|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vaclav.p

|
Zaslal: út únor 25, 2014 10:57 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Bude trvat další, než někteří pochopí, že GI není vše a je to údaj ne zcela nepodstatný, ale ve výživě drtivé většiny z nás až na jednom z těch zadních míst. | zas nás laiky deadlifte nepodceňuj, o glykemic load (glykemické náloži) a nadhodnocené úloze GI už toho bylo napsáno dost i v češtině a tohle zjištění už pro mnohé takové terno není
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út únor 25, 2014 11:07 pm Předmět: |
|
|
| kaplii napsal: |
Přesně tuhle jím nějaký čas taky. Výborná. |
Kdyz to srovnas s jinou jasminovou ryze, kterou bezne dostanes v marketu (tesko, lidl a podobne), je v tom nejaky rozdil? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út únor 25, 2014 11:18 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | kaplii napsal: |
Přesně tuhle jím nějaký čas taky. Výborná. |
Kdyz to srovnas s jinou jasminovou ryze, kterou bezne dostanes v marketu (tesko, lidl a podobne), je v tom nejaky rozdil? |
Mně osobně tahle chutná asi nejvíc, další positivum je cena (a taky to, že to prodávaj Vietnamci pár metrů od bytu ). Vyzkoušel jsem i pár jiných druhů (značek) jasmínové rýže, většinou o dost dražších a žádná mi tolik nechutnala.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: st únor 26, 2014 5:21 pm Předmět: |
|
|
Osobně já mám rád tuhle,vyzkoušel jsem jí poprve a nemá chybu..
Měla by to být originální rýže na suchi...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 6:04 pm Předmět: |
|
|
Jak se vaří basmati? Dneska jsem to dělal poprvý a vznikla z toho taková slepená kaše  nějaký rady, aby nebyla tak slepená? - Kolik dáváte vody? Jinak celou dobu jsem to normálně míchal . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 6:06 pm Předmět: |
|
|
Rice cooker to jistí :) když tak rozprostřít rýži po dně a cm nad ní by měla být hladina vody.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 6:06 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Jak se vaří basmati? Dneska jsem to dělal poprvý a vznikla z toho taková slepená kaše nějaký rady, aby nebyla tak slepená? - Kolik dáváte vody? Jinak celou dobu jsem to normálně míchal . . . | 2 dilky vody na 1 dil rejze, rejzu ani neproplachuju nic, proste zaleju vodou, az zacne varit stahnu na minimum a necham az se voda vyvari. Nemycham, nic s tim nedelam a za nejakych 10 minut je tohova..
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 6:07 pm Předmět: |
|
|
Ale jinak jsem z ní nadšenej - je to fakt šílenej rozdíl oproti té normální, co jsem kupoval v sáčkách - ode dneška pouze basmati  A cenově vyjde dost podobně, akorát s ní bude větší sraní no . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 7:16 pm Předmět: Re: basmati |
|
|
| mirus napsal: | | DiamonD123 napsal: | Jak se vaří basmati? Dneska jsem to dělal poprvý a vznikla z toho taková slepená kaše nějaký rady, aby nebyla tak slepená? - Kolik dáváte vody? Jinak celou dobu jsem to normálně míchal . . . |
basmati jím už asi 3roky a dělám ju v rýžovaru. 1odměrka rýže = 1 odměrka vody a je to krásně akorát. Jedna odměrka je 120g rýže tj. 100g sacharidů. Uvařím dvě odměrky a mám 200g sacharidů. Rozdělím v hrnci na 4 dílky a mám čtyři porce po 50g sacharidech. 4 dávky rýže na den. | A proc to rozdelujes, ja tech 200g sežeru naraz.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 7:46 pm Předmět: |
|
|
A uz aspon 2 roky ve velky zeru nejakou obyc sackovanou ryzi z lidlu, kolem 30kc/kg, pekne se vari a nelepi, snist se to da v poho ,chut vesmes zadna, dal to neresim.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | A uz aspon 2 roky ve velky zeru nejakou obyc sackovanou ryzi z lidlu, kolem 30kc/kg, pekne se vari a nelepi, snist se to da v poho ,chut vesmes zadna, dal to neresim. |
Já jí žral do teď, ale ta basmati z lidlu je fakt libová. A cenově vyjde uplně stejně myslím, nebo dost podobně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 7:51 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Judson napsal: | | A uz aspon 2 roky ve velky zeru nejakou obyc sackovanou ryzi z lidlu, kolem 30kc/kg, pekne se vari a nelepi, snist se to da v poho ,chut vesmes zadna, dal to neresim. |
Já jí žral do teď, ale ta basmati z lidlu je fakt libová. A cenově vyjde uplně stejně myslím, nebo dost podobně. |
Myslíš tu 4,5kg z té akce?
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 8:02 pm Předmět: |
|
|
Ti by me zajimalo jak to pocitas. co ja vim tak v lidlu basmati vychazi na kolem 60kc/kg, pokud je v akci tak 45, a ta sackova ne basmati je za 30/kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|