|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tessie_von_Holle

|
Zaslal: po březen 17, 2014 2:27 pm Předmět: Jídelníček - DIETA |
|
|
Ahoj, prosím o kontrolu jídelníčku, s některými věcmi si nejsem tak úplně jistá...
Věk: 22
Výška: 167
Váha: cca 60
Jím po dvou až třech hodinách.
SN: Ovesné placky (50g vloček, lžíce tvarohu, vejce - pečeno na peč. papíru v troubě), 100g rozvařených jahod, slazeno stévií
SV: 35g celozrnného trvanlivého chleba, namazaného tvarohem, pl sýra/šunky + zelenina / Bílá Hollandia slazená stévií, 50g ovoce
OB: 130-150g kuřecího prsa na polévkové lžíci oliv. oleje (následně vysouším ubrouskem), 130g rýže + zelenina
SV: Plechovka tuňáka ve vlastní šťávě + zelenina / Bílá Hollandia, stévie, ořechy/ Vanička tvarohu
VE: 130-150g kuřecího prsa + zelenina / Vaječná omeleta (3 vejce, 2pl šunky, 2pl sýru + zelenina/ Zeleninový salát s cottage/tuňákem
II. VE: (Podle toho, v kolik jdu spát) Tvaroh slazený stévií, nebo se zeleninou
Trénuju 3x, někdy 4x týdně. 45 min. posilování, 40-60 min kardio. Většinou tak hodinu po první svačině, v tyto dny tedy přidávám po tréninku protein, před tréninkem BCAA. Samotný jídelníček ve tréninkové dny nijak neměním.
Nejsem si jistá s příjmem sacharidů u odpoledních svačin. Mají být? Nemají být? Popřípadě z čeho je přijímat?
edit, viz pravidla fóra!
Předem moc díky za všechny rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JanaHn

|
Zaslal: po březen 17, 2014 3:54 pm Předmět: |
|
|
poradí zkušenější, mě jen zaujalo, že pořád sladíš stévií .
a spíš bych to kuřecí dělala na řepkovém oleji, olivový mi přijde lepší do studené kuchyně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tessie_von_Holle

|
Zaslal: po březen 17, 2014 4:12 pm Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: | poradí zkušenější, mě jen zaujalo, že pořád sladíš stévií .
a spíš bych to kuřecí dělala na řepkovém oleji, olivový mi přijde lepší do studené kuchyně. |
Stévií sladím proto, protože nevím čím jiným a třeba bílý jogurt bych neslazený nejspíš nepozřela. Sladila jsem i sirupem z agáve, ale ten mi přijde do diety nevhodný, no.
Olej klidně zaměním, dík.
|
|
| nahoru |
|
 |
P.Vac
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út březen 18, 2014 9:06 am Předmět: |
|
|
| P.Vac napsal: | A důvod proč bys chtěla začít brát umělé hormony štítné žlázy? Já bych se raději zaměřil na bezpečnější a normální cestu stravou a pohybem On by "výlet" s těmito prášky mohl taky dopadnou trochu opačně, než očekáváš. Tělo si zvykne, že mu T3 dáváš a tak sníží jeho produkci, ty mu pak přísun T3 utneš a skončíš s hypotyreózou.. neboli budeš ještě silnější postava i přesto, že budeš více cvičit a méně jíst
|
Tím bylo řečeno vše. Pokud ti hormony štítné žlázy nepředepsal lékař, opravdu není moudré je užívat a navíc to odporuje pravidlům tohoto diskusního fóra toto téma zde řešit. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
Naposledy upravil CIZO dne út březen 18, 2014 10:24 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 18, 2014 9:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tessie_von_Holle

|
Zaslal: út březen 18, 2014 1:38 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | P.Vac napsal: | A důvod proč bys chtěla začít brát umělé hormony štítné žlázy? Já bych se raději zaměřil na bezpečnější a normální cestu stravou a pohybem On by "výlet" s těmito prášky mohl taky dopadnou trochu opačně, než očekáváš. Tělo si zvykne, že mu T3 dáváš a tak sníží jeho produkci, ty mu pak přísun T3 utneš a skončíš s hypotyreózou.. neboli budeš ještě silnější postava i přesto, že budeš více cvičit a méně jíst
|
Tím bylo řečeno vše. Pokud ti hormony štítné žlázy nepředepsal lékař, opravdu není moudré je užívat a navíc to odporuje pravidlům tohoto diskusního fóra toto téma zde řešit. |
Netušila jsem, že porušuji pravidla, omlouvám se.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|