|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blikk
|
Zaslal: čt březen 13, 2014 6:37 pm Předmět: Fast food |
|
|
Ahoj,
mám takový "problém". Cca jednou týdně chodím s kamarádama s práce večer do sauny. Problém je, že nikdo z nich nějak extra nedbá na zdravý životní styl apod. Po sauně se vždycky jde na nějaký jídlo. No a bohužel po cestě je hlavně McDonald a KFC a pak několik celkem drahých restaurací. Je nás celkem hodně (většinou kolem 10) a v podstatě všem KFC nebo Mc vyhovuje. Chtěl jsem se proto zeptat, co podle vás je nejlepší si tam dát. Rád totiž chodím s nima a nechci vypadat jako "exot", který si buď nedá vůbec nic (navíc mam hlad) a nebo si tam bude něco nosit s sebou (což asi by byl problém i po stránce slušnosti něco tam jíst svýho...). Říkám si, jednou za týden/dva týdny se nic tak nestane, ale i tak bych si rád dal nějakou přijatelnější alternativu, já jsem do fast foodů nechodil nikdy, už jako malý, mamka vždycky nás vedla k tomu, že tohle není "zdravý" a nikdy mi to nepřirostlo k srdci a ani sortiment vůbec neznám. Nevím tedy jestli si třeba dávat nějaký velký salát, hamburger, nějakou tu kapsu... moc se v tom neorientuju a v KFC jak by smet.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yura
|
|
| nahoru |
|
 |
kamilz
|
Zaslal: čt březen 13, 2014 7:22 pm Předmět: |
|
|
1x týdně bych to vůbec neřešil. Pokud přesto, tak se podívej zde http://www.mcdonaldsmenu.info/nutrition/ourmenu.jsp a zjistíš, že takový obyč. hamburger na tom není až tak špatně. Pokud chceš mít opravdu to nejpřijatelnější, tak např. "Caesar salát - griled chicken", to je naprosto OK.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: čt březen 13, 2014 7:38 pm Předmět: |
|
|
Říká se, že se má jíst 90/10 z toho 90 je čistě a 10 nějaký ten cheating.
Ale je to vše jen na tobě, jako jez si co chceš, já osobně bych z fast foodu nevzal nic ani do ruky natož do pusy a bylo by mi osobně jedno že bych vypadal jako exot, takový už jsem, jsem jiný a jsem nato hrdý
Takže za mě, cheating nepraktikuji, ale zase záleží na tvých cílech a síle vůle _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: čt březen 13, 2014 7:48 pm Předmět: |
|
|
"Četl jsem studii o dětském menu z fast foodů.
prý je zdravější sežrat hračku a hrát si s nugetkama."
asi takto bych to taky viděl
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt březen 13, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | Říká se, že se má jíst 90/10 z toho 90 je čistě a 10 nějaký ten cheating.
Ale je to vše jen na tobě, jako jez si co chceš, já osobně bych z fast foodu nevzal nic ani do ruky natož do pusy a bylo by mi osobně jedno že bych vypadal jako exot, takový už jsem, jsem jiný a jsem nato hrdý
Takže za mě, cheating nepraktikuji, ale zase záleží na tvých cílech a síle vůle |
...a kolikrát je větší sra.cka to kuřecí z polska nez v kfc..... (a to jsem taky čet...)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: čt březen 13, 2014 8:07 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Mick994 napsal: | Říká se, že se má jíst 90/10 z toho 90 je čistě a 10 nějaký ten cheating.
Takže za mě, cheating nepraktikuji, ale zase záleží na tvých cílech a síle vůle |
...a kolikrát je větší sra.cka to kuřecí z polska nez v kfc..... (a to jsem taky čet...) |
KFCcka berou Vodnansky kurata. Tady ale jde spis o tu cenu. Ja jsem si ze zvedavosti jednou koupil ten kybl za sileny prachy a moc me to teda nejelo. Radsi si hodim do trouby kure sam, mam to za pakatel a je to mnohem chutnejsi... Platis proste jen tu znacku. To same ruzne oplatky nebo dobrej priklad jsou ty cerealie. Takovej nesquik, čokapik, ciniminis stoji třeba 80kc a hned vedle mas to stejny za tretinovou cenu, ale od nou nejm znacky a chutna to uplne stejne..
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt březen 13, 2014 8:15 pm Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | micus6 napsal: | | Mick994 napsal: | Říká se, že se má jíst 90/10 z toho 90 je čistě a 10 nějaký ten cheating.
...a kolikrát je větší sra.cka to kuřecí z polska nez v kfc..... (a to jsem taky čet...) |
KFCcka berou Vodnansky kurata. Tady ale jde spis o tu cenu. Ja jsem si ze zvedavosti jednou koupil ten kybl za sileny prachy a moc me to teda nejelo. Radsi si hodim do trouby kure sam, mam to za pakatel a je to mnohem chutnejsi... Platis proste jen tu znacku. To same ruzne oplatky nebo dobrej priklad jsou ty cerealie. Takovej nesquik, čokapik, ciniminis stoji třeba 80kc a hned vedle mas to stejny za tretinovou cenu, ale od nou nejm znacky a chutna to uplne stejne.. |
osobne mi to kfc jede dost, ale jim to tak 3x do roka....vickrat se mi to platit nechce...me chcutna jak je to pikantni...doma kdyz to zousim, tsk to vzdy po.eru :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: čt březen 13, 2014 8:24 pm Předmět: |
|
|
Z KFC mám vždycky strašnou sračku  a ta cena je dost šílená za trochu kostí obalených ve strouhance... za cenu jednoho kyblíku by měl člověk 3 celý kuřata klidně
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt březen 13, 2014 8:26 pm Předmět: |
|
|
| DEXCORE napsal: | Z KFC mám vždycky strašnou sračku a ta cena je dost šílená za trochu kostí obalených ve strouhance... za cenu jednoho kyblíku by měl člověk 3 celý kuřata klidně |
...hele, obed v restauraci te vyjde na 150kv a doma to mas za 40....tohle se resit takhle neda....
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: čt březen 13, 2014 8:28 pm Předmět: |
|
|
Tak jasný, jenže toho oběda se dá celkem najíst. Tady člověk dostane v podstatě jen mastnou strouhanku, kůže a trošku masa.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: čt březen 13, 2014 8:43 pm Předmět: |
|
|
| DEXCORE napsal: | | Tak jasný, jenže toho oběda se dá celkem najíst. Tady člověk dostane v podstatě jen mastnou strouhanku, kůže a trošku masa. | To me na tom prave sralo, když jsem to zral. Proste ty stehna uplne vysuseny nebo co, stavnatyho masa fakt minimum. Jak pises proste kost, kuze a strouhanka.. Za cenu toho trapného kyblu mam celou krutu nebo kachnu a ještě kotel hranolku...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|