Fast food

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Fast food  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Fast food
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blikk

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 6:37 pm    Předmět: Fast food Odpovědět s citátem

Ahoj,
mám takový "problém". Cca jednou týdně chodím s kamarádama s práce večer do sauny. Problém je, že nikdo z nich nějak extra nedbá na zdravý životní styl apod. Po sauně se vždycky jde na nějaký jídlo. No a bohužel po cestě je hlavně McDonald a KFC a pak několik celkem drahých restaurací. Je nás celkem hodně (většinou kolem 10) a v podstatě všem KFC nebo Mc vyhovuje. Chtěl jsem se proto zeptat, co podle vás je nejlepší si tam dát. Rád totiž chodím s nima a nechci vypadat jako "exot", který si buď nedá vůbec nic (navíc mam hlad) a nebo si tam bude něco nosit s sebou (což asi by byl problém i po stránce slušnosti něco tam jíst svýho...). Říkám si, jednou za týden/dva týdny se nic tak nestane, ale i tak bych si rád dal nějakou přijatelnější alternativu, já jsem do fast foodů nechodil nikdy, už jako malý, mamka vždycky nás vedla k tomu, že tohle není "zdravý" a nikdy mi to nepřirostlo k srdci a ani sortiment vůbec neznám. Nevím tedy jestli si třeba dávat nějaký velký salát, hamburger, nějakou tu kapsu... moc se v tom neorientuju a v KFC jak by smet.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
yura

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to uplne jedno co si das, proste si dej na co mas chut. Jak KFC tak MCD je predrazenej blaf, ale co uz.. Ja bych si dal třeba 3 dablčíze, hranolky, mekflery s lentilkama a velkej vanilkovej šejk.
kamilz

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1x týdně bych to vůbec neřešil. Pokud přesto, tak se podívej zde http://www.mcdonaldsmenu.info/nutrition/ourmenu.jsp a zjistíš, že takový obyč. hamburger na tom není až tak špatně. Pokud chceš mít opravdu to nejpřijatelnější, tak např. "Caesar salát - griled chicken", to je naprosto OK.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyměnit kamarády
Mick994

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Říká se, že se má jíst 90/10 z toho 90 je čistě a 10 nějaký ten cheating.
Ale je to vše jen na tobě, jako jez si co chceš, já osobně bych z fast foodu nevzal nic ani do ruky natož do pusy a bylo by mi osobně jedno že bych vypadal jako exot, takový už jsem, jsem jiný a jsem nato hrdý
Takže za mě, cheating nepraktikuji, ale zase záleží na tvých cílech a síle vůle
ghost333

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"Četl jsem studii o dětském menu z fast foodů.
prý je zdravější sežrat hračku a hrát si s nugetkama."

asi takto bych to taky viděl
Mick994

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ghost333 napsal:
"Četl jsem studii o dětském menu z fast foodů.
prý je zdravější sežrat hračku a hrát si s nugetkama."

asi takto bych to taky viděl

Sakra, tak to mi zlepšilo den
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mick994 napsal:
Ale je to vše jen na tobě, jako jez si co chceš, já osobně bych z fast foodu nevzal nic ani do ruky natož do pusy a bylo by mi osobně jedno že bych vypadal jako exot, takový už jsem, jsem jiný a jsem nato hrdý

...a kolikrát je větší sra.cka to kuřecí z polska nez v kfc..... (a to jsem taky čet...)
kubaz

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

se z tech studii a clanku taky vsichni jednou poserete
yura

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Mick994 napsal:

...a kolikrát je větší sra.cka to kuřecí z polska nez v kfc..... (a to jsem taky čet...)

KFCcka berou Vodnansky kurata. Tady ale jde spis o tu cenu. Ja jsem si ze zvedavosti jednou koupil ten kybl za sileny prachy a moc me to teda nejelo. Radsi si hodim do trouby kure sam, mam to za pakatel a je to mnohem chutnejsi... Platis proste jen tu znacku. To same ruzne oplatky nebo dobrej priklad jsou ty cerealie. Takovej nesquik, čokapik, ciniminis stoji třeba 80kc a hned vedle mas to stejny za tretinovou cenu, ale od nou nejm znacky a chutna to uplne stejne..
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
micus6 napsal:
Mick994 napsal:

KFCcka berou Vodnansky kurata. Tady ale jde spis o tu cenu. Ja jsem si ze zvedavosti jednou koupil ten kybl za sileny prachy a moc me to teda nejelo. Radsi si hodim do trouby kure sam, mam to za pakatel a je to mnohem chutnejsi... Platis proste jen tu znacku. To same ruzne oplatky nebo dobrej priklad jsou ty cerealie. Takovej nesquik, čokapik, ciniminis stoji třeba 80kc a hned vedle mas to stejny za tretinovou cenu, ale od nou nejm znacky a chutna to uplne stejne..

osobne mi to kfc jede dost, ale jim to tak 3x do roka....vickrat se mi to platit nechce...me chcutna jak je to pikantni...doma kdyz to zousim, tsk to vzdy po.eru :D
DEXCORE

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z KFC mám vždycky strašnou sračku a ta cena je dost šílená za trochu kostí obalených ve strouhance... za cenu jednoho kyblíku by měl člověk 3 celý kuřata klidně
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEXCORE napsal:
Z KFC mám vždycky strašnou sračku a ta cena je dost šílená za trochu kostí obalených ve strouhance... za cenu jednoho kyblíku by měl člověk 3 celý kuřata klidně

...hele, obed v restauraci te vyjde na 150kv a doma to mas za 40....tohle se resit takhle neda....
DEXCORE

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jasný, jenže toho oběda se dá celkem najíst. Tady člověk dostane v podstatě jen mastnou strouhanku, kůže a trošku masa.
yura

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEXCORE napsal:
Tak jasný, jenže toho oběda se dá celkem najíst. Tady člověk dostane v podstatě jen mastnou strouhanku, kůže a trošku masa.
To me na tom prave sralo, když jsem to zral. Proste ty stehna uplne vysuseny nebo co, stavnatyho masa fakt minimum. Jak pises proste kost, kuze a strouhanka.. Za cenu toho trapného kyblu mam celou krutu nebo kachnu a ještě kotel hranolku...

Rychle na stránku:

Přejdi na: