bolest v zadech

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - bolest v zadech  Úvodní stránka -> Trénink -> bolest v zadech
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
otočbýk

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 12:26 pm    Předmět: bolest v zadech Odpovědět s citátem

zdarec hoši, při stupňující zatěži u mrtvyho tahu mam ostrou bolest v bedrech, nevite co by to mohlo byt? nemuzu ho tak cvicit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blba technika
Zacatecnik Anthony

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

presne,trenuj techniku při mensi zatezi,to pomohlo me
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacatecnik Anthony napsal:

S tim ze je na AS se mu asi mebude chtit ''ponizit'' se a cvicit s dorou technikou a mensi vahou...:-) ego:P (ale treba jo, nevim)
xien

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 1:27 pm    Předmět: Re: bolest v zadech Odpovědět s citátem

otočbýk napsal:
zdarec hoši, při stupňující zatěži u mrtvyho tahu mam ostrou bolest v bedrech, nevite co by to mohlo byt? nemuzu ho tak cvicit

Jestli je to ostrá bodavá bolest a vystřeluje Ti do některé nohy, tak možná výhřez plotýnky - navštiv doktora a běž na megnetickou rezonanci toto není prdel......
100-120kg - průměrný chlap
120-140kg - obrovský chlap
140-160kg - dinosaur
nad 160kg ideální chlap
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Zacatecnik Anthony napsal:

S tim ze je na AS se mu asi mebude chtit ''ponizit'' se a cvicit s dorou technikou a mensi vahou...:-) ego:P (ale treba jo, nevim)

Prosimte Poniku :D

Kdyz jsem drive byval obcas "online" tak mne dost casto take bolivaly spodni zada vic nez ve fazi "offline" :) , je to jednodusse dano tim, ze na "vitaminech" cvicis tvrdeji a intenzivneji, rychleji pridavas zatez, rychleji nez se telo adaptuje, stejne tak dost mozna ti i roste telesna hmotnost, na spodni zada je kladen celkove vetsi napor snadno se pretezuji. Ony se zdaleka nazapojuji jen u mrtvych tahu a drepu, ale prakticky u vetsiny cviku a zvlast, kdyz dochazi k at uz mirnemu nebo vetsimu cheatingu.

edit: i kdyz pokud je ta bolest ostra a vystrelujici, samozreme to muze byt i nejake zraneni, takze sam zvaz, jak moc vazne to je a jestli neni treba navstivit lekare
Ondra.kr

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem nedávno to samý. Prostě jsem MT přestal cvičit. A když už jsem cítil že je to tak nějak ok zařadil jsem těžší přítahy v předklonu. Zrovna zítra si chci dát na protáhnutí goodmornings a potom zase MT (samozřejmě s nižší váhou než předtím). Prostě ho na chvíli přestaň cvičit a ono se to zlepší
MikTek

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondra.kr napsal:
Měl jsem nedávno to samý. Prostě jsem MT přestal cvičit. A když už jsem cítil že je to tak nějak ok zařadil jsem těžší přítahy v předklonu. Zrovna zítra si chci dát na protáhnutí goodmornings a potom zase MT (samozřejmě s nižší váhou než předtím). Prostě ho na chvíli přestaň cvičit a ono se to zlepší

Přesně, prostě bolí, tak odpočinek ne?To se na to musíš ptát?To mi přijde jak ptát se co máš dělat po tom co se vysereš aby jsi neměl špinavou prdel

Omlouvám se slabším povahám za volené výrazi a těm vztahovačným oznamuji, že nejde o flame.

Rychle na stránku:

Přejdi na: