|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 3:57 pm Předmět: |
|
|
| Marki napsal: | | Když už se tady řeší to mléko, měla bych taky otázku..a to jestli mlíko může alespoň částečně zastoupit maso...upřímě si víc pochutnam na půl litru kefíru než kuřecích plátcích...jako maso každej den si dam, ale jednou mi to stačí, třeba večer radši k rýži nízkotučnej sýr, tvaroh nebo tak...btw. cvičím každej den, takže se bílkoviny celkem hodí:-) |
jenomze litr mleka ma priblizne 30g bilkovin, coz odpovida 150g masa _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marki

|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 8:42 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
jenomze litr mleka ma priblizne 30g bilkovin, coz odpovida 150g masa |
ok, ale při mé váze 50 kg za den půl litru mléka v klídku dám..k tomu 5 plátků sýra (30g B), kostka tvarohu (30gB) a mám vystaráno...o proteinu ve vločkách radši nemluvím...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: čt únor 27, 2014 6:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 6:12 pm Předmět: |
|
|
Kolik taková sranda stojí?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 6:20 pm Předmět: |
|
|
Dřív to byla drahá sranda, dneska už to ujde, něco kolem 25,- se ty BLA mléka pohybují, mám pocit. Je to tak, yuro? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 6:22 pm Předmět: |
|
|
V Kaufu myslím že ho mají něco pod 20,- _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: čt únor 27, 2014 6:23 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Dřív to byla drahá sranda, dneska už to ujde, něco kolem 25,- se ty BLA mléka pohybují, mám pocit. Je to tak, yuro? | Tusim ze me stalo 29 v akci. To ta pizza a buchta byla drazsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 11:07 am Předmět: |
|
|
| freshman napsal: | Arnold mleko taky nepil - nepiju ani ja |
Zane jo, tak já taky
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 12:10 pm Předmět: |
|
|
Mě taky mléko nějak moc nedělal dobře na zažívání, ale teď to dělám tak, že si vždycky do mléka přidám trochu kefíru/acidofilního mléka/podmáslí apod. a bez problémů :) Pak se spolu s mlékem dostanou do střev i ty všemožné kultury, co klasickému mléku chybí a je to fajn.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: pá únor 28, 2014 12:22 pm Předmět: |
|
|
to vypada zajimave,vyzkousim _________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Skál
|
Zaslal: ne březen 02, 2014 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Kuchis napsal: |
Kdysi lidé žili jenom na mléku,sádle a kapustě.A představte si že žili a dokonce se dožívali v průměru vyššího věku než dnes.
|
Myslíš průměrný věk asi tak 40-50let, který byl pár generací zpět? |
Nekazily tehdy věkovej průměr ty dvě nepatrný války na začátku století? Stejný jako ve středověku. Lidé se běžně dožívali vysokého věku ale protože míra živých narozených byla sotva dvacetiprocentní tak to průměr dosti kazilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne březen 02, 2014 5:35 pm Předmět: |
|
|
| Skál napsal: | | Spazik napsal: | | Kuchis napsal: |
Kdysi lidé žili jenom na mléku,sádle a kapustě.A představte si že žili a dokonce se dožívali v průměru vyššího věku než dnes.
|
Nekazily tehdy věkovej průměr ty dvě nepatrný války na začátku století? Stejný jako ve středověku. Lidé se běžně dožívali vysokého věku ale protože míra živých narozených byla sotva dvacetiprocentní tak to průměr dosti kazilo. |
To si dovolím zpochybnit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 02, 2014 6:58 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Skál napsal: | | Spazik napsal: | | Kuchis napsal: |
|
Nekazily tehdy věkovej průměr ty dvě nepatrný války na začátku století? Stejný jako ve středověku. Lidé se běžně dožívali vysokého věku ale protože míra živých narozených byla sotva dvacetiprocentní tak to průměr dosti kazilo. |
To si dovolím zpochybnit. |
Taky se přidávám.
Je to blbost.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|