Jídelníček a bazální metabolismus

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček a bazální metabolismus  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček a bazální metabolismus
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spam

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

achjo, jindy bych se ti snažil poradit nebo ani ne poradit, prostě bych ti řekl ať začneš žrát a ubereš tréninky atd... prostě to co tu pořád říkají dokola draper a spol., ale po zkušenostech tady vím že je to akorát ztráta času radit lidem jako ty a několika dalším zde na fóru, kteří si stejně pojedou svoje a pořád se bude deb**** ptát a divit se
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
achjo, jindy bych se ti snažil poradit nebo ani ne poradit, prostě bych ti řekl ať začneš žrát a ubereš tréninky atd... prostě to co tu pořád říkají dokola draper a spol., ale po zkušenostech tady vím že je to akorát ztráta času radit lidem jako ty a několika dalším zde na fóru, kteří si stejně pojedou svoje a pořád se bude deb**** ptát a divit se

No víš,většina lidí vlastně nechce vůbec radu,ale jen potvrzení toho,že blbosti co dělají jsou vlastně super nápad a oni dělají vše dobře
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spam

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Spam napsal:

No víš,většina lidí vlastně nechce vůbec radu,ale jen potvrzení toho,že blbosti co dělají jsou vlastně super nápad a oni dělají vše dobře

Asi jo, asi to tak bude. Stejně na to každej přijde časem sám. Na všechno... na trénink na jídlo. Teda pokud bude chtít. Pokud chtít nebude, tak bude pořád tam kde je a pak se nasere a zabalí to s tím že ho to nebaví a že on na to nemá geny.
Nejhorší je že někomu to trvá třeba rok když si dá říct, poslouchá ostatní, vzdělává se a má zájem a někomu třeba 10 let nebo celej život protože on to dělá nejlíp a sám ví co je pro něj nejlepší.
Pak se diví že cvičí několik let a vypadá jak vypadá a borec kterýho potkává ve fitku od začátku školního roku je na jaře úplně jinde než on... Pak už začnou padat slovo jako co bere atd... vždyť cvičí jak já atd... Ono to ne vždy je jen o cvičení a o té hodině až hodině a půl ve fitku, spíš bych se soustředil na ten zbytek dne... dalších cca 22hodin.
DevillHP

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper to napsal celkem i správně.
Ale je to spíše tak, že když vynechám trenink tak ztratím formu a budu pomalejší či horší na závodech a budu mít horší umístění apod...
Poradit rozhodně chci, protože takto už to není možné.
Dneska nohy bolely celkem dost, tak jsem dal jen 40minut běhu- 7,5km a poté regeneračně saunu. A teď už začít žrat odpoledne.
K tomu, jestli mě to baví nebo ne, někdy se musím nutit, ale většinou mě to baví, protože koho by nebavil pohyb v horách za takového slunečného počasí.
K otázce proč to dělám? Jednak se chci hýbat (strach z dětství kdy jsem byl špekoun- proto ten pocit, že když nebudu nic dělat tak se jím zase stanu) a také kvůli výkonech na závodech. Chci se stále posouvat a umisťovat na lepších pozicích.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DevillHP napsal:
Draper to napsal celkem i správně.
Ale je to spíše tak, že když vynechám trenink tak ztratím formu a budu pomalejší či horší na závodech a budu mít horší umístění apod...
Poradit rozhodně chci, protože takto už to není možné.
Dneska nohy bolely celkem dost, tak jsem dal jen 40minut běhu- 7,5km a poté regeneračně saunu. A teď už začít žrat odpoledne.
K tomu, jestli mě to baví nebo ne, někdy se musím nutit, ale většinou mě to baví, protože koho by nebavil pohyb v horách za takového slunečného počasí.
K otázce proč to dělám? Jednak se chci hýbat (strach z dětství kdy jsem byl špekoun- proto ten pocit, že když nebudu nic dělat tak se jím zase stanu) a také kvůli výkonech na závodech. Chci se stále
posouvat a umisťovat na lepších pozicích.

