|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: po únor 24, 2014 8:21 am Předmět: |
|
|
| Martule napsal: |
aktuál 60kg 10 tydnu před souteží, ještě aspon pěknejch 5-6 kilo zafičí, hlavně z nohou |
Ty jo ... ,a takova kocka se mnou maka v IBM, mozna sedi dokonce na mem patre v me budove, du se porozhlidnout
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
stepos
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po únor 24, 2014 10:26 am Předmět: |
|
|
tie pracky su super, je tam dost masa _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
stepos
|
|
| nahoru |
|
 |
stepos
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so březen 01, 2014 6:03 pm Předmět: |
|
|
Máš takovou zvláštní schopnost nabírat v až nechutné čistotě. Takoví lidé mi ničí nervy  protože já za kilo svalů platím třemi kily tuku i při mé extrémně čisté stravě.
Abych to shrnul - dobrá práce
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so březen 01, 2014 6:04 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Máš takovou zvláštní schopnost nabírat v až nechutné čistotě. Takoví lidé mi ničí nervy protože já za kilo svalů platím třemi kily tuku i při mé extrémně čisté stravě.
Abych to shrnul - dobrá práce |
To je tou kanoistikou - ono kdyby si denně měl hodinu aerobky, tak bys taky určitě nabíral v čistotě, akorát asi pěkně pomalu jako já
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: so březen 01, 2014 6:56 pm Předmět: |
|
|
Takže ty cvičíš v posilce a pak máš ještě tréninky té kanoistiky?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so březen 01, 2014 7:01 pm Předmět: |
|
|
| SIA napsal: | | Takže ty cvičíš v posilce a pak máš ještě tréninky té kanoistiky? |
Já dělám rychlostní kanoistiku Sem na forum a na ronnie chodím proto, že mám rád kulturistiku :) Kanoistiku se snažím dělat vrcholově, i když to není tak uplně lehké. Přes týden většinou 3 - 4x posilujeme, 6x jsme na vodě a 3x běháme :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: st březen 05, 2014 2:12 pm Předmět: |
|
|
85dní do závodu - 82kg / 175-6cm
*po delší době se zas ukazuju
*příjímám veškerou kritiku a komentáře, díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: st březen 05, 2014 2:45 pm Předmět: |
|
|
Filipe, nemyslim to zle, ale me prijde, ze jsi byl objemnejsi. Az na ty stehnokejty je to takova standardne pekna fitkoforma, na zavodeni mi to moc neprijde, ale tri mesice jsou dlouha doba..drzim palce
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|