Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz?  Úvodní stránka -> Ronnie.cz -> Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
balbi

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ti ronnie taky poslal PM, kdyžtak přečítaj
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím, napíšu o víkendu, omlouvám se, tenhle týden byl nějaký divoký.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtel bych podekovat Ronniemu za super pristup
Davesix

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já už se k 30 blížím
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jachym

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ALKAPONE napsal:
DiamonD123 napsal:
A co my věrní zákazníci, kteří nakoupili za více než 30 000 kč

citace:
Vám bude věnována zvláštní péče (jakože myšleno vážně), to jsou právě některá ta "skrytá pásma". Ale reálně v provozu budou, až nás tady bude zase o kousek víc, protože na ně potřebuji nového kolegu/kolegyni, který by se o vše staral. A ten/ta je zatím v pořadí řešení... Tak zatím tam máš alespoň to nové pásmo 5000+.

taky tam mam pres 30K ale i tak treba prave tady ten protein
https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html
kupuju za 899kc coz je celkem velkej rozdil

No vidíš, jak jsem psal a už je v akci :-) Sice pořád trochu dráž, ale to už je rozdíl minimální. Já to tak dneska řešim - nakupuju když je v akci abych mohl nakupovat u Ronnieho, ptž cena je pro mě důležitá, ale jestli myslíme tu stejnou konkurenci tak ta mi silně leze na nervy jináma věcma :)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V shopu jsem trochu rozšířil v sekci proteinových suplementů možnost jejich vzájemného porovnávání.

Nově tam přibylo:
• vyhledat pouze produky z Evropské Unie,
• vyhledat produkty, které udávají spektrum aminokyselin,
• vyhledat produkty, které udávají poměr hlavních složek,
• v možnosti zaškrtnutí jednotlivých složek přibyl hovězí izolát a hydrolyzát kolagenu,
• nově lze vybrat více výrobců, mezi kterými porovnávání probíhá.

Celé jsem to dělal nějak včera a dnes ráno, jsou tam ještě mouchy, budu to dodělávat nejspíš v noci, tzn. kdybyste do té doby narazili na nějakou chybu nebo chtěli doplnit nějakou funkci, dejte mi, prosím, vědět.

blikk

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2014 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díval jsem se teď na sekci proteiny v eshopu. Dal jsem si seřadit podle ceny od nejlevnějšího, protože mě konkrétně zajímalo co se třeba dá koupit v "jednoporcovce". Ukazuje mi to WPC 80 a ještě Whey Core, ale teď jsem zjistil, že se dá koupit třeba i 30g porce Ultra Speed 80 Fair Power. Ta se ale zobrazuje jen když si rozkliknu velké balení a ani když si to vyfiltruju podle výrobce tak se mi ty jednoporcovky v nabídce eshopu nezobrazují.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2014 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj já vím, ono to přímo v sekci porovnává jen podle těch cen, co jsou uvedeny v hlavním přehledu, což je vždy jen pro jednu velikost balení. My uděláme zvlášť sekci se vzorky asi, případně vymyslím jiný způsob, jak dát najevo, že u produktu jsou.
blikk

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2014 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No a nešlo by to vyřešit jednoduše tak jako třeba u právě toho Whey Coru, že je to zvlášť jako jednoporcovka a zvlášť jako velký balení přímo v databázi.
Balista

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 6:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera dopoledne jsem si v eshopu objednával nějaké suplementy a do poznámky připsal, že prosím o rychlé vyřízení kvůli odjezdu na dovolenou. Potvrzení objednávky mi přišlo v 10:27.
Ve 14:13 mi přišel mail, že zásilka je připravena na pobočce k vyzvednutí!
Takže i touto cestou moc děkuji!
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V reakci na náměty tady z fóra od Vás jsem v shopu udělal novou sekci, kde jsou všechny v tuto chvíli dostupné vzorky k zakoupení. Není jich tam moc, ale jednáme s některými výrobci o vyrobení dalších, tak se to postupně začne plnit. Jinak v odpovídajících sekcích, ze kterých vzorky pocházejí, jsou vždy vpravo nahoře malé odkazy pro jejich zakoupení. Viz dva screeny níže.

Loudy

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Super věc. Rýsují se vzorky i od dalších výrobců? Teď by měly být od Extrifitu, pokud se nepletu.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Měly by být Extrifitové proteiny (buď už jsou ve skladu a nebo velmi brzy budou), potom mají být vitamíny Survivalu, protein+gainer jedné jiné značky... A pak výhledově mnohem (mnohem) víc, ale to bude spíš v druhé půli roku nebo zkraje dalšího. Do té doby tak jednotlivé kousky, co se nám kde podaří zajistit nebo domluvit. Ale snažíme se. :)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Víte, co se stane, když ke své objednávce v obchodě Ronnie.cz přidáte poněkud netradiční přání? Uděláme vše, co půjde, abychom ho splnili...

citace:
"Dobrý večer, včera mi přišel krásný balíček z Vašeho eshopu! Musím uznat, že jsem Vám zadala těžký úkol - chtěla jsem nakreslit na krabici krokodýla ve vestě. Budu ráda, když budete fotku sdílet a uděláte tím radost dalším lidem. Odvádíte skvělou práci. S pozdravem... Melinda"

Moocha

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: