|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
GRyffiN
|
Zaslal: po březen 17, 2014 7:48 am Předmět: |
|
|
| MSG napsal: | To je pro řadu lidí takovej cíl / necíl, i když to ve finále chce řada "normálních" (tj. posilováním neposedlých) lidí, třeba i já. :-)
Základ je dobře cvičit a jíst a pak být trpělivý. Není to ze dne na den.
Lehký problém je, že tu řada lidí bude mít za to, že se buď nabírá hmota (svaly+tuk) nebo naopak, ale chtít "vyměnit" tuk za svaly jde jen do určité míry a pomalu. Na to ale kašli :-) však nechceš být nějaký profi kulturista, ne?
(nebo možná jo, ale jsi určitě realista, že? .-)))
Pro dobré cvičení i stravování je potřeba mít určité know-how. Pokud to budeš "lepit" různě z netu, bude to trvat dlouho. Proč? Nikdo nepublikuje zdarma svou práci. V lepší případě ji sepíše do něj. knihy, v horším prodává své know how po kouskách v různých kurzech nebo individuálních trénincích / poradách. Doopručuju koupit něj. knihu, prostudovat a pak ev. si nechat ukázat ve fitku, jak se cvičí - techniku + jak cviky kombinovat. To samé se týká stravy.
| GRyffiN napsal: |
To se omlouvám, psal jsem to v práci,tak je možné, že jsem to zapoměl zmínit.
Cíl, no jak říkáš, chci zhubnout, hlavne v oblasti břicha a boků, ale také zesílit, mít i nějaké ty svaly...prostě vypadat líp. Rád bych absolvoval Spartan race,buď už na podzim,nebo někdy v příštím roce. Vím,že než budu vypadat,tak jak bych si představoval je běh na dlouhou trať,ale chci to zvládnout. | |
Děkuji,konečně nějaká rada a názor, který jsem chtěl slyšet. Vystihl jsi to,co jsem chtěl říct. Počítám,že jsem si vybral běh na dlouhou trať a s tím do toho také jdu, samozřejmě mám i se sebou soudnost a nečekámyže lusknu prsty a bude ze mě Arnold. To ani nechci, chci se jen cítít líp,líp vypadat a nemuset se stydět "ukázat bez trička"
Jistě neuniknu tomu,že si budu muset odchytit ve fitku někoho,kdo mi poradí. Chtěl jsem nejdřív poznat,co uslyším zde.
Takže ještě jednou děkuji za tvůj poznatek, který měl hlavu i patu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
GRyffiN
|
Zaslal: po březen 17, 2014 2:48 pm Předmět: |
|
|
Dost jsem si tu projížděl članku o strave, tak bych chtel vedet,zda s Paleo dietou se da doshanout nejakych vysledku
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: po březen 17, 2014 3:07 pm Předmět: |
|
|
Koukni na tenhle článek na mainwebu: odkaz
Tohle je čtvrtý díl; v textu a dole u diskuse jsou odkazy na předchozí tři díly.. Netvrdim, že je to jediná správná cesta, ale stojí to za přečtení. Třeba najdeš inspiraci _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
GRyffiN
|
Zaslal: út březen 18, 2014 10:07 am Předmět: |
|
|
| Balista napsal: | Koukni na tenhle článek na mainwebu....Tohle je čtvrtý díl; v textu a dole u diskuse jsou odkazy na předchozí tři díly.. Netvrdim, že je to jediná správná cesta, ale stojí to za přečtení. Třeba najdeš inspiraci |
Tak jsem právě dočetl článek na jeden hlt a musím říct,že to bylo pro mě v mnoha směrech inspirující a v dosti myšlenkách jsem našel to,nad čím jsem sám uvažoval. Pokusím se tím řídit a vymyslet režim mě na míru.
Děkuji tedy za tip :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: út březen 18, 2014 11:28 am Předmět: |
|
|
Jestli Ti nedělá problém angličtina, tak si přečti ve článcích zmiňovanou Warrior diet (dá se sosnout i na uložtu), jsem sice teprve na začátku, ale čtu, kdy jen můžu. Učím se sice za pochodu, ale tenhle styl "Válečníka" mi vyhovuje. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
GRyffiN
|
Zaslal: út březen 18, 2014 11:31 am Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Jestli Ti nedělá problém angličtina, tak si přečti ve článcích zmiňovanou Warrior diet (dá se sosnout i na uložtu), jsem sice teprve na začátku, ale čtu, kdy jen můžu. Učím se sice za pochodu, ale tenhle styl "Válečníka" mi vyhovuje. |
Nějak se tím prokoušu,díky za tip.
Citíš už na sobě nějaké změny ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: út březen 18, 2014 11:48 am Předmět: |
|
|
Držím to jen týden, takže se nechci nějak unáhlit, ale pozoruji víc energie a navíc mi vyhovuje ráno vstát a dát si kafe a nepatlat se s vločkama, jako jsem to doposud dělal. Vůbec postupně odpadává ten stres, že máš jíst třeba každé 3 hodiny. Včera jsem se třeba bál, že ve fitku nebudu mít energii, ale bylo to úplně v pohodě. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
GRyffiN
|
Zaslal: út březen 18, 2014 1:10 pm Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Držím to jen týden, takže se nechci nějak unáhlit, ale pozoruji víc energie a navíc mi vyhovuje ráno vstát a dát si kafe a nepatlat se s vločkama, jako jsem to doposud dělal. Vůbec postupně odpadává ten stres, že máš jíst třeba každé 3 hodiny. Včera jsem se třeba bál, že ve fitku nebudu mít energii, ale bylo to úplně v pohodě. |
Jen co doberu antibiotika, tak se na to vrhnu. Je to přesně ten tip režimu co mi vyhovuje.
Můžu se tě zeptat jak často a jak cvičíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
addaro
|
Zaslal: út březen 18, 2014 1:35 pm Předmět: IF |
|
|
Doporučuji přečíst i o Intermittent Fasting, třeba zde http://www.leangains.com/ Opravdu ti odpadne hodně stresu s přípravou jídla a neustálým jezením, tělo funguje výborně. Mě ale vadilo to "food coma", co jsem měl vždy po prvním jídle = pro mě neudržitelný režim v práci.
|
|
| nahoru |
|
 |
GRyffiN
|
Zaslal: út březen 18, 2014 1:42 pm Předmět: Re: IF |
|
|
| addaro napsal: | | Doporučuji přečíst i o Intermittent Fasting, třeba zde ... Opravdu ti odpadne hodně stresu s přípravou jídla a neustálým jezením, tělo funguje výborně. Mě ale vadilo to "food coma", co jsem měl vždy po prvním jídle = pro mě neudržitelný režim v práci. |
počtu i toto, takže děkuji za doporučení...zatím stále hltám informace a snažím se přijít na to,co by mě mohli nejvíc vyhovovat a také bavit.
doufám,že se mi s něčím podaří shodit prebytečná kila a pomalu se dostavát do formy
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: út březen 18, 2014 3:15 pm Předmět: |
|
|
Cvičím 3x až 4x týdně, teď 3x podle jednoho článku zde, je popsán v hledání tréninkové frekvence - 1x spodek, 1x vršek a 1x fullbody. Předtím jsem zkoušel třeba HIIT 100 od Jima Stoppaniho, pak těžkolehký split a Korte. Jakmile dočtu Warrior diet, budu třeba chytřejší a zkusím plán, co je tam. Taky mohu doporučit zajít na stránky Železné koule a přečíst si jejich knížku, stojí za to. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
GRyffiN
|
Zaslal: st březen 19, 2014 2:15 pm Předmět: |
|
|
Po pročtení dost článků o WD to zkusím aplikovat i na sebe, líbí se mi že to dost bude sedět do toho jak jsem se doteď stravoval co se týče teda četnosti... nedělá mi takový problém přes den nejíst a večer se nadlabnout.
Už tedy pracuju na tom,jak by mohl vypadat takovej mesicni jidelnicek, preci jen, jist porad dokola jedno a to same,to se cloveku preji,takze mit aspon 4-5 variant co obmenovat.
Ted by me jen zajimalo, zda je vhodne sestaveny muj treninkovy plan,co mam napsany v uvodu, prvnich 2-3 tydny cviky na core + kardio,pak najet na 3x tydne fullbody + kardio.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|