|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 8:29 pm Předmět: |
|
|
Chtel bych podekovat Ronniemu za super pristup _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 4:46 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | | DiamonD123 napsal: | A co my věrní zákazníci, kteří nakoupili za více než 30 000 kč |
| citace: | Vám bude věnována zvláštní péče (jakože myšleno vážně), to jsou právě některá ta "skrytá pásma". Ale reálně v provozu budou, až nás tady bude zase o kousek víc, protože na ně potřebuji nového kolegu/kolegyni, který by se o vše staral. A ten/ta je zatím v pořadí řešení... Tak zatím tam máš alespoň to nové pásmo 5000+.
|
taky tam mam pres 30K ale i tak treba prave tady ten protein
https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html
kupuju za 899kc coz je celkem velkej rozdil |
No vidíš, jak jsem psal a už je v akci :-) Sice pořád trochu dráž, ale to už je rozdíl minimální. Já to tak dneska řešim - nakupuju když je v akci abych mohl nakupovat u Ronnieho, ptž cena je pro mě důležitá, ale jestli myslíme tu stejnou konkurenci tak ta mi silně leze na nervy jináma věcma :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 1:02 pm Předmět: |
|
|
V shopu jsem trochu rozšířil v sekci proteinových suplementů možnost jejich vzájemného porovnávání.
Nově tam přibylo:
• vyhledat pouze produky z Evropské Unie,
• vyhledat produkty, které udávají spektrum aminokyselin,
• vyhledat produkty, které udávají poměr hlavních složek,
• v možnosti zaškrtnutí jednotlivých složek přibyl hovězí izolát a hydrolyzát kolagenu,
• nově lze vybrat více výrobců, mezi kterými porovnávání probíhá.
Celé jsem to dělal nějak včera a dnes ráno, jsou tam ještě mouchy, budu to dodělávat nejspíš v noci, tzn. kdybyste do té doby narazili na nějakou chybu nebo chtěli doplnit nějakou funkci, dejte mi, prosím, vědět.
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: po leden 27, 2014 6:50 pm Předmět: |
|
|
Díval jsem se teď na sekci proteiny v eshopu. Dal jsem si seřadit podle ceny od nejlevnějšího, protože mě konkrétně zajímalo co se třeba dá koupit v "jednoporcovce". Ukazuje mi to WPC 80 a ještě Whey Core, ale teď jsem zjistil, že se dá koupit třeba i 30g porce Ultra Speed 80 Fair Power. Ta se ale zobrazuje jen když si rozkliknu velké balení a ani když si to vyfiltruju podle výrobce tak se mi ty jednoporcovky v nabídce eshopu nezobrazují.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po leden 27, 2014 6:58 pm Předmět: |
|
|
Jj já vím, ono to přímo v sekci porovnává jen podle těch cen, co jsou uvedeny v hlavním přehledu, což je vždy jen pro jednu velikost balení. My uděláme zvlášť sekci se vzorky asi, případně vymyslím jiný způsob, jak dát najevo, že u produktu jsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: po leden 27, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
No a nešlo by to vyřešit jednoduše tak jako třeba u právě toho Whey Coru, že je to zvlášť jako jednoporcovka a zvlášť jako velký balení přímo v databázi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: st březen 05, 2014 6:58 am Předmět: |
|
|
Včera dopoledne jsem si v eshopu objednával nějaké suplementy a do poznámky připsal, že prosím o rychlé vyřízení kvůli odjezdu na dovolenou. Potvrzení objednávky mi přišlo v 10:27.
Ve 14:13 mi přišel mail, že zásilka je připravena na pobočce k vyzvednutí!
Takže i touto cestou moc děkuji! _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: so březen 08, 2014 11:13 am Předmět: |
|
|
Super věc. Rýsují se vzorky i od dalších výrobců? Teď by měly být od Extrifitu, pokud se nepletu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so březen 08, 2014 11:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po duben 07, 2014 10:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|