Jídelníček a bazální metabolismus

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček a bazální metabolismus  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček a bazální metabolismus
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2014 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
tak asi bude nekde v jidle chyba ne

Vy tu asi stale moc nechapete, ze problem je v hlave.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom3

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2014 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tim padem bych asi vymenil forum za doktora..
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2014 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Tim padem bych asi vymenil forum za doktora..

DevillHP = Pasvelito a kdo si pomatuje Pavelita, tak asi netreba komentovat
Mick994

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2014 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdysi jsem někde četl o mužské anorexii ve spojitosti s nadměrným cvičením ...
DevillHP

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2014 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Žádný nick Pasvelito nemám a nikdy jsem neměl a ani nevím jaké téma Drapere máš na mysli.
Možná to byl dříve člověk se stejným problémem.
Jinak dneska byl běh hodinu dvacet, bolest stehen byla, ale šlo to. Chtěl jsem dát odpo rotoped, ale to už nešlo.
Porce jsem zvětšil a podle tabulek jsem na 2800kcal. Takže zítra ještě trochu přihodím. Asi jsem si něco nalhával, ale neni to tak strašné. Když to pomůže, tak to zvládnout musím.
Dnešní jídelák:
Snídaně: bulgur 110g, kešu máslo 30 g, Impact whey protein 25g, hrst rybízu
Trénink: 13,5km v kopcích- 1:21
Oběd: rýže 100g, hovězí 200g, kešu máslo 30g, rajčata
Svačina: plátek sýru, žitná bageta, Hollandia do ní trocha vloček a proteinu
Večeře: rýže 100g, plechovka tuňáka, 3 plátky sýru (Excellent 45%), rajčata, 30g kešu másla
JanaHn

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2014 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no vidíš, že to jde
jachym

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 5:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

"Jinak dneska byl běh hodinu dvacet, bolest stehen byla, ale šlo to. Chtěl jsem dát odpo rotoped, ale to už nešlo. "

A v tomhle je problém, "chtěl si dát"... prostě si na tom závislej a bojíš se přidat jídla. To co si měl dneska bych bral jako ok, pokud bys neměl tak šílený kardia. V tomto případě bych řekl, to co si snědl ok, nech to jak to je, ale přidej svačinu a 2. večeři
DevillHP

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako druhou "večeři" jsem si dal mrkev a hrst kešu. Kdybych měl hlad tak bych třeba dal tvaroh nebo cottage, ale hlad vůbec nebyl. PO obědě jsem měl za hodinu hlad, ale potom přešel a po svačině vůbec.
Bara

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DevillHP napsal:
Jako druhou "večeři" jsem si dal mrkev a hrst kešu. Kdybych měl hlad tak bych třeba dal tvaroh nebo cottage, ale hlad vůbec nebyl. PO obědě jsem měl za hodinu hlad, ale potom přešel a po svačině vůbec.

Tak bacha aby ses nepřejedl
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mick994

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím jestli jsem to přehlédl ... ale proč cvičíš tolik a navíc taková kvanta aerobky ... to mi neleze do hlavy.
Jako jestli tě cvičení baví, to je ok , tak to má být, taky se cítím jak ryba ve vodě, ale představa že dvou brutálních dnech ve fitku bych ještě šel třetí se uběhat k smrti, tak mě tělo zabalí do krabičky a pošle do háje.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem anorektik, s rozdílem ze se snazim jist vic (3500-4000kcal) a aerobku nedelam vubec....:D

Btw.: taky mivam po obede hlad (hodinu) ...kdyz si nic nedam, tak to zmizi...kdyz se nazeru tak (logicky) taky zmizi....ale ...neni zbytecne zrat hodinu po obede? (Obcas sem to tak praktikoval, ted spis ne)
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mick994 napsal:
Nevím jestli jsem to přehlédl ... ale proč cvičíš tolik a navíc taková kvanta aerobky ... to mi neleze do hlavy.
Jako jestli tě cvičení baví, to je ok , tak to má být, taky se cítím jak ryba ve vodě, ale představa že dvou brutálních dnech ve fitku bych ještě šel třetí se uběhat k smrti, tak mě tělo zabalí do krabičky a pošle do háje.

On to nedela ani tak proto, ze by ho to bavilo, verim, ze pokud je unaveny, coz je, jde na tu aerobku s odporem, ale dela ji protoze "musi", protoze je na ni zavisly, zavisly na endorfinech a na tom pocitu pote, bere si ji jako povinnost a dost mozna i povinne a nutne zlo. Kdyby kardio vynechal, bal by se najist, protoze by si myslel, ze se mu to ulozi to tuku.. Vsak si vyjedte jeho posty z predesleho roku, co vsechno resil a je to naprosto jasne priznak anorexie. Navic je zrejme za tu dobu tohohle niceni se i pretrenovany . Psal, ze chcel dat kolo, ale neslo to, nohy vypovedely a vsadim se , ze to nebylo poprve. Proc asi? protoze je ma dlouhodobe odpalene, vsak uz to tu resil pred par mesici.
A tech 66kg na 188cm to ani nechci videt jak vypada
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Mick994 napsal:

On to nedela ani tak proto, ze by ho to bavilo, verim, ze pokud je unaveny, coz je, jde na tu aerobku s odporem, ale dela ji protoze "musi", protoze je na ni zavisly, zavisly na endorfinech a na tom pocitu pote, bere si ji jako povinnost a dost mozna i povinne a nutne zlo. Kdyby kardio vynechal, bal by se najist, protoze by si myslel, ze se mu to ulozi to tuku.. Vsak si vyjedte jeho posty z predesleho roku, co vsechno resil a je to naprosto jasne priznak anorexie. Navic je zrejme za tu dobu tohohle niceni se i pretrenovany . Psal, ze chcel dat kolo, ale neslo to, nohy vypovedely a vsadim se , ze to nebylo poprve. Proc asi? protoze je ma dlouhodobe odpalene, vsak uz to tu resil pred par mesici.
A tech 66kg na 188cm to ani nechci videt jak vypada

Ja mam aktalne 186/66 a zas tak anorekticky to nevypada,...ikdyz, mozna tim, ze nohy vszi tak kilo kazdaa.....
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:

Ja mam aktalne 186/66 a zas tak anorekticky to nevypada,...ikdyz, mozna tim, ze nohy vszi tak kilo kazdaa.....

Nic proti tobě micus, ale tohle máš v profilu - fotka s názvem "anorektik", takže ano, anorekticky to prostě s takovým poměrem výška:váha vypadat musí :)

micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
micus6 napsal:

Nic proti tobě micus, ale tohle máš v profilu - fotka s názvem "anorektik", takže ano, anorekticky to prostě s takovým poměrem výška:váha vypadat musí :)

Starsi fotka,..:D ...ale ...dobre :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jídelníček a bazální metabolismus Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: