Jídelníček a bazální metabolismus

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček a bazální metabolismus  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček a bazální metabolismus
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mick994

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DevillHP napsal:

Dneska nohy lehce bolely, běh byl (13,5km- 1:21), ale běželo se dobře. Jídla bylo hodně, pořád zvyšuji porce a žaludek si začíná zvykat..

Spíš si založ tréningový log rovnou pokud nemáš ... jako o jídle ti vše řečeno bylo, nás už jsi informoval nespočetně o kardio výletech ... jen říkam ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom3

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2,6% tuku mas a 5% by bylo ideal? to co je jako za inbody
Poman

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
2,6% tuku mas a 5% by bylo ideal? to co je jako za inbody

Nefunkční očividně:D
DevillHP

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ona to myslela jako optimál na vytrvalost, a těch 2,6% mám možná aktuálně. Před tím měsícem to byly 3, ale od té doby (jak jsem psal) váha o 3kg cca klesla. A to jsem měl menší výdej než při přípravě na závod (měření bylo přes závodem).
haino

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
haino napsal:
Zkus tyden na 3tisicich a uvidis co se bude dit.Byt uplne bez tuku neni na ultra to prave,5kilo pribrat klidne muzes.

Muze a celkem snadno, mozna i trochu chce, ale kdyby nahodou zacal pribirat, tak by se s tim podvedomne nesmiril a opet by to kompenzoval zvysenim energetickeho vydeje.
Prece neni mozne,aby se stal mistrem CR z obavy ze bude tlusty.To musi byt slozitejsi.
haino

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..

Naposledy upravil haino dne st březen 05, 2014 8:12 am, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DevillHP napsal:
Ona to myslela jako optimál na vytrvalost, a těch 2,6% mám možná aktuálně. Před tím měsícem to byly 3, ale od té doby (jak jsem psal) váha o 3kg cca klesla. A to jsem měl menší výdej než při přípravě na závod (měření bylo přes závodem).

Myslis si, ze si na tom fyzicky dobre? Ja si osobne myslim, ze uz dlouhodobe jsi ve stavu chronickeho pretrenovani, nekolikrat jsi tu uz jiste problemy naznacil, myslim si, ze mas najaky svuj zajety trenink, kde podavas konstatni vykon, mozna postupem casu i klesajici, dost casto mozna i s vypetim fyzickych sil. Kdyz tu treba pises " spinning " opravdu na to jdes s takovou chuti, kdyz pominu to, ze jsi psal, ze tam mate dobrou partu? Chces se ti? Predtim nez zacnes, nehnusi se ti ta predstava hodinove masakru na kole? Vim sam moc dobre, ze to jde prekonat uz jen treba kvuli tem endorfinum potom a ze se muzes s klidnym svedomim najist (to jidlo je zaslouzene)
DevillHP

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako někdy se musím lehce dokopat, třeba dneska, nebo včera (to bylo kvůli tomu, že byl dlouhý den), ale když je třeba krásně tak se vyloženě těším.
Párkrát jsem třeba nebyl objednaný a chtěl si dát volný den, ale potom mi zavolali, že mají volno a to jsem se těšil fest. Nebo jsem přišel ráno po běhu a volali že mají volno na 2hod. a i když jsem věděl, ž to bude brutál tak jsem šel a těšil se.
Někdy mám to, že si pěkně plánuju kam vyběhnu a potom to musím zkrátit, nebo těsně než se začnu oblékat se mi přestane chtít.
Je to tak půl napůl, ale myslím si, že když přidám na tom jídle a vrátí se mi energie tak se mi zase vrátí chuť.
Ale za ty endorfiny to vždycky stojí.
jachym

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 4:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OK, tak si založ log a piš denně jak jíš. Pokud si vemeš pár dní po sobě 3000 kcal je to k hov*u. Musíš to dodržovat a váhu sledovat cca co 2 týdny.

Jo a fotku bych taky rád viděl, klidně bez obličeje.
MikTek

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Před 4 roky jsem měl 193cm a 70kg...dokážeš si to představit?Na vinně byl stravovací režim Pražské záchranky a nechtěná aerobní aktivita typu pospíchej pospíchej, tahej lidi z patra a zase pospíchej a když jsem měl volno, stejně jsem nežral, protože tělo bylo zvyklí a hlava si o jídlo neřekla.
Pak jsem na sebe jednou čuměl do zrcadla a řikám, ty vole bejt ženská tak s tebou fakt nešukám ty vychrtlino, začnu myslet sobecky na sebe a míň na lidi pro který svojí práci dělám, najdu si čas na jídlo atd..
Chvilku mi trvalo přesvědčit hlavu aby chtěla víc jíst, tak jsem začal tvrdě cvičit a najednou jsem byl spíš naopak na jídle víc a víc závislej, cpal jsem se jak....k dnešku mám 96kg a cvičim moc moc rád, ale taky proto abych se mohl pořádně cpát

Máš klasickou Ektomorphozu...tělu stačí trošku živin a v hlavě to máš nastavený tak, že jídlo není na prvním místě, nejdřív dodělám to a pak jěště to a dám si jídlo, ale mezitim přibude to a to...a jídlo se zpozdí o 2h...řešení není se do toho jídla nutit, ale uvědomit si proč ho chci jíst a mít na něj chut, nejíst z donucení, ale z chuti a potřeby.

Jsi vystresovanej a přetrénovanej, moc to řešíš a moc všechno počítáš...jako zdravotník ti poradím at se vysereš na aerobku, najdi si korteho a cpi se všim, klidně žer i čokoládu a nezdravé jídlo co ti chutná, za měsíc přibereš 5 kilo a uvidíš, že to jde, tak potom jen uprav stravu na tu zdravější, víc cvič, víc jez (zdravě) a kila půjdou nahoru a upraví se i ten tuk co nabereš než se probereš z noční můry vzorečků a přepočítávání živin, kalorií a ideálních poměrů.

Cvič proto aby jsi se mohl pořádně nacpat a nebyl buřtík...ne naopak.

A když to nevyjde?Tak si to přečti znova a pořádně
DevillHP

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S aerobkou rozhodně nekončím, hlavně proto že je to můj primární sport.---> závodím v běhu. Do fitka chodím velice občas, jenom abych předcházel zranění a svaly byly naučené na zátěž.
Čokolády, smažené apod. také dělat nechci, přibrání chci založit na kvalitních zdrojích. Nevidím důvod proč do sebe rvát tabulku čokolády nebo smažák. To radši pořádný steak a brambory.
Ale je to pravda, teď to tak mám, že si řeknu ještě dodělám toto, toto a jím třeba o hodinu později no. Nebo spíš si řikám, to ještě vydržím a vezmu si to jídlo večer ke zprávám a místo o půl 7 jím v půl 8.
Fotku mohu postnout, zítra nebo jestli stihnu dnes, tak jí sem dám.
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Postni , vazne by me to zajimalo.
btw takhle jsem vypadal ja pred 2 lety, kdy jsem delal 2 i vice hodinove picoviny na rotopedu v silenych intenzitach, fitku jsem se vyhybal 10 kilometrovym obloukem a jedl jsem jak anorekticka holka. A to jsem mel 89kg !!! na 189cm
kdyz se na to divam dnes, tak mi z toho jde mraz po zadech, brrr...

https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1394041412_2.jpg
https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1394041476_1.jpg
https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1394041412_1.jpg
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

89kg? ty vole...
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
89kg? ty vole...

jo a nikdo mne to neveri a to jsem pred asi 8-9 lety mel pri stejne vysce 69 kg cili o 20 mene, jen jsem nemel vubec zadne svaly.
DevillHP

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2014 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera to nevyšlo a tak fotky dávám dneska.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jídelníček a bazální metabolismus Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: