|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MikTek
|
Zaslal: ne březen 09, 2014 1:44 pm Předmět: FB mix |
|
|
Co vy na to, je to sračka?
3x-4x týdně (pokud 4x tak asi pondělí hard,úterý easy,čtvrtek hard,pátek easy)
Dřep - 2x12/2x10/2x8/2x6
Bench - 2x12/2x10/2x8/2x6
Shyby - 2x7/2x5/2x3/2x1 tempem 305-406
Military press 2x10/2x8/2x6/2x4
Biceps zdvih vč 2x10/2x8/2x6/2x4
Franc. tlaky 2x10/2x8/2x6/2x4
Pokud 4x týdně tak v lehké dny +břicho+lýtka, pokud 3x týdně tak prostřední trénink ubrat bic+tric a hodit tam zbylé doplňky.
Pauzy 90 sec
Váhy po strechinku a pár zahřívačkách od 70% po 5% up po těch 2 sérkách, a každý týden nebo dva přihodit na velký svaly 5kg, na menší 3kg.
Jsem po Kortem a týdnu relaxace.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 1:55 pm Předmět: |
|
|
Trénink nevypadá špatně, ale spíš to, že seš po Kortem a hodíš tam skoro to stejné 3-4 týdně.
A ty shyby 2x1? _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: ne březen 09, 2014 2:06 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Trénink nevypadá špatně, ale spíš to, že seš po Kortem a hodíš tam skoro to stejné 3-4 týdně.
A ty shyby 2x1? |
Taky už jsem si řikal, že to bude podobné, ale zase je tam jinak nastavené opak a je to pyramidka, ty shyby...chci od většího počtu opak dolů, ale zase třeba 2x10/2x8/2x6/2x4 asi nedám, tak jsem si řikal že budu stupnovat tempo, tam kde je víc opak tam to dám svižněji a u 2x1 pojedu jak lenochod, to musim ozkoušet...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 2:08 pm Předmět: |
|
|
| MikTek napsal: | | Spam napsal: | Trénink nevypadá špatně, ale spíš to, že seš po Kortem a hodíš tam skoro to stejné 3-4 týdně.
A ty shyby 2x1? |
Taky už jsem si řikal, že to bude podobné, ale zase je tam jinak nastavené opak a je to pyramidka, ty shyby...chci od většího počtu opak dolů, ale zase třeba 2x10/2x8/2x6/2x4 asi nedám, tak jsem si řikal že budu stupnovat tempo, tam kde je víc opak tam to dám svižněji a u 2x1 pojedu jak lenochod, to musim ozkoušet... |
Hm, no dělej si to jak chceš, ani neznám tvůj cíl, nic... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: ne březen 09, 2014 2:14 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | MikTek napsal: | | Spam napsal: | Trénink nevypadá špatně, ale spíš to, že seš po Kortem a hodíš tam skoro to stejné 3-4 týdně.
A ty shyby 2x1? |
Taky už jsem si řikal, že to bude podobné, ale zase je tam jinak nastavené opak a je to pyramidka, ty shyby...chci od většího počtu opak dolů, ale zase třeba 2x10/2x8/2x6/2x4 asi nedám, tak jsem si řikal že budu stupnovat tempo, tam kde je víc opak tam to dám svižněji a u 2x1 pojedu jak lenochod, to musim ozkoušet... |
Hm, no dělej si to jak chceš, ani neznám tvůj cíl, nic... |
Cíl je jěště pár kilo do objemu, něco málo síly a za takových 6-8 týdnů pojedu vysekávačku.
Jel bych třeba Beara nebo GVT...ale strašně mě to nebaví tyhle tréninky...doporučíš něco zábavnýho?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 2:17 pm Předmět: |
|
|
Chtěl jsem ti říct Beara, ale když ho nemáš rád, tak jeď 4x týdně - Vršek/spodek, Tahy/Tlaky, Těžko - lehký split _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: ne březen 09, 2014 2:50 pm Předmět: |
|
|
Zkusím split jak píšeš a uvidim poměr zábava/účinek, pravdu máš v tom, že to co jsem sepsal je dost podobný kortemu, takže asi reakce nebude tak intenzivní.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|