-na treninku se nezlepsujes. Zlepsujes se ve volnu ktere MUSI byt dostatecne dlouhe! A to si natluc do hlavy! :-)
haino

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemuzete Devilla hodnotit jako neuspesneho kulturistu,on je vytrvalec a hodne uspesny.Nizsi vaha a poradny trenink k tomu patri,akorat ten prijem mel zbytecne maly.Kdyz tohle poresi tak se bude dal zlepsovat,pac je to charakter.
Bara

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No znal jsem taky jednu co byla tlouštík a pak zhubla a dřela..večer u telky mi fňukala,že má chuť na sladký,ale už nikdy nechce být tlustá aby se jí nikdo nesmál
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mick994

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem to tak měl, mládí v podobě tlustého dítěte ...
Ale co už, hele ať se chlapec uběhá k smrti, je to jeho život, ne můj ... co bylo třeba řečeno bylo, takže chytrému napověz hloupého kopni.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
No znal jsem taky jednu co byla tlouštík a pak zhubla a dřela..večer u telky mi fňukala,že má chuť na sladký,ale už nikdy nechce být tlustá aby se jí nikdo nesmál

Baro, ty jako fitnesska to ale chapes, ne?
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to měl přesně naopak, v dětství do těch 15 jsem měl tak 63kg na 174cm, nějakej náznak kostek tam celkem, byl, skoro každý den jsem dával pytlík brambůrek byl jsem tím u nás známej na vesnici, se ségrou jsme si věčně smažili domácí hranolky, ale tlustej jsem nebyl, ale to bylo díky tomu, že jsem do cca těch 15 byl skoro celý den venku, téměř od rána do večera jsme hráli fotbal.
A teď? Teď jsem tlustej a to nejím žádný prasárny, ale kuře s rýží (to jsem jedl skoro celou "objemovku"), problém byl v tom, že jsem nedával žádnej pohyb, jedl zbytečně hodně jídla a ještě jsem měl rozhozené trávení. Prostě přesně naopak oproti dětství.
Bara

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Bara napsal:

Baro, ty jako fitnesska to ale chapes, ne?

No to jo.Já žeru co chci a kašlu na lidi.Ty mi nikdy nic nedali (až na pár vyjímek ) a nedají.A mindráky nemám a nehodlám s tím začínat,přestože je to dnes móda
jachym

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Něco ti napíšu, znal jsem holku co trpěla anorexií a na rovinu - možná nemáš anorexii ale přinejmenším poruchu příjmu potravy.
Pročetl jsem si tvoje příspěvky a některé "podvědomé" řeči o tom jasně svědčí, dám ti pár příkladu:
Oprostím se teď od toho očividně jasného, totiž že máš naprosto neadekvátní příjem/výdej. Takže v bodech:
- máš hrůzu z toho že bys nemohl jít trénovat, i když se snažíš to maskovat a abys tady mohl "psát" a nevypadalo to, že si tady z lidí děláš dobrý den, možná podvědomě, možná vědomě se to snažíš dostat na lehkou váhu smilíkama typu "dneska jsem dělal jen 2 hodiny a pak už nemohl "

- pro lidi s touto poruchou je naprosto typické, že jim dělá (opět vědomě/podvědomě) hrozně dobře, když jim to ostatní říkají. Holky schválně píšou na různé blogy apod. a třeba říkají, že se chtějí uzdravit a dávají příklady toho co snědly. Ve skutečnosti ale jde o to, že ony nic měnit nechtěji, ale dělá jim hrozně dobře ten pocit, když jim budou ostatní psát jak jí málo apod. To je to co chtějí... a u tebe bohužel se projevuje přesně toto, máš dobrý pocit z toho když ti někdo napíše, že bys měl jíst víc a hlavně když napíše, že trénuješ moc. Možná si to neuvědomuješ, ale je to tak.

- místy si hodně protiřečíš a z toho je vidět, že se snažíš stylizovat aby to nebylo tak jasný. Opět příklad. Stěžoval jsi si tady jak máš jíst víc. Lidi to tady občas píšou, že jsou pořád "přežraní" a stejně to nestačí. Ty ale záhy napíšeš, že jsi měl hlad, ale překonal jsi ho.... což moc neladí s tím, co jsi psal o pár řádků výš, totiž že nevíš jak sníst víc.... když mám dokonce hlad?

- vybíráš si jídla jako je mrkev... to asi nepotřebuje komentář

Hele co mi z toho plyne:

Pro tebe: vyhledej pomoc. Je otázka do jaké míry si to uvědomuješ, ale i to, že už se v tom evidentně patláš dlouho je známka toho, že to není dobrý, možná ten pocit nemáš, naopak, máš pocit, že jsi na tom hodně dobře fyzicky, ale dlouhodobě se huntuješ, doplatil bys na to, osteoporoza, poškozené orgány atd. Dej na mou radu.

Pro ostatní: Nemá smysl nic psát. Tyhle poruchy jsou jedny z nejvážnějších a nejsložitěji léčitelných a garantuju vám, že přes forum se to nevyřeší. A co víc, tím že budete psát pořád dokola že jí málo, že trénuje moc atd. tím mu vlastně jen škodíte, protože si v tom libuje a utvrzujete ho v tom.
Bara

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím s Jachymem.
DevillHP

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano v některých bodech má jachym pravdu, ale rozhodně mi nedělá radost když píšete, že jím málo. Já jsem byl překvapený, když jsem si naťukal do tabulek co jím, jak je toho málo. proto jsem vznesl ten dotaz a chci to zlepšit.
Dneska jsem zase přidal. Spíš když vidím, jak jí ostatní lidi ve třídě tak si připadám i já, jako otesánek. (ale to nic neznamená) proto nechápu jak oni mužou normálně fungovat, sice nemají takový výdej....
Kdybych to nechtěl změnit, tak to nepíšu tady a neptám se.
S tím překonáním hladu, tak je jasné, když je to "hlad" třeba půl hodiny po obědě, že je to spíš chuť na něco.
To mívám často po obědu, že mám chuť na něco sladkého trochu.
Neberte ten příspěvek, jako obhajobu, že to co dělám ted je dobře, je to blbě, hodně blbě. Ale jsem si toho čím dál tím víc vědom, že si zadělávám na problémy v budoucnu proto, to začínám řešit, dokud není pozdě.
yura

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DevillHP napsal:
Ano v některých bodech má jachym pravdu, ale rozhodně mi nedělá radost když píšete, že jím málo. Já jsem byl překvapený, když jsem si naťukal do tabulek co jím, jak je toho málo. proto jsem vznesl ten dotaz a chci to zlepšit.
Dneska jsem zase přidal. Spíš když vidím, jak jí ostatní lidi ve třídě tak si připadám i já, jako otesánek. (ale to nic neznamená) proto nechápu jak oni mužou normálně fungovat, sice nemají takový výdej ....
Kdybych to nechtěl změnit, tak to nepíšu tady a neptám se.
S tím překonáním hladu, tak je jasné, když je to "hlad" třeba půl hodiny po obědě, že je to spíš chuť na něco.
To mívám často po obědu, že mám chuť na něco sladkého trochu.
Neberte ten příspěvek, jako obhajobu, že to co dělám ted je dobře, je to blbě, hodně blbě. Ale jsem si toho čím dál tím víc vědom, že si zadělávám na problémy v budoucnu proto, to začínám řešit, dokud není pozdě.

Aha ze, "jenom nemaji takovej vydej"
Nemyslis, ze to je trochu zasadni? Se podivej na takove cyklisty co sežerou za kvanta zradla. To co spalujou na kole musí doplnit a k tomu ještě něco pridat. Mas proste v hlave blok jak tu ostatní pisou. Ono když se to neprehani, tak je to jen dobře met v hlave zakodovany, ze poradne nazrat se muzu za odmenu. Tzn.. když mam vydej energie jak prase, tak vůbec nepremyslim jestli si muzu dat a proste zeru na co mam chut, telo to všechno spaluje, ale zae když nemam takovej vydej energie, treba když jsem nemocnej, nebo když jen sedim nekde v zamestnani u PC a nehýbu se, tak se krotim a jim ani ne moc, ani ne malo.. Normalni clovek nejaky tabulky neresi, proste vidi jestli hubne, klesa mu vaha a nebo je nateklej jak kopacak, tak podle toho si upravuje jídelníček. Ale ty jak jde videt mezi ty normalni lidi nepatris a urcite nebude lehky dosáhnout toho, aby ses dival na jidlo a cviceni jako ten zdravej clovek...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jídelníček a bazální metabolismus Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: