FILIP VAŠKO - Vstaní z mrtvol

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 71, 72, 73  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - FILIP VAŠKO - Vstaní z mrtvol  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> FILIP VAŠKO - Vstaní z mrtvol
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Omlouvám se, že nepíšu, ale mám toho v poslední době fakt hrozně moc, takže nestíhám.

Ale budu se snažit to nějak napravit, snad od tohoto týdne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4.3. Nohy
*jezdím je 2x do týdne jednou se zaměřením na zadky a jednou na předky

Cardio 20min.

Předkopy

1x20x40kg
1x15x60kg
1x15x80kg + 1x15x40kg + 1x15x20kg

Leg press hor.

1x15x100kg
1x15x130kg
1x15x150kg
1x15x150kg

Hacken dřep

1x15x50kg
3x15x70kg

Cardio 20min
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.3. Záda biceps
*vše pomalu

Shyby na široko + stahování kladky na široko

3x8 + 3x10x35kg

Stahování horního hammera

4x12x75kg

Přítahy v předklonu s tyčí

4x10x60kg

Veslování

4x10x35kg

Stahování lana

4x10x35kg

-------------------------------

JČ ve stoje

3x10x16tky

Hammer skotovka

4x10x40kg + 4x10x15kg

JČ o koleno

4x10x10tky

Cardio 25min
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

82kg 175-6cm

Tak takhle to vypadá aktuálně..

[img][/img]
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2014 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

6.3. Prsa Ramena Břicho

Tlaky na Hammeroj JČ

5x12x35kg

Rozpažky na stroji

4x10x55kg

Rozpažky na kladkách

3x10x35kg

Tlaky s JČ hlavou nahoru + Tlaky na Hammeroj

4x10x28cky + 4x8x70kg

--------------------------------------

Rozpažky s JČ

3x10x10tky + 3x10x6tky

Tlaky s JČ

3x10x20tky + 3x10x10tky

Tlaky s tyčí + rozpažky na zadní

3x10x35kg + 3x10x10tky
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2014 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.3. Nohy

Legpress hammer

6x20x130kg

Zakopy

5x20x30kg

Předkopy

5x20x45kg
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11.3. Záda Biceps

Stahování kladky na široko

4x10x40kg

Stahování hammera

4x10x70kg

Stahování lana + kladka na široko

3x10x30kg + 3x10x30kg

Veslování

4x10x40kg

--------------------------------

JČ ve stoje

3x10x16tky

Tyč ve stoje

3x10x30kg

Hammer skotovka

3x10x35kg
Turakam

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to myslíš fakt vážne tie tréningy filipe, takto sa maká, aby to nejak vyzeralo, nevidím v tom vôbec niečo naviac, obyčajná tuctová fitková klasika akú cvičia tisíce rekreačných športovcov bez súťažných ambícií
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
to myslíš fakt vážne tie tréningy filipe, takto sa maká, aby to nejak vyzeralo, nevidím v tom vôbec niečo naviac, obyčajná tuctová fitková klasika akú cvičia tisíce rekreačných športovcov bez súťažných ambícií

Jedna vec je, ze forma se mu lepsi i s timhle bez urazky holcicim cvicenim (a to jeste nekterym holkam krivdim) Otazka je, jestli by nebyl progress mnohem vetsi, kdyby tu byl alespon nejaky naznak tvrdeho treninku. Myslim, ze uz jsem na to narazel pred casem a ty jsi mi Filipe argumentoval tim, ze je to teprve rozjezd. Ok, ale uz by bylo na case teda zaradit alespon 2ku a trochu slapnout na plyn :)
Treti vec je ta, ze pokud jsi pod vedenim Slavoje Bednare, tak mi asi neprislusi ti tu do toho kecat
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky na to koukám...nezapisuje Filip jen rozcvičovací série? Nevidím žádný základní cviky, jen samé kladky a stroje :/.
madball

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 6:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kluci, v jednom topiku radíte, že procítění svalů a izolovaný cviky jsou lepší, a když tak někdo třeba cvičí, tak je to pak najednou špatnej trénink.

https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=34170&highlight=partie
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Dzitro

PříspěvekZaslal: pá březen 14, 2014 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kuci taky hodim jeden poznatek.. Filipa znam vlastne od nastupu na skolu, co jsme se sesli u Slavoje ve fitku a od ty doby spolu jednou za cas dame nejakej ten trening. Bohuzel Vas asi zklamu, ale at uz se jdete podivat na jakejkoliv Filipa trening, tak to vazne nejsou rozcvicovaci serie.. Slavoj klade hlavni duraz na techniku, a proto vsechny serie a cviky jsou sice s "mensi" vahou, ale rozhodne preciznim provedenim.. A to, ze Vam sem napise Stahování kladky na široko - 4x10x40kg ? Tak momentalne tenhle trening palil jako pra*e.. Vetsinou je to tak, ze se jede kazda serie tzv. do sra*ek.. A to ze je tam napsano 4x10x40, to bych zase tak vazne nebral.. a kdyz, tak i kdyby tech 10 opakovani bylo provedeno se supr technikou, tka bych v tom taky nevidel zadnej problem :) Nekomu vyhovuje proste tri - ctyri cviky, nekomu deset.. Me se Filipa progres libi a libi se mi jeho zapaleni a hecnuti, to ma malo kdo.. Ale jestli chcete resit blbosti, hura do toho :)
Turakam

PříspěvekZaslal: pá březen 14, 2014 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je síce pekné, ale myslíš, že iba čisto preciťovanie kladiek je cesta k rastu a zlepšovaniu sa, myslíš, že vytvoria dostatočný impulz. Sám ich cvičím tak, ako popisuješ, maximálny dôraz na techniku, podržanie kontrakcie a pod., ALE kde sú základné komplexné cviky, ktoré jednak vytvoria požadovanú hormonálu odozvu, druhak zabepečia skutočne masívny impulz k rastu už len samotným zapojením širokého spektra svalových skupín atd., však to ti nemusím vysvetľovať.
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: pá březen 14, 2014 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Turakam napsal:

Jedna vec je, ze forma se mu lepsi i s timhle bez urazky holcicim cvicenim (a to jeste nekterym holkam krivdim) Otazka je, jestli by nebyl progress mnohem vetsi, kdyby tu byl alespon nejaky naznak tvrdeho treninku. Myslim, ze uz jsem na to narazel pred casem a ty jsi mi Filipe argumentoval tim, ze je to teprve rozjezd. Ok, ale uz by bylo na case teda zaradit alespon 2ku a trochu slapnout na plyn :)
Treti vec je ta, ze pokud jsi pod vedenim Slavoje Bednare, tak mi asi neprislusi ti tu do toho kecat

Zdravím,

Bohužel mi poslední dobou dochází šťáva a taky motivace, ale to je moje blbost.
Trénuju s Dzitrem když si sladíme tréninky a jinak sám. Mr. Slavoj Bednář, bohužel nemá volný čas na to , aby se mi mohl věnovat, nebo semnou mohl odjet nějaký trénink, takže se občas jen na něco zeptám, a více méně trénuju sám.
Každopádně by jste si měli přijet zatrénovat tady s MR. Dzitro, protože ten je do toho pořádnej blazén a při každý sérii mě vytrápí naprosto parádně. Takže děkuju

K tomu cvičení, jak tady napsal Dzitro , tak cvičím spíš tak, že těch 10 je základ pro provedení striktní technikou a pak prostě do krve.
Cviky volím takový, na co mám zrovna chuť,. K těm váhám, ono se to zdá asi nějak málo, ale ve skutečnosti ti Hammerský kladky jsou jen přes jednu, takže to co cvičím v Olympu jako 70, tak v PCE cvičím 35.

Ale abych se nevymlouval pořád, tak se snažím prostě cvičit co se dá, jednou mě to nakopne, a mám chuť jet parádní trénink, někdy mě to prostě nebaví, trpím a mám hlad

13.3 Ráno Prsa Ramena

Tlaky na Hammeroj

4x10x70kg

Rozpažky na kladkách

4x10x35kg

Rozpažky na stroji

4x10x45kg

--------------------

Tlaky na Hammeroj

4x10x60kg

Rozpažky ve stoje s JČ

4x10x10tky

Rozpažky v předklonu

4x10x8cky

Rozpažky na kladce ze spoda

4x10x15kg

Rozpažky ze shora

4x10x15kg

13.3. Nohy

Předkopy

4x10x50kg

Dřepy

1x10x60kg
1x10x80kg
1x10x100kg
4x8x110kg

Legpress na jednu nohu

6x10x60kg

Zakopy

4x15x40kg[/b]
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16.3. Záda Břicho

MT

2x10x60kg
2x10x80kg
2x10x100kg

Stahování kladky na široko

4x10x60kg + 4x10x40kg

Veslování

1x10x50kg
3x10x65kg

Stahování lana

4x10x35kg

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - FILIP VAŠKO - Vstaní z mrtvol Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 71, 72, 73  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: