Druh rýže

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Druh rýže  Úvodní stránka -> Ostatní -> Druh rýže
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vaclav.p

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Bude trvat další, než někteří pochopí, že GI není vše a je to údaj ne zcela nepodstatný, ale ve výživě drtivé většiny z nás až na jednom z těch zadních míst.
zas nás laiky deadlifte nepodceňuj, o glykemic load (glykemické náloži) a nadhodnocené úloze GI už toho bylo napsáno dost i v češtině a tohle zjištění už pro mnohé takové terno není
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kaplii napsal:
DMS napsal:
https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1378041677_1.jpg

Přesně tuhle jím nějaký čas taky. Výborná.

Kdyz to srovnas s jinou jasminovou ryze, kterou bezne dostanes v marketu (tesko, lidl a podobne), je v tom nejaky rozdil?
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
kaplii napsal:
DMS napsal:
https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1378041677_1.jpg

Přesně tuhle jím nějaký čas taky. Výborná.

Kdyz to srovnas s jinou jasminovou ryze, kterou bezne dostanes v marketu (tesko, lidl a podobne), je v tom nejaky rozdil?

Mně osobně tahle chutná asi nejvíc, další positivum je cena (a taky to, že to prodávaj Vietnamci pár metrů od bytu ). Vyzkoušel jsem i pár jiných druhů (značek) jasmínové rýže, většinou o dost dražších a žádná mi tolik nechutnala.
Irminsul

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobně já mám rád tuhle,vyzkoušel jsem jí poprve a nemá chybu..
Měla by to být originální rýže na suchi...
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak se vaří basmati? Dneska jsem to dělal poprvý a vznikla z toho taková slepená kaše nějaký rady, aby nebyla tak slepená? - Kolik dáváte vody? Jinak celou dobu jsem to normálně míchal . . .
Moocha

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rice cooker to jistí :) když tak rozprostřít rýži po dně a cm nad ní by měla být hladina vody.
yura

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Jak se vaří basmati? Dneska jsem to dělal poprvý a vznikla z toho taková slepená kaše nějaký rady, aby nebyla tak slepená? - Kolik dáváte vody? Jinak celou dobu jsem to normálně míchal . . .
2 dilky vody na 1 dil rejze, rejzu ani neproplachuju nic, proste zaleju vodou, az zacne varit stahnu na minimum a necham az se voda vyvari. Nemycham, nic s tim nedelam a za nejakych 10 minut je tohova..
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale jinak jsem z ní nadšenej - je to fakt šílenej rozdíl oproti té normální, co jsem kupoval v sáčkách - ode dneška pouze basmati A cenově vyjde dost podobně, akorát s ní bude větší sraní no . . .
mirus

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 7:14 pm    Předmět: basmati Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:

basmati jím už asi 3roky a dělám ju v rýžovaru. 1odměrka rýže = 1 odměrka vody a je to krásně akorát. Jedna odměrka je 120g rýže tj. 100g sacharidů. Uvařím dvě odměrky a mám 200g sacharidů. Rozdělím v hrnci na 4 dílky a mám čtyři porce po 50g sacharidech. 4 dávky rýže na den.
yura

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 7:16 pm    Předmět: Re: basmati Odpovědět s citátem

mirus napsal:
DiamonD123 napsal:

basmati jím už asi 3roky a dělám ju v rýžovaru. 1odměrka rýže = 1 odměrka vody a je to krásně akorát. Jedna odměrka je 120g rýže tj. 100g sacharidů. Uvařím dvě odměrky a mám 200g sacharidů. Rozdělím v hrnci na 4 dílky a mám čtyři porce po 50g sacharidech. 4 dávky rýže na den.
A proc to rozdelujes, ja tech 200g sežeru naraz.
Gohan

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je mi otázka ty vole
Judson

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A uz aspon 2 roky ve velky zeru nejakou obyc sackovanou ryzi z lidlu, kolem 30kc/kg, pekne se vari a nelepi, snist se to da v poho ,chut vesmes zadna, dal to neresim.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
A uz aspon 2 roky ve velky zeru nejakou obyc sackovanou ryzi z lidlu, kolem 30kc/kg, pekne se vari a nelepi, snist se to da v poho ,chut vesmes zadna, dal to neresim.

Já jí žral do teď, ale ta basmati z lidlu je fakt libová. A cenově vyjde uplně stejně myslím, nebo dost podobně.
Moocha

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Judson napsal:

Já jí žral do teď, ale ta basmati z lidlu je fakt libová. A cenově vyjde uplně stejně myslím, nebo dost podobně.

Myslíš tu 4,5kg z té akce?
Judson

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ti by me zajimalo jak to pocitas. co ja vim tak v lidlu basmati vychazi na kolem 60kc/kg, pokud je v akci tak 45, a ta sackova ne basmati je za 30/kg.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Druh rýže Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: