|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SIA
|
Zaslal: st březen 05, 2014 3:16 pm Předmět: |
|
|
Taky mi to přijde, že byl Filip objemnější. Možná tamto byly napumpovaný fotky nebo něco.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Filip Vaško

|
Zaslal: st březen 05, 2014 5:54 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Filipe, nemyslim to zle, ale me prijde, ze jsi byl objemnejsi. Az na ty stehnokejty je to takova standardne pekna fitkoforma, na zavodeni mi to moc neprijde, ale tri mesice jsou dlouha doba..drzim palce |
Taková je realita, hold to stojí za hovno, asi jsem se prostě moc zprasil když jsem byl v objemovce, a ted už měsíc dietuju. Nedá se nic dělat, tak snad příští rok to bude lepší no.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st březen 05, 2014 6:10 pm Předmět: |
|
|
| Filip Vaško napsal: | | Olejnas napsal: | | Filipe, nemyslim to zle, ale me prijde, ze jsi byl objemnejsi. Az na ty stehnokejty je to takova standardne pekna fitkoforma, na zavodeni mi to moc neprijde, ale tri mesice jsou dlouha doba..drzim palce |
Taková je realita, hold to stojí za hovno, asi jsem se prostě moc zprasil když jsem byl v objemovce, a ted už měsíc dietuju. Nedá se nic dělat, tak snad příští rok to bude lepší no. |
Ale nestojí, je to pěkný a na podiu to bude prostě a jednoduše lepší než naposled. Chválim fotky, je tam všechno hezky vidět. Tady si pár lidí vtlouklo do hlavy ty napumplý ruce v zrcadle a hned to neni tak objemný. Takže keep doing
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 11:42 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Filip Vaško napsal: | | Olejnas napsal: | | Filipe, nemyslim to zle, ale me prijde, ze jsi byl objemnejsi. Az na ty stehnokejty je to takova standardne pekna fitkoforma, na zavodeni mi to moc neprijde, ale tri mesice jsou dlouha doba..drzim palce |
Taková je realita, hold to stojí za hovno, asi jsem se prostě moc zprasil když jsem byl v objemovce, a ted už měsíc dietuju. Nedá se nic dělat, tak snad příští rok to bude lepší no. |
Ale nestojí, je to pěkný a na podiu to bude prostě a jednoduše lepší než naposled. Chválim fotky, je tam všechno hezky vidět. Tady si pár lidí vtlouklo do hlavy ty napumplý ruce v zrcadle a hned to neni tak objemný. Takže keep doing |
Hlavní o co mi jde, je vidět se na pódiu, a potom porovnat ty fotky ve stejnejch pozách z Golema a teď, jsem zvědavej jestli tam bude nějakej progres, a jak to bude vypadat
Jari, Fibo ?
| MAST3R napsal: | Mě se líbí ta prostřední (hrudník + biceps z boku), možná bych trochu přidal na hamech. Udělej něco s těmi vlasy. |
Děkuju, jo s vlasama něco udělám slibuju
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 11:53 am Předmět: |
|
|
| Filip Vaško napsal: |
Jari, Fibo ?
|
To víš že bych rád ale rozhodovat budou jen a jen prachy. Byl jsem 3krát za sebou....nejspíš vynechám. Rozhodnu se na poslední chvilku
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 12:03 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Filip Vaško napsal: |
Jari, Fibo ?
|
To víš že bych rád ale rozhodovat budou jen a jen prachy. Byl jsem 3krát za sebou....nejspíš vynechám. Rozhodnu se na poslední chvilku |
Autobusem, jako minulej rok zájezd
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 10:04 pm Předmět: . |
|
|
Z dnešního rána.. V posilovně jsem navážil 89 Kg.
_________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 10, 2014 4:56 am Předmět: |
|
|
S tím logem Extrifit to děláš velmi dobře. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po březen 10, 2014 10:17 am Předmět: |
|
|
Č174: ty ses sponzorovanej extrifitem? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: po březen 10, 2014 12:24 pm Předmět: . |
|
|
Nejsem sponzorován. Jsem pouze v clubu. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|