|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Johnbear

|
Zaslal: po březen 03, 2014 7:24 pm Předmět: |
|
|
Já si dávám hydro hned po probuzení a asi půl hodiny po tom vločky bez bílkovin. Po tréninku zase hydro a tak hodinu po tom normálně rýži s masem.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po březen 03, 2014 7:50 pm Předmět: |
|
|
| Johnbear napsal: | | Já si dávám hydro hned po probuzení a asi půl hodiny po tom vločky bez bílkovin. Po tréninku zase hydro a tak hodinu po tom normálně rýži s masem. |
Díky za názor.
Asi to udělám podobně, po probuzení hydro, pak po půl hodině dám vločky a k tomu kdyžtak 2 vejce, aspoň ušetřím denně 2 vejce a týdně jich bude 14. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: po březen 03, 2014 8:45 pm Předmět: Re: USN |
|
|
| auiK napsal: | | Zdravím, máte někdo zkušenost s proteiny USN? Můžu teď několik dostat za docela výhodnou cenu, tak nad tím váhám. Normálně jsou docela drahý, tak se ptám, jestli je to opravdu kvalita nebo jsou jen předražený... |
USN je šajze, nebrat. A pokud ano, tak za nejakou extremne moc dobrou cenu jako zouzectnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po březen 03, 2014 10:04 pm Předmět: |
|
|
| Johnbear napsal: | | Já si dávám hydro hned po probuzení a asi půl hodiny po tom vločky bez bílkovin. Po tréninku zase hydro a tak hodinu po tom normálně rýži s masem. |
To vidím jako ideální.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po březen 03, 2014 10:06 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Johnbear napsal: | | Já si dávám hydro hned po probuzení a asi půl hodiny po tom vločky bez bílkovin. Po tréninku zase hydro a tak hodinu po tom normálně rýži s masem. |
Díky za názor.
Asi to udělám podobně, po probuzení hydro, pak po půl hodině dám vločky a k tomu kdyžtak 2 vejce, aspoň ušetřím denně 2 vejce a týdně jich bude 14. |
Na vejce už se vyprdni,ale pokud to hydro bude mít gramáž.Dávej 40g.
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: út březen 04, 2014 9:33 am Předmět: |
|
|
Má někdo zkušenosti s proteinem Mutant Whey? (https://obchod.ronnie.cz/s-3860-mutant-whey.html) ??
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út březen 04, 2014 9:45 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | MAST3R napsal: | | Johnbear napsal: | | Já si dávám hydro hned po probuzení a asi půl hodiny po tom vločky bez bílkovin. Po tréninku zase hydro a tak hodinu po tom normálně rýži s masem. |
Díky za názor.
Asi to udělám podobně, po probuzení hydro, pak po půl hodině dám vločky a k tomu kdyžtak 2 vejce, aspoň ušetřím denně 2 vejce a týdně jich bude 14. |
Na vejce už se vyprdni,ale pokud to hydro bude mít gramáž.Dávej 40g. |
To mi moc dlouha ta pixla nevydrží když budu dávat odměrku (30g) po ránu, další 1/2 odměrky před tréninkem a další odměrku po. To je za den cca 70g. Chodím cvičit 5x týdně.
Ráno vstávám okolo 7, to bych dal tu první odměrku, jenže ve fitku jsem až po 10 hodině, tak okolo 10.30 - 10.45, mám dávat i tu půl odměrky 30 minut před tréninkem? Po tréninku je to samozřejmost. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: út březen 04, 2014 9:53 am Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zeptat co je výhodnější užívat ihned po tréninku pro doplnění živin. Dělám MMA a thajský box a než dojedu domů tak mám hlad, přemýšlel jsem jestli zvolit gainer go pro 30 nebo nějaký protein (beztak přes den přijmu cca 180g bílkovin, což je dost). Váhu bych si chtěl držet.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: út březen 04, 2014 1:37 pm Předmět: Protein |
|
|
Zdravím všechny. Kupuji protein pro přítelkyni, je chuťově náročná. Dal jsem ji pár vzorků a nejvíce ji chutná Survival, ale na nákup mám hranici 1200 Kč/2 kg proteinu.
Jelikož jsem spíše nakupoval jinde a v nabídce zde na Ronnie se moc nevyznám, je tady nějaký protein, který je chuťově i složením na výši a zároveň splní cenovou hladinu? _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 04, 2014 1:42 pm Předmět: |
|
|
A ze sluchátka se ozvalo "Ale zajistééé, žádný probléém..."  Aneb koukni do PM.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út březen 04, 2014 1:49 pm Předmět: |
|
|
Mám velkou radost z toho, že se nové WPC80 -> CFM80 už prodává i po 2,27kg balení  ještě by to chtělo 30g vzroky jako od Survivalu. Ronnie nevíš jestli se nechystají ?
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 04, 2014 1:57 pm Předmět: |
|
|
| TheCory napsal: | Já se někdy picnu To je rychlost, jsi člověk nebo stroj? :-) |
Mumie.
| TheCory napsal: | | Objednáno, vyřízeno, děkuji... |
Rádo se stalo.
| Riku napsal: | Mám velkou radost z toho, že se nové WPC80 -> CFM80 už prodává i po 2,27kg balení ještě by to chtělo 30g vzroky jako od Survivalu. Ronnie nevíš jestli se nechystají ? |
Na konci týdne bych měl mít vzorky v sedmi příchutích. Pak zase napíšu nabídku do toho topicu, jako vždy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sajmon8
|
Zaslal: út březen 04, 2014 2:56 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | A ze sluchátka se ozvalo "Ale zajistééé, žádný probléém..." Aneb koukni do PM. |
Ronnie taky jsem Vám psal PM ale pořád čekám aspon na odpověd :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 04, 2014 4:33 pm Předmět: |
|
|
Za to může ročenka kulturistiky, se kterou finišujeme a nestíháme: (.
Každopádně odpověď tam už máš.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|