|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MSG

|
Zaslal: pá březen 14, 2014 11:25 am Předmět: |
|
|
Rýmička pomalu mizí, zítra asi už dám lehce kozy a ruce.
Pozitivní je, že mě přestává bolet ta noha (nárt).
Odvykačka se kousla, jelikož kloktám slivovicí, ktrou jsem extra kvůli tomu koupil. Za 3 dny je asi deci pryč. Pak bude muset jet z domu, aby nelákala. No a včera jsem byl na nějakým rautu, kde jsem dal asi půl litr vína.
Jo, jo, HIIT právě dělám kvůli tý víře v post spalování. Je to supr úspora času.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hypertenzia

|
Zaslal: st březen 19, 2014 9:28 am Předmět: no kde si? |
|
|
Ako sa ma slivovica? A co rýmička?
Stale este nepijes?
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: st březen 19, 2014 1:25 pm Předmět: |
|
|
Slivovice padlo za tejden asi 2 deci, kromě toho jsem dal deci tuzemáku, 1 pivo, 0,5l vína na jedný party a cca 3dcl v neděli večer doma (mladá udělala domácí pizzu, tak jsme si udelali italský večer :-) To je co bylo za týden. Váha se díkybohu udržela na 98.5kg.
V pondělí 17.3. zmizela rýmička a zase jsem začal konečně cvičit. Tím pádem zase abstinuju.
Zatím mě to docela baví.
Po: činky (kozy, břicho, ruce)
Út: 10 min. HIIT
St (dnes): 1:20h rotoped
Nově i vařím, teda kromě dneska, když jsem včera zapomněl vyndat maso z mrazáku... musel jsem vzít zavděk tatarákem z lososa v místním Holiday inn.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st březen 19, 2014 1:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: st březen 19, 2014 1:31 pm Předmět: |
|
|
| MSG napsal: | | ... Po: činky ( kozy , břicho, ruce)... |
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: st březen 19, 2014 1:48 pm Předmět: |
|
|
| MSG napsal: | Váha se díkybohu udržela na 98.5kg.
|
fuck, tolko keby som vazil ja, to by bolo ako spieva ujo Sting: Walking on the Moon....
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: po březen 24, 2014 12:39 pm Předmět: |
|
|
Takže uplynulý týden:
Po: činky (prsa, břicho, ruce)
St: 1:20h rotoped
Čt: 10 min. HIIT
Pá: činky (záda, ramena), odpo relax hodinka na kole, cca tak 8 km
So: ráno nic, pak práce na chatě na zahradě, cca 5h v slušným tempu
Ne: 1:10 rotoped (jsem nějak KO po tý chatě...), pak už jen lehký poklízení doma a čumění jak venku v dešti občas nějakej chudák proběhne v parku...
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: út březen 25, 2014 12:11 pm Předmět: |
|
|
Aktuální váha - 97,5 kg, zatím spokojenost.
Začal jsem nový spalovač tuků - Lipo 6 Black EU, tak uvidíme. Za ty prachy by měl makat jako divej.
Jinak mě bolí nějaká kůstka v levé dlani, jako by pod malíčkem. Když šáhnu "špatně" na kliku u dveří, tak to zabolí jak kráva.  Je fakt, že jsem v pátek i pondělí jel ty silové tréninky víc než obvykle, ale i tak... tělo se nějak rozpadá...
edit: zjistil jsem, že to dělá "bicák obouruč" s rovnou osou. Bolí mě to v horní poloze činky, kde se ruce jaksi lehce nepřirozeně vykrucují a tlak je primárně na stranu dlaně okolo malíčku. Asi budu muset koupit EZ osu...
Naposledy upravil MSG dne út duben 01, 2014 11:07 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: út duben 01, 2014 11:04 am Předmět: |
|
|
Takže uplynulý týden:
Po: činky (prsa, břicho, ruce)
St: 1:15h rotoped
Čt: nic , musel jsem být brzo v práci kvůli služebce + večer akce (počítám, že 4kolky a bowling se nepočítá), jo, navíc jsem se den před tím lehce ožral - už nebudu pít! :-)
Pá: nic , bolí mě hlava z toho bowlingu... teda chlastu - už nebudu pít podruhé! :-)), odpo procházka 6km rychlejším tempem (+ 1 pivo)
So: činky (záda, ramena) ; mám výčitky za předchozí 2 dni, dopo porcházka v botanické (cca 3-4 km, odpo práce na chatě na zahradě, cca 4h v slušným tempu)
Ne: jsem nějak K.O. po tý chatě, niméně jedeme na výlet - 11km Nordic walking . Slabší část je oběd: kuřecí prsa s hranolkama a jedna plznička, pak cola a dortík...
St - Ne jsem nějak pochlastával, což se vyřešilo až dopitím zbývajících flašek. Teď už nic doma není (až na 2 vína, který jsem napotvoru zrovna dostal).
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: út duben 01, 2014 11:08 am Předmět: |
|
|
Vidim, ze te ma chlast pekne v hrsti. Docela smutny..
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: út duben 01, 2014 12:08 pm Předmět: chlast |
|
|
Ak clovek prestane chlastat a potom zase zacne, jedine co sa da urobit je skusit znova prestat.
Z vlastnej skusenosti viem, ze pomoze len poctiva totalna abstinencia.
Ja som vydrzal 5 mesiacov a bolo to poznat.
Potom som zase zacal pit a stale som uplne neprestal.
(a podla tych par informacii co si tu pisal, sa mi zda ze pijem este viac ako ty)
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: st duben 02, 2014 12:30 pm Předmět: |
|
|
Jo, asi to tak bude, bohužel... jediná cesta je nepít vůbec. Dokud člověk neumí si jen občas dát 2 deci, vychutnat si to a dost, tak pak asi holt abstinovat úplně...
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: st duben 09, 2014 7:08 am Předmět: no ako to ide? |
|
|
presiel tyzden a ziadny novy prispevok! Snaz sa, sledujem ta :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|