PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 545, 546, 547 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Sajmon8

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Za to může ročenka kulturistiky, se kterou finišujeme a nestíháme: (.
Každopádně odpověď tam už máš.

Vůbec nic se neděje :) A ještě jednou mockrát děkuji ;) Já jsem se jen divil že předtím reakce byla skoro ihned a teď to bylo už 5 dní :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TheCory

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2014 3:37 pm    Předmět: SynPro whey Vanilka Odpovědět s citátem

Děkuji Martinovi za vzorky od Syntechu.
Tak jsem otestoval vzorky whey proteinu, budu srovnávat se Survivalem.

Prašnost: 10/10; žádná se neprojevila, vysypáno do shakeru, bez jakéhokoliv efektu
Rozpustnost: 10/10; 30g do 250 ml. Po zkušenostem se Survivalem jsem dal maličko více vody, o 50 ml a spíše jsem měl ubrat (slabší chuť), ale rozpustnost výborná, nikde nic nezůstalo, po dopití prázdný shaker
Chuť: 7/10; na rozdíl od Survival, kde jsem dával 30g do 300 ml a bylo to stále sladké ažaž, zde bych volil tak 150 ml pro vychutnání chuti, ve 250 až moc vodové, bez chuti. Žádná pachuť po dopití
Stravitelnost: 10/10; 30 g snad nedělá problém nikomu, ale po dopití jsem ani nevěděl, že jsem něco do žaludku poslal

Celkově na mne působí dobře, ale v této cenové kategorii bych volil spíše Survival.
Lukas107

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2014 9:47 pm    Předmět: SynPro Matrix - Vanilka Odpovědět s citátem

Děkuji Ronnie že se o nás tak stará, vzorků přišlo opravdu mnoho. Zatím jsem vyzkoušel před spaním pouze SynPro Matrix - Vanilka

Prašnost: 10/10 žádná
Rozpustnost: 10/10 šejkr jednou prohodíte a všechno je ihned rozpuštěno
Chuť: 10/10 krémová, perfektní
Stravitelnost: nemohu posoudit po jednom šejku ale zdála se normální
Konzistence: doslova kašovitá což mě osobně perfektně vyhovuje! Ale z toho důvodu poslední zbytky šejku nechtějí "sjet" dolů

Prostě krémový šejk s luxusní konzistencí který bere! Za takovou cenu dle mě není konkurence a zřejmě dlouho neodolám a zakoupím celé balení
jachym

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 4:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

recenze jsou fajn, jen si řikám... všechno to co hodnotíte jsou parametry "vedlejší" nebo spíš "bonusový"...
TheCory

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
recenze jsou fajn, jen si řikám... všechno to co hodnotíte jsou parametry "vedlejší" nebo spíš "bonusový"...

A co bys tam chtěl hodnotit? Složení a cenu si každý přečte. pro mne je důležitá rozpustnost a stravitelnost a jsem rád, když ty údaje mohu někde získat...
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TheCory napsal:
jachym napsal:

A co bys tam chtěl hodnotit? Složení a cenu si každý přečte. pro mne je důležitá rozpustnost a stravitelnost a jsem rád, když ty údaje mohu někde získat...

přesně...vždyť co jiného konzumací můžeš hodnotit?...
cored

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
TheCory napsal:
jachym napsal:

přesně...vždyť co jiného konzumací můžeš hodnotit?...

Myslím, že nejaky ucastník Prostřeno by věděl
MSG

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar,

mohli byste poradit alternativu k WPC 80?

Beru to už nějaký rok - chuť, rozpustnost i stravitelnost dobrá, ale nevím, jestli není nově něco lepšího ve smyslu účinnosti (což nedokážu posoudit). Je to do diety.

edit: ještě dodám, že bezprostředně po cvičení využívám BCAA, ne protein.

Naposledy upravil MSG dne pá březen 07, 2014 12:57 pm, celkově upraveno 1 krát
Turakam

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MSG napsal:
Zdar,

Beru to už nějaký rok - chuť, rozpustnost i stravitelnost dobrá, ale nevím, jestli není nově něco lepšího ve smyslu účinnosti (což nedokážu posoudit). Je to do diety.

Načo meniť, ked ti vyhovuje, ak chceš mocno, tak zober izolát, alebo dáke hydro, ale osobne nevidím dôvod.
MSG

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Že u něj zůstanu je taky možné...
Davesix

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do diety bych vzal ten izolát, ale pokud ti nevadí těch pár g sacharidu ve WPC80 navíc, tak bych u něj klidně zůstal.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mutant Whey

Mám příchuť čokoládá a chutná jak hodně divnej čokoládovej puding Ale dá se to - v mléce by to asi bylo o něco lepší. Cena je dost pěkná. Složením vypadá taky velmi dobře. Rozpustnost je trochu horší, ale když s tím pořádně budete minutu třepat, tak by se to mělo rozpustit celý. Stravitelnost taky parádní - 72g vůbec necejtím, že jsem měl
Criss

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MSG napsal:
Zdar,

edit: ještě dodám, že bezprostředně po cvičení využívám BCAA, ne protein.

Tak za mě určitě Reflex nebo Scitec..mají méně tuku, lépe je trávím i příchutě mi přijdou lepší..
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MSG napsal:
Že u něj zůstanu je taky možné...

Zůstaň u něj, pokud jde o WPC koncentrát, nic lepšího než ryzí CFM WPC stejně nenajdeš.
Až budeš v dietě tak daleko, že i těch pár gramů sacharidů tam bude moc, je možné ho vyměnit za čistý isolát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Luster

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
A nechápu, proč teda není mezi CFM proteinama i https://obchod.ronnie.cz/s-1879-100-whey-protein-professional.html , kterej má vůči předchozímu jen přidaný trávící enzymy.
Navíc ani nějak nechápu, proč někdo říká "levné" ultrafiltráty, když ultrafiltrace je prakticky kvalitnější filtrace než mikrofiltrace.
Třeba tady:

http://kulturistika.ronnie.cz/c-8385-suplementy-proteiny-ii.html

Esko napsal:
„Pouhý“ CFM protein prochází póry o velikosti cca 1 mikrometr. Ultrafiltrované izoláty se získávají díky filtrům s póry o velikosti dokonce 0,25 mikrometru. Díky těmto postupům se na konci výrobního procesu setkáme s kvalitní syrovátkovou bílkovinou obsahující všechny důležité látky prospěšné pro organismus a minimum denaturovaných bílkovin.

Pokud si to ovšem někteří moderátoři nepletou s metodou "iontové výměny".
Takže podle těhle kritérií by prakticky všechny proteiny
pod filtrem "Obsahuje ultrafiltrát WPC" měly být kvalitnější než jen pod filtrem "Obsahuje CFM WPC". A je tam spousta amerických proteinů.
Ale nějak se mi o tom už nechce dohadovat v sekci proteiny.
Pokud to tak není, tak mně to může klidně někdo trochu víc přiblížit.

taky bych se o tom rad dozvedel vic, protoze uz tenkrat v ty diskuzi mi to bylo divny, co tim chtel Bara rict, snazil sem vygooglit nejaky info o tom, jak je propastnej rozdil mezi ultra a mikro filtraci, ale bohuzel sem na nic nenarazil..

takze si to dovolim zkopirovat tam, kam to patri

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 545, 546, 547 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: