance - zodpovědná práce, kdy makám celou dobu hlavou) ... po práci už nejsem schopnej přemýšlet, jezdím domu lehce po 16tý hodině ... jdu si vyčistit hlavu do posilky.... v práci si občas vyšetřím cca hodinu na učení do školy.... Chodím spát mezi osmou a půl devátou ... (tzn. spím těch 8 hodin) .... kolik spíte vy?...
je mi vyčítáno, že chodím spát brzo a měl bych se ještě věnovat učení a nebo že normální člověk (starší) se stará o rodinu ještě takže nechodí spát po osmý hodině večer... mám chuť se na to všechno vysrat a jít na podporu .... žít z šesti tisíc na měsíc, nájem si nechat platit státem, mít celej den čitou hlavu a čas jen na válení se a nepocslouchat trapný kecy mámy nebo kohokoliv jinýho _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: út únor 25, 2014 9:03 pm Předmět: |
|
|
Ty vado... moci spat 8h v noci a v kuse, to by bylo naprosto bozi.
Bohuzel kvuli rodine muzu jit spat az kolem pulnoci a v 5 vztavam do prace. Pak si dam 1 -2h spanku doma po praci, a obcas este v praci spim skoro 1h misto obed pauzi.
Se odstehuj, az na to budes mit, a poreseno.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út únor 25, 2014 9:03 pm Předmět: |
|
|
Já jsem sice student, ale když už je tu to téma...
já spím většinou okolo těch 7 hodin, ale spal bych klidně déle... bohužel musím k večeru furt něco dělat (škola, moje projekty...) a když už nemám nic na práci, tak nemůžu usnout, protože nejsem zvyklý jít spát dříve
S tou podporou mi příjde jako hloupost  a pokud je rodina spokojená, tak proč chodit spát později jenom z principu ?
Můj názor...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út únor 25, 2014 9:04 pm Předmět: |
|
|
Kdyz muzu, tak spim max 7-8, ale vetsinou je to kolem 5 hodin a vyjimkou nejsou ani 3 _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út únor 25, 2014 9:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út únor 25, 2014 9:06 pm Předmět: |
|
|
ty vogo tři hodiny? ... to abych koupil druhej rejžovar abych měl pro co žít _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: út únor 25, 2014 9:07 pm Předmět: |
|
|
Spím 4-6h, nic moc. Vyspalá extra nejsem, ale 6h už je fajn a o víkendu občas spím i déle, ale snažím se vstát do 9h ráno :) mám teď praxe, práci, učení, vaření, uklízení, nakupování jídla, tréninky, závody atd., něco zaberou cesty z do práce, nákup atd. Snažím se dobře hospodařit s časem, ale lépe mi to už o moc nejde :)
Ale pokud dlouhodoběji spím méně jak ty 3-4h, je to už špatný a odnesu to oslabenou imunitou a vleklejšími zdr. problémy... (teď jsem měla po zkouškovým nějakou chřipku, hodně aftů, byla jsem unavená, a měla v těle zánět...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út únor 25, 2014 9:13 pm Předmět: |
|
|
ja spim vzdy okolo tech 6ti hodin, max 7.. kdyz spim dyl tak jsem potom celej den unavenej, nevim proc _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út únor 25, 2014 9:19 pm Předmět: |
|
|
Teď momentálně 7-8 hodin. Pár dní o prázky jsem spal asi 4-5 hodin (možná ani to ne), v 4:30 jsem vstával do práce, od 6 do 15:00 - 16:00 makal, pak doma najedl a jel za "kámoškou" od ní domu okolo půlnoci, tenkrát jsem naštěstí necvičil a i ten nedostatek spánku jsem nějak zvládal.
Jinak teď jsem se naučil, že prostě okolo 22 hodiny jdu do postele a vstávám v okolo 7-7:30, ať je víkend či všední den a jsem zvyklej a i celkem vyspalej, dříve jsem o víkendech či když jsem mohl ponocoval, ale ráno jsem čuměl jak žalud, když mi zvonil budík.
btw: mám tu druhej extrém, moje ségra dřív (nevím jak to má teď) šla spát třeba v okolo 9-10 večer, vstala druhej den mezi 9-10 ráno (spala teda 12 hodin), byla schopná si ještě dáchnout odpo a večer zase bez problému usnula. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Naposledy upravil MAST3R dne út únor 25, 2014 9:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út únor 25, 2014 9:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: út únor 25, 2014 9:22 pm Předmět: |
|
|
teď tak 8-10 hodin..ale tak před půl rokem jsem spal denně i 16 hodin.. býval jsem strašně unavený a místo polední přestávky (obědu) jsem si šel na intr na půl hoďky schrupnout _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út únor 25, 2014 9:24 pm Předmět: |
|
|
V kuse tak maximalne hodinu :) Celkem naspim 6-8h , coz mi staci, ale je to hodne prerusovany a slaby spanek, mam to takhle uz roky , telo si zvyklo a vubec mi to nevadi. Nikdy nemam pocit, ze bych byl nevyspaly a pokud ano, ranni kardio me vzdy spolehlive probere. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|