|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jachym
|
Zaslal: po březen 03, 2014 4:44 am Předmět: |
|
|
"S tím překonáním hladu, tak je jasné, když je to "hlad" třeba půl hodiny po obědě, že je to spíš chuť na něco.
To mívám často po obědu, že mám chuť na něco sladkého trochu. "
A napadlo tě proč? Víš proč třeba holky s anorexií potom často spadnou do záchvatu přejídání? Víš proč obecně lidi při hladovění mají takový ty "chutě" nebo "vlčí hlad"?... jasně je blbost jíst půl hodiny po obědě, ale ty nechápeš to hlavní... to že máš půl hodiny po obědě hlad je ten hlavní problém... tělo ti dává jasně najevo, že nemá dost, prostě máš malej oběd, nebo malou snídani+svačinu+oběd, prostě nemáš dost.
P.S.
Pokud teda tvrdíš, že chceš přidat, tak sem schválně postni svůj nový jídelák a těch cca 4000kcal bych tak viděl jako reálných, jsi celkem vysoký a máš enormní výdej, hlavně kardio je obrovský výdej energie, dokud nebudeš jíst cca tohle množství budeš se furt dokola jen divit, že výsledky nejsou jaký chceš, že musíš vypadat jak z koncentráku a že máš hlad. Pokud se jídla "nebojíš" neměl by být problém přihodit k pár jídlům hrst ořechů, přidat porce, přidat jeden dva chody a jsi na 4000 klidně. Do té doby nemá smysl to dál rozvádět.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po březen 03, 2014 7:20 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Pokud teda tvrdíš, že chceš přidat, tak sem schválně postni svůj nový jídelák a těch cca 4000kcal bych tak viděl jako reálných, jsi celkem vysoký a máš enormní výdej, hlavně kardio je obrovský výdej energie, dokud nebudeš jíst cca tohle množství budeš se furt dokola jen divit, že výsledky nejsou jaký chceš, že musíš vypadat jak z koncentráku a že máš hlad. Pokud se jídla "nebojíš" neměl by být problém přihodit k pár jídlům hrst ořechů, přidat porce, přidat jeden dva chody a jsi na 4000 klidně. Do té doby nemá smysl to dál rozvádět. |
On chce, ale podvedome se tomu jidlu porad brani a kdyz uz se naji o neco vic, tak je to pro nej svym spusobem hrich , ktery musi odcinit dalsi davkou kardia. Ja jsme si necim podobnym na tretaku na gymplu prosel taky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: po březen 03, 2014 10:07 pm Předmět: |
|
|
S tím hladem, či chutí, někdo psal ve vedlejším tématu, že to může být inzulínovou resistencí.
Jinak dneska jsem se snad konečně přiblížil k hodnotě, ale šlo by více (hlavně 1. svačina byla blbá- řidil jsem).
Jinak jídelák, u kterého teď asi zůstanu ( i když ta odpolední svačina nebude pravidlem- časově to nevychází kvůli treningu, takže zvednu ostatní jídla). Dost mě baví vařit, tak se snažím to mít pestré.
Dnešek byl dost náročný, vstával jsem o půl 5, spal asi 5 hodin a co půl hodiny se budil.  a potom práce a večer spinning.
Snídaně: 100g vloček, lžíce kesu másla, protein, hrst borůvek --- >
Svačina (ta byla blbá): 50g krůtí Dulano šunky, plátek leerdameru, žitný dalamánek
Oběd: 100g rýže, 3 vejce, 1 bílek, rajčata, lžíce kešu másla
Svačina: 40g pohankových vloček, 2 vejce, šunka, plátek leerdameru----> placka z toho
Večeře: 160g krůtích prsou, 100g rýže, rajčata, lžička kešu másla
Dám ještě na noc Pro-Antium a hrst ořechů.
CO myslíte, už to můžu takto nechat nebo ještě přidat a kvalitou surovin ok? Hodnotama to je cca 3000kcal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 03, 2014 11:07 pm Předmět: |
|
|
Ach jo, ja nevim, jesli ty sam vubec chapes, o co tady jde. Sice tak trochu uznavas ze ano, ale mam pocit, ze si tu porad neco namlouvas
Presne jak psal Jachym, k jidelnicku se nema cenu vyjadrovat, kdyz problem tkvi uplne nekde jinde, ale kdyz uz bych k tomu mel neco napsat, ac to nebude nic konkretniho, tak je to porad smesne malo a rozhodne tohle neni normalni smysleni . Verim ale, ze se z toho podobne jako ja kdysi dostanes sam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: út březen 04, 2014 4:50 am Předmět: |
|
|
| DevillHP napsal: | S tím hladem, či chutí, někdo psal ve vedlejším tématu, že to může být inzulínovou resistencí.
Jinak dneska jsem se snad konečně přiblížil k hodnotě, ale šlo by více (hlavně 1. svačina byla blbá- řidil jsem).
Jinak jídelák, u kterého teď asi zůstanu ( i když ta odpolední svačina nebude pravidlem- časově to nevychází kvůli treningu, takže zvednu ostatní jídla). Dost mě baví vařit, tak se snažím to mít pestré.
Dnešek byl dost náročný, vstával jsem o půl 5, spal asi 5 hodin a co půl hodiny se budil. a potom práce a večer spinning.
Snídaně: 100g vloček, lžíce kesu másla, protein, hrst borůvek --- >
Svačina (ta byla blbá): 50g krůtí Dulano šunky, plátek leerdameru, žitný dalamánek
Oběd: 100g rýže, 3 vejce, 1 bílek, rajčata, lžíce kešu másla
Svačina: 40g pohankových vloček, 2 vejce, šunka, plátek leerdameru----> placka z toho
Večeře: 160g krůtích prsou, 100g rýže, rajčata, lžička kešu másla
Dám ještě na noc Pro-Antium a hrst ořechů.
CO myslíte, už to můžu takto nechat nebo ještě přidat a kvalitou surovin ok? Hodnotama to je cca 3000kcal. |
nemocný, nic víc nemá smysl dodávat. Jako sorry, ten oběd to má být jako co? 40g vloček?...Menší svačina? Zas ten hloupý příspěvek "mám spinining ", jasně čili sem dal výjimečně sváču navíc a příště už zas nedám - jak sám avizuješ. Čti si furt dokola co sem ti psal minule a vyhledej odbornou pomoc.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út březen 04, 2014 7:22 am Předmět: |
|
|
ja si ale myslim ze esi sel z 1800kcal na 3000kcal tak mu to muze stacit. Kdo vi jak ma priskrcenej metabolismus
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út březen 04, 2014 11:32 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | ja si ale myslim ze esi sel z 1800kcal na 3000kcal tak mu to muze stacit. Kdo vi jak ma priskrcenej metabolismus |
Micusi ty radši prosímtě nemysli a soustřeď se na své problémy!
Občas vážně nechápu jak můžou někteří lidi přispívat nebo se snažit radit někomu, když sami mají skoro stejné problémy a minimální znalosti ( jak v oblasti tréninku - viz. nedávný topic od tebe s dotazem ohledně tréninku, tak se stravou) _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út březen 04, 2014 11:40 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | micus6 napsal: | | ja si ale myslim ze esi sel z 1800kcal na 3000kcal tak mu to muze stacit. Kdo vi jak ma priskrcenej metabolismus |
Občas vážně nechápu jak můžou někteří lidi přispívat nebo se snažit radit někomu, když sami mají skoro stejné problémy a minimální znalosti ( jak v oblasti tréninku - viz. nedávný topic od tebe s dotazem ohledně tréninku, tak se stravou) |
ano? ale logicky se zamyslet neni ke skode. Nehubnul s...2200? tak 3000 tak malo nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út březen 04, 2014 11:46 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Spam napsal: | | micus6 napsal: | | ja si ale myslim ze esi sel z 1800kcal na 3000kcal tak mu to muze stacit. Kdo vi jak ma priskrcenej metabolismus |
Občas vážně nechápu jak můžou někteří lidi přispívat nebo se snažit radit někomu, když sami mají skoro stejné problémy a minimální znalosti ( jak v oblasti tréninku - viz. nedávný topic od tebe s dotazem ohledně tréninku, tak se stravou) |
ano? ale logicky se zamyslet neni ke skode. Nehubnul s...2200? tak 3000 tak malo nebude. |
2200kcal, hubnutí, a před tím měl tolik a tolik.... panebože nějaký kalorický hodnoty nejsou vůbec směrodatný... na to bys asi už taky mohl přijít sám. Nebudu se tu s tebou o tom vůbec bavit akorát bych se nervoval zbytečně. Kašli na kalorie a spíš koukej na svoje tělo.
Už to tu všichni rozebrali přede mnou jaký je tam problém. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út březen 04, 2014 11:57 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | micus6 napsal: | | Spam napsal: | | micus6 napsal: | | ja si ale myslim ze esi sel z 1800kcal na 3000kcal tak mu to muze stacit. Kdo vi jak ma priskrcenej metabolismus |
ano? ale logicky se zamyslet neni ke skode. Nehubnul s...2200? tak 3000 tak malo nebude. |
2200kcal, hubnutí, a před tím měl tolik a tolik.... panebože nějaký kalorický hodnoty nejsou vůbec směrodatný... na to bys asi už taky mohl přijít sám. Nebudu se tu s tebou o tom vůbec bavit akorát bych se nervoval zbytečně. Kašli na kalorie a spíš koukej na svoje tělo.
Už to tu všichni rozebrali přede mnou jaký je tam problém. |
Máš pravdu, promiň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 04, 2014 12:23 pm Předmět: |
|
|
Micusi nebud urazlivej, ty to jen cele trochu spatne chapes a proto tve rady nejsou zcela na miste, i kdyz jsou dobre myslene. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: út březen 04, 2014 1:56 pm Předmět: |
|
|
Zkus tyden na 3tisicich a uvidis co se bude dit.Byt uplne bez tuku neni na ultra to prave,5kilo pribrat klidne muzes.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 04, 2014 6:11 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Zkus tyden na 3tisicich a uvidis co se bude dit.Byt uplne bez tuku neni na ultra to prave,5kilo pribrat klidne muzes. |
Muze a celkem snadno, mozna i trochu chce, ale kdyby nahodou zacal pribirat, tak by se s tim podvedomne nesmiril a opet by to kompenzoval zvysenim energetickeho vydeje. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: út březen 04, 2014 7:35 pm Předmět: |
|
|
Dokonce bych řekl, že i musím. Začínám si uvědomovat možné rizika.
Teď mám podle InBody 3% tuku, což je prý podle té "měřičky" šíleně málo. Říkala, že 5% by bylo ok. ---> měřil jsem se před měsícem, od té doby ty cca -3kg.
Dneska nohy lehce bolely, běh byl (13,5km- 1:21), ale běželo se dobře. Jídla bylo hodně, pořád zvyšuji porce a žaludek si začíná zvykat.
Jinak, to že jsem psal: dneska spinning  , to jsem psal proto, že mě to prostě baví, chodí tam dobrá parta a kámoš- cyklista. Mi taky mi řikal, že bych měl přibrat a vůbec se toho nebát a trochu mi otevřel oči. Že taky cpe sachariďáky na noc, aby to uregeneroval. To dělat nebudu.
Dneska ani nedám protein, už mám dost bílkovin v sobě.
Naposledy upravil DevillHP dne út březen 04, 2014 8:57 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út březen 04, 2014 7:38 pm Předmět: |
|
|
Asi jsem fotku nedáš, že? Ne, že bych TI nevěřil, ale spíš ze zvědavosti. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|