|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vico
|
Zaslal: út březen 11, 2014 9:18 pm Předmět: |
|
|
11.3.2014
• Váha 112,2
• Ket večer lehce růžová
Trénink
• 2h rugby
Jídlo
• 5xvejce 100g dušená šunka , olej
• 50g kešu 40g lískový
• 200g falešná svíčková , 200g listový špenát , vejce ,olej
• 250g losos , 300g salát , česneková omáčka
• 20g peanut butter
Celkem 2400kcal 165b 175t 30s
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Vico
|
Zaslal: čt březen 13, 2014 9:32 am Předmět: |
|
|
12.3.2014
• Váha 110,6
• Ket 1
Trénink
• Trh od pasu t 4x30/40/50/50/55
• Trh 1x50/55/60/65/70/75/75/75 3x70 4x50
• Nadhoz 1x70/90/100/110/115
• Dřepy zadní 4x110/120/130/140/150
Jídlo
• 5xvejce, 100g avokádo , olej
• 100g vepřová panenka, 75g hovězí zadní 50g hermelín, Zeleninový salát olivový olej,
• 50g kešu
• 100g vepřová panenka, 75g hovězí zadní 50g hermelín, Zeleninový salát olivový olej,
• 100g hovězí mleté , vejcový chleba , Sýr , Francouzská omáčka
Celkem 2300kcal 140b 175t 35s
No trénink byl takovej na prd. Vůbec žádná síla. Na to jak mě to nedávno šlo hezky nahoru tak teď to jde tak trochu dolu. No snad se to zas zvedne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: čt březen 13, 2014 12:54 pm Předmět: |
|
|
| Vico napsal: | 12.3.2014
No trénink byl takovej na prd. Vůbec žádná síla. Na to jak mě to nedávno šlo hezky nahoru tak teď to jde tak trochu dolu. No snad se to zas zvedne. |
Právě tohle bylo tak trošku důvodem proč jsem přerušil CKD. měl jsem pokles moralky a výkonosti...teď je to zase dobrý dobrý... Ale podle mě u tebe můžou být dva důvody... už vyčerpání z CKD a nebo tvoje tělo se adaptovalo plně na ketony a byl si furt v trojce a teď je tělo zase v takovým mezi stádiu a proto jsi unavenější a méně "výkoný" .
Jinak co teď jedu tak mě v celku vyhovuje a baví...otazka jaký vliv to bude mít na váhu a na procenta tuku... asi bych si měl udělat nějakou diagnostiku složení těla. a jet měsíc Low Carb a znovu diagnostiku. Problém je že bych teď chtěl odjet měsíc kreatinu (né kvuli objemu ale kvůli síle a energii) a ten by to úplně rozhodil ty výsledky _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
Vico
|
Zaslal: čt březen 13, 2014 1:19 pm Předmět: |
|
|
Možná to tím bude. No ještě dva týdny a chtě nechtě musim přejít aspoň na ten low carb. Začnou totiž zápasy v Rugby a tam ty cukry asi fakt budou třeba. ( obzvlášť po zápase:-) ) Momentálnímu pokles síly dle mého způsobil hodně "pos*nej" carb up. Z plánovaýho 1 a půl dne se to přehouplo na 2a půl a sobota a neděle byli hoooodně alkoholový. Proto v pondělí trénink jen tak lehce a včera se ten výpadek podepsal i na technice a celkově.
Jinak po ckd najedu asi na :
V týdnu : 150b 150s 150t =cca 2600kcal
Víkendy : 150b 200s 100t =cca 2400kcal
Takže něco málo v kcal deficitu bych měl být a tedy i pomalu hubnout. No uvidíme. Nebo kdyžtak pojedu ještě měsíc vlny.
Jak to máš teď s váhou. Zůstala níž nebo jsi se vrátil zpět na váhu před ckd?
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: čt březen 13, 2014 3:14 pm Předmět: |
|
|
| Vico napsal: |
Jak to máš teď s váhou. Zůstala níž nebo jsi se vrátil zpět na váhu před ckd? |
Váhu mám teď 77,8 což znamená někde mezi nejnižším bodem a váhou před...
