trenink a regenerace

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - trenink a regenerace  Úvodní stránka -> Trénink -> trenink a regenerace
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Esorius

PříspěvekZaslal: čt únor 20, 2014 5:23 pm    Předmět: trenink a regenerace Odpovědět s citátem

Chtěl bych se zeptat teď v pátek budu mít zasebou 7 týdnu Korteho mněl bych si dát pauzu nějakou? A jestli ano tak i od stravy? Po Kortem bych chtěl zařadit kulturistický-težko lehký split je to v pohodě nebo mám dát něco jíného předem díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DaHoop

PříspěvekZaslal: čt únor 20, 2014 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rekl bych ze pokud te to bavi a dokud to roste, tak neni treba prestavat. Zalezi jak se cejtis, korte muze cloveka postupem casu dost unavit.

Ale jestli uz chces zkusit neco jinyho tak go for it, zmena je zivot
Esorius

PříspěvekZaslal: čt únor 20, 2014 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DaHoop napsal:
Rekl bych ze pokud te to bavi a dokud to roste, tak neni treba prestavat. Zalezi jak se cejtis, korte muze cloveka postupem casu dost unavit.

Jde to už pomaleji co se týče váhy a cítím se docela už unaveně. Začínal jsem na 68kg a teď mám po ránu 73,5.
Mě akorát jde o tu pauzu jestli můžu jet hned nový trénink nebo je dobré nechat tělo spočnout třeba na týden.
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 20, 2014 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se citis unavenej, dej uplne v klidu tyden volna. Nema cenu unavu potlacovat, coz ja delam moc rad , protoze se akorat zacne kumulovat a ses na dobre ceste k pretrenovani nebo alespon k slusnemu prepaleni a dokonce je tu i mnohem vyssi riziko zraneni.
Esorius

PříspěvekZaslal: čt únor 20, 2014 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Pokud se citis unavenej, dej uplne v klidu tyden volna. Nema cenu unavu potlacovat, coz ja delam moc rad , protoze se akorat zacne kumulovat a ses na dobre ceste k pretrenovani nebo alespon k slusnemu prepaleni a dokonce je tu i mnohem vyssi riziko zraneni.

A i od stravy nebo stravu mám nechat?
tezzy196

PříspěvekZaslal: čt únor 20, 2014 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve strave bych nepolevoval, trochu zvolnit si myslim, ze muzes. Ale zakladni kostru jidelnicku urcite zachovat.
MikTek

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Esorius napsal:
DaHoop napsal:

Jde to už pomaleji co se týče váhy a cítím se docela už unaveně. Začínal jsem na 68kg a teď mám po ránu 73,5.
Mě akorát jde o tu pauzu jestli můžu jet hned nový trénink nebo je dobré nechat tělo spočnout třeba na týden.

Dej pauzu, znám to...si řikáš, že to jěště není tak hrozný a že něco přece kurva vydržíš...ale pak se to jen mine účinkem, je to neefektivní to drtit do poslední kapky.

A s tou stravou...nevím jak jsi na tom, ale já u korteho jedu řádnej velkovýkrm od začátku do konce (jsem silně ekt) a roste to parádně, jeden z mála tréninků co mi zabírá na pořádný růst, zbytek tréninků jde pomaličku, ale jak s tím jídlem polevim v průběhu, strašně rychle se to zastaví.

Takže bych žral a žral a vysekáš to potom ne?

Jo a vážit by jsi se měl vždy ve stejnou dobu, ale po ránu to moc ideální není..tělo je dehydrovaný atd atd, ideálně vždy mezi 16-18h (ale ne po treninku kdy jsi nalitej litrama vody).
Irminsul

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vždycky jsem si myslel (dočetl),že ideální je,vážit se po probuzení a vykonání potřeb.Okolo 18 hodiny to slyším prvně.
MikTek

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2014 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Irminsul napsal:
Vždycky jsem si myslel (dočetl),že ideální je,vážit se po probuzení a vykonání potřeb.Okolo 18 hodiny to slyším prvně.

Pokud chceš zjistit pouze "čistou váhu" tak možná, ale reálná váha z lékařského hlediska (kterou nosíš zbytek dne, hydratuješ, vyživuješ atd.) je pokud se správně stravuješ a dodržuješ pitný režim a spíš v noci mezi 16-18h.

Ale hlavním aspektem při sledování hmotnosti je vážit se vždy ve stejnou dobu, ve stejných hadrech (ideálně bez...) a za stejných podmínek.
Esorius

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No už je to vklidu, jedu težko lehký split aktuální váha 76kg. Jinak co se týče tréninku jel jsem teďkom 8 týdnu Korte takže tam byl bench press no a v kulturistickém těžko lehkém splitu je zase bench press. Myslíte, že by bylo rozumné zařadit místo toho jednoručky na rovné lavici? Nebo to nevadí, že pojedu tak dlouho bench press?
Esorius

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MikTek napsal:
Esorius napsal:
DaHoop napsal:

Dej pauzu, znám to...si řikáš, že to jěště není tak hrozný a že něco přece kurva vydržíš...ale pak se to jen mine účinkem, je to neefektivní to drtit do poslední kapky.

A s tou stravou...nevím jak jsi na tom, ale já u korteho jedu řádnej velkovýkrm od začátku do konce (jsem silně ekt) a roste to parádně, jeden z mála tréninků co mi zabírá na pořádný růst, zbytek tréninků jde pomaličku, ale jak s tím jídlem polevim v průběhu, strašně rychle se to zastaví.

Takže bych žral a žral a vysekáš to potom ne?

Jo a vážit by jsi se měl vždy ve stejnou dobu, ale po ránu to moc ideální není..tělo je dehydrovaný atd atd, ideálně vždy mezi 16-18h (ale ne po treninku kdy jsi nalitej litrama vody).

Stravu mám na 100% vychytanou..
Ondra.kr

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Esorius napsal:
No už je to vklidu, jedu težko lehký split aktuální váha 76kg. Jinak co se týče tréninku jel jsem teďkom 8 týdnu Korte takže tam byl bench press no a v kulturistickém těžko lehkém splitu je zase bench press. Myslíte, že by bylo rozumné zařadit místo toho jednoručky na rovné lavici? Nebo to nevadí, že pojedu tak dlouho bench press?

Nema problema. Střídej to. Já to taky střídám a je to good.. Jednoručky jsem si i oblíbil :)
MikTek

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondra.kr napsal:
Esorius napsal:

Nema problema. Střídej to. Já to taky střídám a je to good.. Jednoručky jsem si i oblíbil :)

Tak tak...hlavně jednoručky se dají krásně procítit v celém rozsahu pohybu a procvičuješ každou stranu izolovaněji takže se svaly učí i synchronizaci.

Rychle na stránku:

Přejdi na: