|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darkkiller

|
Zaslal: so únor 08, 2014 2:17 pm Předmět: Imunita |
|
|
Zdar,
zajímalo by mě, jak posilujete svoji imunitu. Mě vždy vyřadí lehká rýmička z tréninku na 3-4 dny cca jednou za 2 měsíce. Stačí se trochu spotit v MHD a pak vylézt do zimy. Vždy v nejlepší formě jak naschvál :' (.
Nějaké rady? Já už přes půl roku chodím 1-2x týdně do sauny a stejně mi to nepomohlo. Vitaminy suplementuju, ovoce i zeleninu v jídelníčku mám.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
Zaslal: so únor 08, 2014 2:21 pm Předmět: |
|
|
Zkusil jsi otužování (studená sprcha)?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: so únor 08, 2014 2:24 pm Předmět: |
|
|
Otužování mužu jen doporučit. Fakt dělá divy. Ale postupné, né hned skočit do vany s ledem _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so únor 08, 2014 2:37 pm Předmět: |
|
|
Nestačí jen ledová sprcha mezi cyklama v sauně  ?
Dříve jsem praktikoval ledové vany a to bylo peklo, ale zabíralo to :). Asi se k tomu teda vratim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 4:20 pm Předmět: |
|
|
Vyuziju tohodle tematu a snad ho ozivim... co delat pro lepsi imunitu? V lete a kdyz je teplo jsem ok, ale pres zimu kor kdyz se tedka strida teply a studeny pocasi jsem porad nemocnej, uz mi to celkem vadi.. obzvlast me trapi dlouhodobej kasel, uz ho mam skoro pul roku, jakoby me neco drazdilo na prudukach.. mel jsem to i minulej rok, na plicnim nic nenasli, zacatkem teplejsiho obdobi to zmizlo.. no tento rok zacatkem zimy zase.
Beru multivitamin a mineral, zvlast vitamin C (tak 1-1,5g) denne, potom jsem zkousel teplo-studeny sprchy.. nema nekdo jeste nejaky osvedceny veci? Nemusi to byt primo suplementy, muzou to byt kapky, caje atd atd.. Diky _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 6:09 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Vyuziju tohodle tematu a snad ho ozivim... co delat pro lepsi imunitu? V lete a kdyz je teplo jsem ok, ale pres zimu kor kdyz se tedka strida teply a studeny pocasi jsem porad nemocnej, uz mi to celkem vadi.. obzvlast me trapi dlouhodobej kasel, uz ho mam skoro pul roku, jakoby me neco drazdilo na prudukach.. mel jsem to i minulej rok, na plicnim nic nenasli, zacatkem teplejsiho obdobi to zmizlo.. no tento rok zacatkem zimy zase.
Beru multivitamin a mineral, zvlast vitamin C (tak 1-1,5g) denne, potom jsem zkousel teplo-studeny sprchy.. nema nekdo jeste nejaky osvedceny veci? Nemusi to byt primo suplementy, muzou to byt kapky, caje atd atd.. Diky |
Já když jsem byl trochu nachlazenej, tak když jsem žral hodně česneku, tak se to trochu zlepšilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 8:36 pm Předmět: |
|
|
noo me jde spis o to zlepseni imunity celkove _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: so březen 08, 2014 4:55 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Vyuziju tohodle tematu a snad ho ozivim... co delat pro lepsi imunitu? V lete a kdyz je teplo jsem ok, ale pres zimu kor kdyz se tedka strida teply a studeny pocasi jsem porad nemocnej, uz mi to celkem vadi.. obzvlast me trapi dlouhodobej kasel, uz ho mam skoro pul roku, jakoby me neco drazdilo na prudukach.. mel jsem to i minulej rok, na plicnim nic nenasli, zacatkem teplejsiho obdobi to zmizlo.. no tento rok zacatkem zimy zase.
Beru multivitamin a mineral, zvlast vitamin C (tak 1-1,5g) denne, potom jsem zkousel teplo-studeny sprchy.. nema nekdo jeste nejaky osvedceny veci? Nemusi to byt primo suplementy, muzou to byt kapky, caje atd atd.. Diky |
Uvařit vodu, vymačkat citron a nastrouhat zázvor _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so březen 08, 2014 8:01 am Předmět: |
|
|
Na mě když něco leze, nebo klasika rýma/kašel, tak po dobu 2-3dnů sním každý den 2 citróny a 2 pomeranče, čaje s medem a během 3 dnů jsem v pohodě... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: so březen 08, 2014 10:09 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Na mě když něco leze, nebo klasika rýma/kašel, tak po dobu 2-3dnů sním každý den 2 citróny a 2 pomeranče, čaje s medem a během 3 dnů jsem v pohodě... |
Tak, nechápu lidi, co se hnedka futrujou lékama nebo se to snaží přechodit a chodí do práce, školy nebo cvičit... _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so březen 08, 2014 10:13 am Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Spam napsal: | | Na mě když něco leze, nebo klasika rýma/kašel, tak po dobu 2-3dnů sním každý den 2 citróny a 2 pomeranče, čaje s medem a během 3 dnů jsem v pohodě... |
Tak, nechápu lidi, co se hnedka futrujou lékama nebo se to snaží přechodit a chodí do práce, školy nebo cvičit... |
ty s rýmou zůstáváš doma?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: so březen 08, 2014 10:24 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Johny.Fox napsal: | | Spam napsal: | | Na mě když něco leze, nebo klasika rýma/kašel, tak po dobu 2-3dnů sním každý den 2 citróny a 2 pomeranče, čaje s medem a během 3 dnů jsem v pohodě... |
Tak, nechápu lidi, co se hnedka futrujou lékama nebo se to snaží přechodit a chodí do práce, školy nebo cvičit... |
ty s rýmou zůstáváš doma? |
S rýmou jako takovou ne, mám ji prakticky celoročně, ale nemocnej už jsem nebyl asi 2,3 roky. Pod pojmem rýmička si můžeš představit jen rýmu a nebo to, jak tomu u nás chlapů říkají ženský - je nám fakt zle, ale oni vidí jen tu rýmu, to jsem myslel- rýma, kašel bolest hlavy, horečka, prostě pod psa. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so březen 08, 2014 11:05 am Předmět: |
|
|
Ja prave taky nechci jit k doktorce, vzdy mi narve antibiotika ktery mi rozhasi celej vnitrek na nekolik mesicu, potom mam porad sracku.. jinak rymu mam uz asi 6+ let, mam rozezranou sliznici od kapek, takze jsem takovej somrak..
Zkusim to co jste psali nahore.. jinak tu vodu s citronem a zazvorem (ten ma prijit taky do te vody?  ) pit porad, nebo jen kdyz na me neco leze a pri nemoci? :) potrebuju se hlavne vzdy pred zimou nejak obrnit, at to nedopadne vzdy stejne.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Joerex
|
Zaslal: so březen 08, 2014 12:03 pm Předmět: |
|
|
Zobu multivitamin od medpharmy + vit. C postupně uvolňující + vit.C v prášku sypanej do pití v průběhu dne.
Hodně mi taky pomáhá sauna. Hlavně se nevyhejbat ledovýmu bazenu.
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: so březen 08, 2014 2:29 pm Předmět: |
|
|
kdyz se me neco chyta tak uvarit cibulovej cajicek,a poradne se vyspat -vic jak 12 let sem nemel chripku ,nachlazeni se me drzi max 1 den
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|