Na nějaký výsledky je ještě brzo. Každopádně netrpím hladem. Akorat čekal bych "pravidelnější" stolici když tam tlačim docela dost zeleniny _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
|
| nahoru |
|
 |
Vico
|
Zaslal: čt březen 13, 2014 8:36 pm Předmět: |
|
|
13.3.2014
• Váha 110
• Ket ráno 1
• Ket večer 1/2
Trénink
• 2h rugby
Jídlo
• 5xvejce 100g dušená šunka , olej
• 150g krkovice, 100g tuňák ,50g balkánský sýr, 30g černé olivy, paprika, okurka
• 150g krkovice, 100g tuňák ,50g balkánský sýr, 30g černé olivy, paprika, okurka
• 50g para ořechy
Celkem 2250kcal 160b 160t 25s
Yuro ten carb up bych dával, ale ne tak dlouhej. Teď o víkendu zkusim ráno nic, pak odpoledne kardio. Následně do večera rychlý cukry. Druhej den zas nic, odpoledne kardio a po něm už low carb. No snad to bude takhle menší váhovej rozdíl a nástup ketózy bude hned v pondělí večer.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: čt březen 13, 2014 8:49 pm Předmět: |
|
|
Uvidim. Teprv dneska mam za sebou první regulerni den, kdy jsem se kontroloval i v pojidani zeleniny jen
1. 5 vajec, 100g spenatu, 2 lzice kokos. oleje
2. 250g tresky salatova okurka, 2 lzice olv. oleje
3. makrela, pul okurku, 3 redkvicky, 1 rakce, 2 lzice oliv. oleje
Docela změna.. Jsem zvyklej něco furt rvat do huby a ted jen tak malo jidla za den.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vico
|
Zaslal: čt březen 13, 2014 8:58 pm Předmět: |
|
|
Nevíš nějakej velkej řetězec kde sehnat kokosový olej a kokosový mléko? Já teď smažim na olivovým ( speciální monini na 180°C a kritická asi 210°C) Ten jsem ale u nás nikde nenašel. Kupoval jsem ho v itálii litrovku za 4e naštěstí tam teď pojede známej tak mě nějaký přiveze ale taky to nevydrží věčne tak hledam na čem smažit.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: čt březen 13, 2014 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Vico napsal: | | Nevíš nějakej velkej řetězec kde sehnat kokosový olej a kokosový mléko? Já teď smažim na olivovým ( speciální monini na 180°C a kritická asi 210°C) Ten jsem ale u nás nikde nenašel. Kupoval jsem ho v itálii litrovku za 4e naštěstí tam teď pojede známej tak mě nějaký přiveze ale taky to nevydrží věčne tak hledam na čem smažit. |
Na olivovem bych nesmazil, ten pouzivam jen za studena. Jinak kokosovej olej jsem koupil kolem vanoc kybl nejak 1400g od tropicai, ted netusim v jakem e shopu, ještě ho tam tak 300g mam, ale taky uz budu muset zase pohledat. Jinej nez tropicai bych nebral. Da se sehnat tusim od tropicai i 10kg kybl a tam uz je ta cena docela slusna, ne jak v tech pidi sklenkach predrazenych..
|
|
| nahoru |
|
 |
Vico
|
Zaslal: čt březen 13, 2014 9:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: čt březen 13, 2014 10:17 pm Předmět: |
|
|
Aha tak to jo, ja myslel, ze smazis s normalnim extra virginem.. No ja stejne nic nesmazim. Jen teda vajíčka delam na tom kokosovem a jinak maso dam butto do trouby a nebo na panvicce jen tak bez oleje. Není potřeba pridavat olej, pak to jen prska a kdo to ma furt cistit ten sporak.  Jinak ten kokosovej urcite objednej na netu je to levnejsi a vem co největší kybl. Idealne od Tropicai.
edit- mozna bude nekdej este levnejsi, ale třeba tady
http://www.zdrave-oleje.cz/549-bio-kokosovy-olej-2,5l.html
Docela slusna cena. Jinak ja to delam tak, ze jsem si koupil s tim kyblem i mensi sklenicku a vždycky si tu sklenicku naplnim, abych nemusel furt vytahovat každý rano ten kybl.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: čt březen 13, 2014 11:00 pm Předmět: |
|
|
Parádní cena. Jinak kokosový olej mám poprvé od purity vision a musím potvrdit, že je to kvalitka. Nedám na něho dopustit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt březen 13, 2014 11:12 pm Předmět: |
|
|
tak tak, me ten od purity vyhovuje i vic nez tropicai _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|