prosím o radu ohledně tréningového plánu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - prosím o radu ohledně tréningového plánu  Úvodní stránka -> Trénink -> prosím o radu ohledně tréningového plánu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
džo

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 9:35 pm    Předmět: prosím o radu ohledně tréningového plánu Odpovědět s citátem

Dobrý den je mi 16 let měřím 178 vážím 68 kg 3x týdně boxuji PO,ST,CT. chtlě byhc zařadit nějaký objemový tréning ale je tu problém že sme měl nějaké problémy s ramenem tamže jsme omezen na nějaké cviky takže podle internetu se snažím nějak složit tréningový plán který by vyhovoval.. a nemám k dispozici všechny stroje

zatím sem simyslle nějak takto

Úterý
Záda,Triceps,Biceps

1.Stahování kladky před hlavu 2x10
2.Stahování kladky za hlavu 2x10
3.Přítahy jedn. v předklonu 2x10
4.Přítahy spod. kladky k pasu 3x8
5.stahování spod. kladky nad. 4x8
6.stahování horní kladky nad. 4x8
7. Kick back 4x8
8.bicepsový zdvih EZ pod. 3x8
9.kladivový bic. Zdvih 3x10

Pátek Prsa,Ramena,Trapézy

1.tlaky ramen v sedě na stroji 3x8
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.zvedání ramen s jed. 3x12

zde nastává ten problém přesně nevím jaké cviky zařadit bench nemohu kvuli rameni tak nevím co zařadit přesně na prsa a na ramena na ramena jsem myslel nějaký rozpažování ? ale co na prsa ? napřiklad peck deck ? ale co k tomu abyhc procvičil všechny hlavy..

Sobota Kvadriceps,Hamstring,Lýtka

1.Předkopávání 4x12
2.Dřep 4x8
3.Zakopávání 4x8
4.Lýtka ve stoji 3x15
5.
6.
7.
8.
9.
a zde nevím ještě jaké cviky přidat leg press nemám k dispozici a na internetu sem našel že cca takle vypadal nějaký troningový plán jen s leg pressem

mohl by mi někdo poradit děkuju
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zillda

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se to zdá celý nějaký moc "našláplý". Boxuješ 3x týdně, to je velká zátěž, většinou jsem z takový tréninků chodil uplně hotovej. A do toho jěště 3x týdně hard cvičit se mi zdá jako sebe vražda, sice si mladej, ale i tak tělo potřebuje regeneraci.

Co se týče problemu s ramenem, tak jsem na tom stejně, nemůžu vůbec cvičit prsní svaly. Proto chodím aspoň plavat. Je to super věc a tělo se parádně uvolní. Sice to není žádnej objem, ale jinak to aspoň u mě nejde. Musíš zjistit co ti vyhovuje.

Když už by si chtěl takhle hard, určitě zařaď nějaký suplementy. Najdeš zde na fóru spoustu alternativ tréninků a výživy, zkus hledat, osobně nejsem žádnej odborník, takže tě můžu jen nasměrovat.

http://www.renegad.cz/633-sport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
džo

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím že je to docela moc ještě mě napadlo cvičit jen 2x týdně .. na druhou stranu sem si říkal že si to tělo zvykne .. ano o nějakých nějakých suplementech

Každopádně děkuju skusím zde prolézt fórum ale kdyby ješě měl nějaký nápad budu rád když sem napíše :)
Martinacm9

PříspěvekZaslal: so únor 08, 2014 2:44 pm    Předmět: Re: prosím o radu ohledně tréningového plánu Odpovědět s citátem

džo napsal:
Dobrý den je mi 16 let měřím 178 vážím 68 kg 3x týdně boxuji PO,ST,CT. chtlě byhc zařadit nějaký objemový tréning ale je tu problém že sme měl nějaké problémy s ramenem tamže jsme omezen na nějaké cviky takže podle internetu se snažím nějak složit tréningový plán který by vyhovoval.. a nemám k dispozici všechny stroje

zatím sem simyslle nějak takto

Úterý
Záda,Triceps,Biceps

1.Stahování kladky před hlavu 2x10
2.Stahování kladky za hlavu 2x10
3.Přítahy jedn. v předklonu 2x10
4.Přítahy spod. kladky k pasu 3x8
5.stahování spod. kladky nad. 4x8
6.stahování horní kladky nad. 4x8
7. Kick back 4x8
8.bicepsový zdvih EZ pod. 3x8
9.kladivový bic. Zdvih 3x10

Pátek Prsa,Ramena,Trapézy

1.tlaky ramen v sedě na stroji 3x8
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.zvedání ramen s jed. 3x12

zde nastává ten problém přesně nevím jaké cviky zařadit bench nemohu kvuli rameni tak nevím co zařadit přesně na prsa a na ramena na ramena jsem myslel nějaký rozpažování ? ale co na prsa ? napřiklad peck deck ? ale co k tomu abyhc procvičil všechny hlavy..

Sobota Kvadriceps,Hamstring,Lýtka

1.Předkopávání 4x12
2.Dřep 4x8
3.Zakopávání 4x8
4.Lýtka ve stoji 3x15
5.
6.
7.
8.
9.
a zde nevím ještě jaké cviky přidat leg press nemám k dispozici a na internetu sem našel že cca takle vypadal nějaký troningový plán jen s leg pressem

mohl by mi někdo poradit děkuju

Mladej nebo starej, telo potrebuje odpocinek, jak je tu psano spravne, z boxu musis byt uplne zdemolovanej, pokud se to jen tak nesmrdla ne? :D po, st, ct box a treba v sobotu cely telo v posilce? Jen muj nazor..
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Džo,

proč chceš k boxu objemový trénink? Nebyla by lepší nějaká silovka?

Jinak ten trénink na mě působí jako "příliš mnoho věcí, které Tě akorát unaví a nic moc Ti nepřinesou".

Volil bych nějaký minimalistický trénink o dvou třech komplexních liftech, cvičil to v pár sérkách po pěti a najel na nějaký rozumný cyklování.

Mrtvola, bench, shyb na hrazdě, tak nějak bych to viděl...

A k boxu rozhodně nic nezkazíš TGU a swingem.
mike scania

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, nechci zakládat novej topic, tak to napíšu sem, ono se to i týká tréninkového plánu.
Teď jsem jel dlouho trénink od Freimana těžko-lehký split a chtěl bych poradit nějakej novej trénink, abych procvičil partii 2x týdně. Prostě bych potřeboval něco na objem, ale ne korte. Děkuji za rady a tipy
Jirka24xx

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2014 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle (nejspíš tebou sestavenyho) tréninku bych tipl že jsi začátečník takže se vyprdni na nějaký kladky a dejsi full body 3x Týdne. cviky na rameno dávej s hodně opakováním a lehkou Vahou a časem se zpravii.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike:
Origo Medvěd z Power to the People nebo Mas Made Simple od Dana Johna. Obojí libový programy.
mike scania

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
Mike:
Origo Medvěd z Power to the People nebo Mas Made Simple od Dana Johna. Obojí libový programy.

Měl bys někde odkazy, kde bych to našel?
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

www.google.com

"pavel tsatsouline power to the people"
"dan john mass made simple"
mike scania

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi sem blbej, ale vždycky mně to najde knížku a né trénink.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trefa, jsou to názvy knížek, ve kterých jsou vypsané ty tréninkové programy ;)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - prosím o radu ohledně tréningového plánu
Rychle na stránku:

Přejdi na: