Vico - Stále stejný tragéd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vico - Stále stejný tragéd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Vico - Stále stejný tragéd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
yura

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2014 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vico napsal:
Tak přesně to samý mam v plánu po ckd . Stáhnu trochu tuky a přidam sacharidy tak na 100/150. No uvidim jak na tom budu po ckd s celkovým tukem. kdyžtaak dam cca 14 dní pauzu a pak najedu znova. Jo docela jsem čuměl jak jsi psal že jsi dal carb up a nabral jsi 12 kg. To snad neni ani možný ne?
Je proste predstav si "praseci den" fast foody, sladkosti atd. od rana do vecera a tak kazdej den. Proste to neslo stopnout. Nic zdravého jsem nebyl schopnej dat do huby. Ještě k tomu, když je telo po tom low carbu fakt hladove, tak do sebe nacucne uplne všechno. Ted jsem byl 2 dny na zelenine, dneska první ckd den a uz vaha zase klesla o nejakych 5kg, proste odtekla voda s tech sacharidu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vico

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2014 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak to jsem zvědavej na sebe. V pátek začnu carb up s tim, že poslední jídlo ve čtvrtek večer a v pátek po tréninku bude carb up. Mam v plánukyblík z kfc , pak nějaký to pivo. V sobotu svíčková a večer domácí burgry a neděle už bude low carb a kardio. Tak snad to bude ok.
yura

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2014 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vico napsal:
No tak to jsem zvědavej na sebe. V pátek začnu carb up s tim, že poslední jídlo ve čtvrtek večer a v pátek po tréninku bude carb up. Mam v plánukyblík z kfc , pak nějaký to pivo. V sobotu svíčková a večer domácí burgry a neděle už bude low carb a kardio. Tak snad to bude ok.

Tak kfc jsem mel "kyblik" jednou a uz nikdy. Maso divny, vysuseny, ale uplne nejhorsi na tom je ta absurdne vysoka cena. Tam uz fakt nidky nepachnu, to uz radsi McD, ale ještě lepsi jsou ty ruzne stanky s fast foodem, kde se clovek fakt nadlabne a za rozumny peníze. A nebo si to udelat doma jak rikas, to je uplne nejchutnejsi a nejkvalitnejsi varianta a za tretinovou cenu.. Ale jinak volba jidla dobra. jak to jsou nejaky burgery, bagety, cinsky nudle atd. proste normalni jidla, sacharidy s tukama a bilkovinama, tak to clovek ustoji, ale jak tam zacnes prat rychle cukry v podobe oplatku, cokolad apod. tak to je silenej starter přežíračky.
Vittus

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, vypozoroval si nějak vliv většího příjmu bílkovin na ketozu? Tento týden experimentuji s příjmem 2g bílkovin : 1g-1,5g tuku
Vico

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No přijde mě že bílkoviny na ketózu moc vliv nemají, spíše to podle mě ovlivňuje tuk a sacharidy. Nejhorší kombinace je moc bílkovina sacharidů vs málo tuku a pohybu :-) to ket šla docela rapidně dolů. Optimální poměr je podle mě 1:1 a málo sacharidů. Bílkoviny nechat cca 1,5 -2.5g z čistý hmotnosti (dle kalorirí) a s tukem bych nešel pod hodnotu bílkovin, spíš tak cca 10% nad . Samozřejmě je to dieta a tak musíš být v kalorickém deficitu. Mě se osvědčilo nějakej cca 22kcal/kg. ( dneska ráno ketóza už zase 3.)
Vico

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.3.2014
• Váha 109,9 (-3,6)
• ketóza ráno 2/3
• ketóza večer 2/3

Jídlo
• 5xvejce + 100g slanina +50g červená cibule, 20ml olej
• 150g cottage
• 200g krkovice + 350g salátová okurka
• 100g sýr Krolewski
• 200g tuňák ,ledový salát rajčata , 15ml oliv olej,
Celkem cca 2300kcal 170b 170t 25s

Trénink
• 1,5h Rugby
Vico

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.3.2014
• Váha 109,7 (-3,8)
• ketóza ráno i večer 2-3 No spíš k trojce.

Trénink
•Trhové spády 4x40/40/40/40
•Trh od pasu 3x45/50/50/55/55
•Trh technický 1 x55/60/65/70/75/80/83/ 86 /70/70
•Nadhoz technický 1x70/90/100/105/110/115
•Dřepy zadní 4x110/120/130/140/150

Jídlo
• 5xvejce + 100g slanina + 20ml olej
• 50g kešu
• 200g Krkovice , 300g brokolice
• 125g Mozzarela + 75 g olivy
• 200g Falešná svíčková , salát, 15ml oliv olej,
Celkem cca 2400kcal 170b 170t 35s

Tak dneska je to už 14 dní. Váha jde zatim dolů , ale ještě jsem neměl carb up ten bude v pátek + sobota. Jinak jediný - zatim vidim v nedostatečný regeneraci :- ( Chybí mě bcaa a glutamin. Pořád mě bolí stehna. Asi by to chtělo trenink jen 3x týdně. Delší dobu teď mam ketózu mezi 2-3 bude asi tim, že jsem teď docela začal hodně pít coca colu zero. Po carb upu jí asi omezim na max sklenku denně. Jinak zatim takhle nastavený příjem je v pohodě. celej den absolutně bez hladu. Za 14 dní jsem sežral zeleniny jak za 3/4 měsíce :-) tak snad si na ní zvyknu.
Vico

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2014 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.3.2014
• Váha 109,5 (-4)
• ketóza ráno 3
• ketóza večer -nevim došly papírky :- (

Trénink
• Rugby

Jídlo
• 5xvejce + 100g slanina + 20ml olej
• 40g lískový ořechy + 30 slunečnicový semínka
• 200g kuřecí prsa , 300g brokolice , 100ml smetana 33% , 50g červene fazole
• 50g Blaťácké zlato
• 150g kuřecí prsa, 80g cibule, vejce 15ml oliv olej, - Kungpao placky :-)
Celkem cca 2500kcal 175b 180t 35s

Tak zítra bude první Carb UP. Do tréninku bez jídla a po tréninku "orgie" .
Vico

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7.3.2014
• Váha 109,7 (-3,8) : (
• Ket před kebabem :) 2

Trénink
• Trh do polo 2x45/50/55/60/65
• Trh od pasu t. + trhový dřep 1+3x40/45/50/55/60
• Trh od pasu t. 1x50/50/50/50
• Trh technický 1 x50/55/60/65/70/75/80 2x50/60/60/60/60
• Dřep čelní do výponu 3x100/110/120/130/100
• Výtahy trhový + od kolen 1+1x85/90/95/100

Jídlo
• Do 11:30 nic
• Kebab XL , kafe
• Kyblík KFC
• Pivo ,pivo pivíčko :-)

Tak dnes první carb up. Zítra zas (ale už komplexní sacharidy) a v neděli, už bude zase low carb.
Vico

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2014 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.3.2014
• Váha 102,7
• Ket neměřená

Trénink
• nějaký šmrdlání ve vzpírárně

Jídlo
• 5xvejce 100g slanina
• 125g Mozzarela
• 200g vepřová panenka , salátová okurka
• 90g camembert , 100g Troubelín
Celkem 2100kcal 145b 165t 15s
yura

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2014 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Od zítra najedu na stravu jako mas ty. Ted jsem to jel i se salatem mrkev, cervena repa. Dost rajcat atd.. Proste moc cukru a mel jsem silene chute neslo to vydrzet. Asi protože jsem nebyl vůbec v ketoze a hladina cukru jen jezdila nahoru dolu. Takze uz jen ze sacharidu fakt ta zelena - okurka, brokolice, spenat, salat a jinak maso a oleje. Sem tam dynova semínka, ty nemaji skoro zadne cukry, ale třeba mandle vyradim. Ale jen na mase to asi moc dlouho nevydrzim, proto bych občas rad zaradil nejakej sejra a nejakej mastnej výrobek. Nemas nejake tipy? Jestli me nebudou popadat chute tak to bude parada. Ja mam problém, ze když mam prazdnej zaludek, tak se rvu zeleninou a keto dieta je pak v pr..
Vico

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 6:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neboj po 2/3 dnech se adaptuješ. Já když dostanu na něco chuť tak pomůže "lžička" arašídového másla. Chce to hodně pít a nebudeš pak mít pocit hladu. Mě to pomáhá přežít coca cola zero :-) . Výborná příloha jsou třeba cuketový placky (Cuketa, vejce , česnek, majoránka) . Ze sejrů mam asi nejraději mozzarelu. Dáš si jí s tvým oblíbeným rajčetem a je to v pohodě svačina.
Vittus

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já prozměnu přešel na Low Carb/Hi Protein/Medium Fat stravu... snížil jsem počet jídel za den a zvýšil porce. Pravidelný log psát nebudu ale když bude zájem tak udělám nějaký report :)
Vico

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No na to bych chtěl pak najet po ckd. REport určitě udělej. Proč jsi ukončil ckd?
Vittus

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vico napsal:
No na to bych chtěl pak najet po ckd. REport určitě udělej. Proč jsi ukončil ckd?

Udělám, tak po týdnu aby byli vydět aspoň nějaké výsledky...

No už mě nějak nevyhovovala...nedokázal jsem se dostat do hluboké ketózy. Měl jsem i ztrátu motivace, tréninky mě nebavily. navíc mě spíše vyhovují vetší jídla méně krát denně než menší svačiny - (renegade diet). Chci teď zkusit podle sebe

Určitě jí zkusím znovu, třeba tak v květnu před Spartan Race.

Ale určitě Low Carb je cesta, kterou se chci ubírat...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vico - Stále stejný tragéd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: