SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirus

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
sekac 1985 napsal:
tak jsem zkusil ten všude vychvalovanej hellnox a teda nic moc za ty prachy !! teda spíš vůbec nic..Sparing to samý, už sme to zkoušeli 3 a kde nic tu nic a to sem dával 3 vrchovatý odměrky..Už jsme tomu dali i přezdívky - hellshit a hellsračka.. Hlavně že ten borec ve videu to vychvaluje až do nebes, tak zadarmo to nedělá...Bohužel tak je to skoro ze všim od extrifitu, reklama pěkná, ale to je tak vše, tot můj názor.

A mě zase funguje jakž takž jako jedinej..jehličky a pocení..neříkám,že super pecka,ale něco tam je.Mluvím o 2 odměrkách.

Mě zase pořád dokola funguje jedině starej E-nox ve výprodeji ze shopu ronnie.cz. A ještě Assault. Tyhle dva mě fungují i po měsíci používání (cítím je). Novej Hellnox na mě skoro nepůsobil a to sem si dával před tím ještě silný kafe. A byl jsem dostatečně vyspané a zregenerované (to jsou taky dvě důležitý věci, aby Nočko fungovalo).
cored

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych se zeptat, dostal jsem od kamaráda vzorky NO stacker a cosi....
No a obsahuje to i agmatin a vypadá to docela silně myslíte, že to v 15 letech muzu jednou zkusit?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cored napsal:
Chtěl bych se zeptat, dostal jsem od kamaráda vzorky NO stacker a cosi....
No a obsahuje to i agmatin a vypadá to docela silně myslíte, že to v 15 letech muzu jednou zkusit?

když ti nabídne kámoš jointa,tak se taky přijdeš zeptat?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
cored

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No mohl bych
Luster

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agmatine je v pohode, na nem neni nic skodlivyho, spis naopak dej si radsi pozor na jiny slozky..
TheCory

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2014 9:38 am    Předmět: Hell NO gel Odpovědět s citátem

Tak jsem vyzkoušel tento nakopávač.
Dostat do sebe těch 60g gelu nebylo až tak snadné, chuť a forma mi křivila ústa.
Pocit při tréninku jsem měl podobný, jako klasicky (beru arginin, alanin a kofein), takže ani propadák, ani něco, co by mne vytrhlo. Čekal jsem od toho trošku více, ale na druhou stranu si pár kousků obstarám, nebaví mne pořád polykat tabletky.

Ale se mnou je to složité, mne už nakopne snad jen ten pohled na činky
Jediné, co mne zatím posadilo na prdel byla dvojitá dávka C4 Extreme...
Bara

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2014 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučuji toto:
https://obchod.ronnie.cz/s-5282-syntsize-pump.html

zkusil jsem 20g podle doporučení výrobce a cítil jsem jemné příjemné pošťouchnutí.Tak jsem dal 2x20g a kopačka jak prase a jel jsem jako fretka a čumím ještě teď
Fakt zatím nevím o lepším dostupném legálně.Pořád něco testuju a tohle mě hodně překvapilo.Doporučuju!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
blikk

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2014 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musím se přiznat, že jsem měl dneska vůbec poprvé v životě energiťák (pokud nepočítám usrknutí redbullu na ochutnání).
Chtěl jsem to vyzkoušet, tak jsem si koupil red bulla (v light verzi), nehodlám to samozřejmě nějak popíjet po litrech, spíš jsem chtěl zkusit jestli to na mě bude fungovat atd.
Ještě než jsem to ale vypil jsem si chtěl na internetu najít kolik to vlastně obsahuje kofeinu. No a hodně mě překvapilo co jsem našel. Našel jsem, že red bull a podobné energy drnky mají kolem 30mg/100ml, čili většinou 200ml balení má kolem 60mg. Co mě ale zarazilo nejvíc je to, že třeba obyčejná cola má 15mg/100ml, jenže člověk většinou si koupí minimálně plechovku nebo rovnou půllitrovku, čili to by znamenalo, že ta půllitrovka koly má 75mg, víc než ten red bull. Přitom vypít pullitr koly je celkem "normální". Docela mě to zarazilo, myslel jsem že ty nápoje typu red bull apod. člověka fakt nakopnou, proto jsem se chtěl zeptat jestli mi něco uniká, jestli je v těch nápojích ještě něco co "stimuluje" nebo jestli je to fakt jen ten kofein a čili je to vlastně taková trochu koncentrovanější kola.

P.S. Nechme stranou vhodnost těchto nápojů obecně, chtěl jsem to jen vyzkoušet a ani colu nijak ve velkym nepiju... jde mi spíš o princip.
člověk

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2014 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No v energetických nápojích je prakticky jenom ten kofein a taurin a to v hodně malém množství... není rozdíl mezi red bullem a energeťákem z Kauflandu za 6 kč, protože podle zákonů tam nesmí být více těch "účinných" látek než je předepsáno...

Další věc (a asi hlavní) co "nabudí" je poměrně dost obsaženého cukru... tím se ale ztrácí význam Light verzí

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Kadd

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2014 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

někdo v nějakém pořadu něco řekne a všichni bez mozku s toho mají jasně daný fakt

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
člověk

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2014 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
někdo v nějakém pořadu něco řekne a všichni bez mozku s toho mají jasně daný fakt

Ok, rozepiš se, rád se dozvím něco (pro mně) nového...

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Loudy

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hell Gel od Extrifitu
Nutno říci, že je to celkem našlapaných 46g gelu, který není chutově tak špatný, jako třeba NO (nebo jak se to jmenuje) od Nutrendu, to je hnus, který se mnou teda vůbec nic neudělal.
Naproti tomu Hell Gel byl cítit víc, i hodinu a půl po požití mě štípe obličej. Ale těžko říct, jestli to je k něčemu, protože kromě štípání jsem žádný výrazný účinek nezaznamenal. Ale kamarád s tím byl hodně spokojenej.
Chadzi

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
...není rozdíl mezi red bullem a energeťákem z Kauflandu za 6 kč...

Nesouhlasím, nic jiného z energetických nápojů než Red Bull mě nenakopne, takže tam rozdíl určitě je.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
člověk napsal:
...není rozdíl mezi red bullem a energeťákem z Kauflandu za 6 kč...

Nesouhlasím, nic jiného z energetických nápojů než Red Bull mě nenakopne, takže tam rozdíl určitě je.

a to me to prijde na hovno vsechno. 45kc ? za to mam sodovku tabletku kofeinu a vstup do aqua
Grimley

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si můžu dát energeťák a jít spát ale je pravda, že si kupuju monster lo-carb a to hlavně na chuť :))
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: