Břicho,dieta

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Břicho,dieta  Úvodní stránka -> Trénink -> Břicho,dieta
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michael Lasota

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 4:13 pm    Předmět: Břicho,dieta Odpovědět s citátem

dobrý den,

Potřeboval bych poradit jsem ve své první dietě za dobu co cvičím, jel jsem asi 2 roky objem a toho tuku je docela dost takže se to snažím sredukovat, a mít na břiše buchty :DD
stravu jsem upravil minimum sacharidu za den a zvětšil příjem bilkovin + zelenina a ve fitku jedu normálně silovy trenink, za měsíc se chystám na sacharidové vlny, zatím to jde dal jsem 2 kg za týden dolu, ale potřebovAL BYCH poradit jak mám cvičit břicho doteď jsem cvičil tak že jeden trenink jsem si dal spodni část,dalši trenink šikme svaly a dalši trenink vrch břicha,
je to lepši nebo bych měl procvičit všechny 3 v 1 den a na každou část pouze jeden cvik, děkuji za odpoveď.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mick994

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No vysekané břicho pochází z diety, takže než se tady bude řešit cvičení , chce to první vidět a přešit stravování.
MikTek

PříspěvekZaslal: pá březen 14, 2014 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně 2 kg / týden je docela zbytečný pokud nemáš teda soutěžní ambice...tělo si pamatuje, takže čím rychleji shodíš, tím rychleji to zase nabereš v případě, že porušíš plán atd....

Lepší je podle mě cvičit intenzivně s větším počtem opakování a držet sachry dole na hodnotě která ti stačí na provoz orgánů+něco malinko navíc na cvičení, ale držet deficit, vlny jsou podle mě zbytečný ubližování organismu, pokud však nemáš ty profi ambice, jestli chceš být jen beach boyem...tak podle mě stačí nízkosachr dieta,bcaa a dost bílkovin na udržení svalhmoty...hlavně budeš hubnout celkově ne jen na tom břiše ;)

Taky jsi měl napsat jaký jsi typ...endouš samozřejmě bude muset drtit víc ty sachry směrem dolů a bude to chtít víc karia ale zas třeba endouš typu já...mě stačí jen se přestat přejídat a žrát čokoládu cvičit stejně jako do ted a jsem vysekanej za 14 dní! neskutečná výhoda...ale zkus si to obrátit do objemu....

Rychle na stránku:

Přejdi na: