|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
buvolii

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 5:58 pm Předmět: |
|
|
Dne 9.3.2014
Dřep---------------------------- 4x3x122,5kg
Bench--------------------------- 4x3x75kg
PvP jednoručky---------------- 4x3x30kg
MP-------------------------------- 3x10x25kg
Shyby kladka--------------------3x10x40
Břicho 1x40 zkracovačky
Celkový čas 60min
Dnes po krátké odmlce , zpusobené nachlazením , jsem opět vyrazil do fitka. Rozcvička horzná (ty angličáky jsou za trest) Poté dřep, celé odjeto v opasku, pokud jde o samotný cvik byl jsem spokojený.  U benche jsem mel trošku nižšší váhu, u PvP jsem to také podsekl. MP a shyby kladka uchazející. Nevím proč, byl to ale dobrý trening.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
buvolii

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 6:15 pm Předmět: |
|
|
Dne 9.3.2014
V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě poobedě jsem si byl zaběhat. Dal jsem si 3kola (3x900 =2,7km) Čas 24,05. Dneska mělo být na programu 6kol +nějaké angličáky. Tenhle trening ruším,  rozhodl jsem se pro 6kol a v každém kole vyběhnout 3x do kopečka. Po třech kolech jsem byl nucen vzdát, ani těch 9kopečku nemám, pouze 7x. V posledním už jsem ho nevybíhal 3x. To že muj běh připomíná rychlo chuzí to vím, to že mě při běhu bolí kolena je mi známo.  Ale dneska jsem byl nucen vzdát kvuli jiné bolesti, s každým krokem jsem měl pocit že si zlomím holení kosti. Řeknu to tady narovinu: CHLAPČE ZAČNI UŽ KONEČNĚ SE SEBOU NECO DĚLAT.  v opačném případě , pokud se rychle nezačnu lepšit, mě už letos nečekají žádné závody, ŽÁDNÉ.
Naposledy upravil buvolii dne st březen 19, 2014 5:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st březen 12, 2014 4:01 pm Předmět: |
|
|
Dne 12.3.2014
Dl-------------------------------- 4x3x160kg
KNB------------------------------ 4x3xBW+15kg
PVČ k bradě (ramena)------- 4x3x45
Bench--------------------------- 3x10x47,5kg
PvP jednoručky---------------- 3x10x20kg
Břicho 2x20 zkracovačky
Celkový čas 75min
Dnes jsem do fitka vyrazil totálne rozlamaný a hrozně unavený.  Po rozcvičce, která se horzne vlekla, po angličácích co neměli s angličáky moc společného,  jsem přešel na Dl. Musím říct že jsem byl nadmíru spokojený , ano od 150kg opět v trhačkách, ale opasku jsem se nedotkl.  KNB +15kg, tady šlo spíše o váhu, ne o samotný cvik. Váha byla velice pěkná, provedení cviku ne podle představ. (trochu jsem to s touhle vahou šidil) zbytek trening bych řekl klasika. Pokud jde o mě dneska velice povedený trening, možná ještě více povedenější , protože jsem nebyl schopný ráno vstát s postele.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: pá březen 14, 2014 7:48 pm Předmět: |
|
|
Dne 14.3.2014
Dnes odpoledne bežecký trening. Dal jsem si 10kola (10x900 =9km) Čas 50,50 to jest nějakých 5,05 na jedno kolo. Mám po dvou nočních 12náctkách a před další noční. V plánu bylo 10kol ale říkal jsem si, kdyby to moc nešlo dej třeba 6nebo 8. Musím říct, že se mi dneska konečně beželo v celku obstojně, po 6kolech jsem měl lehce pruměr pod 5min na kolo , pak to trochu začlo drhnout ale i tak jsem se držel v solidním tempu. S dnešním během jsem maximálně spokojený.  Nakonec jsem byl vlastně lepší než při stejném běhu 23.2.2014. Zlepšení o 5,40min a to je velice hřejivé.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so březen 15, 2014 4:00 pm Předmět: |
|
|
Dne 15.3.2014
Čelní dřep---------------------- 4x3x62,5kg
MP-------------------------------- 4x3x47,5kg
Bic Shyby---------------------- 4x3xBW
KNB--------------------------------3x10xBW
PVČ k bradě (ramena)--------- 3x10x32,5
Výpony v sedě-----------------1x12x30kg
Břicho, kolena k loktum-------1x6
Břicho 1x20 zkracovačky
Celkový čas 65min
Dneska trening po 3 nočních a včerejším běhání. Co k tomu říct. Trening žalostný , bídný. Čelní dřepy, jako vždy jsem zápasil s technikou. MP nic moc, rozhodl jsem se přejít na PP, myslím že ten cvik mi dá více. Zapojí se do toho více svalu , i ta váha trošku vzroste.  Zbytek stejná bída jako doted, KNB poloviční, odfláknuté. Druhou serii výponu na lýtka jsem vzdal.
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: so březen 15, 2014 7:00 pm Předmět: |
|
|
zdar,
co to jedes za trening?
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne březen 16, 2014 2:15 pm Předmět: |
|
|
| GodlikeX napsal: | zdar,
co to jedes za trening? |
Trening to je od jednoho uživatele zde na ronnie. Bohužel nevím kterého a jedná se o trening ABC, rozdělený na dva cykly, jeden je na objem a druhý na sílu. Právě jsem dokončil první kolo, pokud te to zajímá mužeš se podívat mám tu všech šest treningu. Víc ti k tomu asi neřeknu.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne březen 16, 2014 6:22 pm Předmět: |
|
|
Dne 16.3.2014
Dnes poobedě bežecký trening. Dal jsem si 2kola na prudko (2x900 =1,8km) Čas 8,29 to jest nějakých 4,15 na jedno kolo. Přidal jsem k tomu 12vyběhu do kopce zhruba 80-100metru a zpátky se vždy vrátit pekně pomalím,pomaloučkým výklusem. Musím říct, že oproti minulejšku je tu 10s zlepšení. Je předemnou daleká cesta, neli nemožná, abych to uběhnul znovu za 7,05.
17.3.2013 začínám dietit respektive odtučnovací kuru, mým cílem je shodit kolem 6-8kg (moje váha k dnešku činí 93,5kg). Samozřejme jsem si vybral opět moje oblíbený sacharidový vlny , které díky tomu, že nemusím zhazovat mnoho kyl a tuku pojedu upraveně. (hodně mírně) (125 , 175 , 225 , 275 pá-ne normální jídelníček respektivě co se do me vleze) Jsem zvědavý jak mi to opět pujde a dost se na to teším.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po březen 17, 2014 12:42 pm Předmět: |
|
|
Dne 17.3.2014
Dieta: 1den (125g cukru-samozřejmě nepočítám cukr během tréningu)
Dřep---------------------------- 5x5x105kg
Bench--------------------------- 7x6x62,5kg
PvP jednoručky---------------- 7x6x25kg
PP-------------------------------- 4x8x37,5kg
Shyby kladka--------------------4x8x42,5
Břicho 2x20 zkracovačky
Celkový čas 75min
Dnes po rozcvičce, která byla uchazející, jsem přešel na dřepy.Přiznám se ani jsem nechtěl přihazovat.  Z včerejšího běhání mě bolí nohy ale hlavně okolo třísel. Nakonec zvítězil bojový duch a já přihodil aspon 2,5kg. Cele odjeto v opasku a dost jsem se u toho nadřel. Poté jsem dal velice povedený bench. Na PVP jako jediný cvik jsem nepřihodil.  PP a shyby kladka, byly výborné, celkově mám s dnešního treningu dobrý pocit .
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st březen 19, 2014 5:06 pm Předmět: |
|
|
Dne 18.3.2014
Dieta: 2den (175g cukru-samozřejmě nepočítám cukr po běhání (2lžíce maltodextrinu v 0,75l vody)
Dneska k večeru pouze bežecký trening 6kol (6x900=5,4km) čas 47,50 to jest nějakých 7,59 na jedno kolo. Rozhodl jsem se pro 6kol a v každém kole vyběhnout 3x do kopečka, proto je ten čas pomalu takový jako na 10kol.  Musím říct, že to byla hrozná dřina , jsem po raní smeně a už po prvním kolečku jsem myslel na to, až to zabořím večer do polštáře.  Několikrát jsem to chtěl vzdál ale nakonec jsem vydržel až do konce.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: pá březen 21, 2014 10:00 am Předmět: |
|
|
Dne 20.3.2014
Dieta: 4den (275g cukru-samozřejmě nepočítám cukr během tréningu)
Dl-------------------------------- 5x5x142,5kg
KNB------------------------------ 7x6xBW
PVČ k bradě (ramena)------- 7x6x40
Bench--------------------------- 4x8x57,5kg
Břicho 1x20 zkracovačky
Celkový čas 60min
Dnes bylo na trening zase minimum času. Po rozcvičce jsem vlítnul na Dl všechny prac serie v trhačkách, opasku jsem se nedotkl. Musím říct byl jsem hodně vysilený a slabí (více než obvykle). Po 2seriích jsem to chtěl vzdát ale vzpoměl jsem si na všechny ty co by mě rádi viděli padnout.  A řekl jsem si, ikdybych měl stihnout jen Dl tak ji odjedu.  Poté jsem dal do superserie KNB a PVČ k bradě. Pak bench a mezi jednu pauzu hodil i břicho. Jelikož jsem nestíhal, zkusíl jsem spojit 3a 4 serrii benche pomalu v kuse asi s 20s přestávkou což mi nevyšlo a já musel 4serii odjet na 2x (5opak a 3opak) Na PVP jednoručky už čas nezbyl.  Abych řekl pravdu, už mě to fakt nebaví před odpoledníma se honit jako pes, vážne uvažuji že si sestavím nějaký rychlo trening jen před odpoledníma.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 21, 2014 3:42 pm Předmět: |
|
|
24 pracovnich serii a 60min?
jsi nekde usnul, ne? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so březen 22, 2014 2:32 pm Předmět: |
|
|
Dne 22.3.2014
Dieta: 6den (cukr-neomezen (jako by žádná dieta nebyla))
Čelní dřep---------------------- 5x5x57,5kg
PP-------------------------------- 7x6x32,5kg
Shyby kladka--------------------7x6x47,5
KNB--------------------------------4x8xBW+2,5kg
PVČ k bradě (ramena)--------- 4x8x40
Břicho 2x20 zkracovačky
Celkový čas 70min
Dnes žádný spěch, paráda.  Po solidní rozcvičce, jsem přešel na čelní dřepy. Musím říct, že jsem zápasil s technikou, jako vždy, jednu první serii jsem ani nepočítal , protože se mi činka protáčela a už čtvrtého opakování jsem to musel hodit do stojanu.  Uznávám PP od minula příhoz 5kg, ale to jsem jel ještě tehdy MP, takže tady bych se fakt nechválil, ale jel jsem to aspon rychle po sobě.  Shyby kladka a KNB, byly vinikající. PVČ v posledních opakování spíše nedotažené , na zévěr zkracovačky. Já bych řekl dobrý tréning.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne březen 23, 2014 12:57 pm Předmět: |
|
|
Dne 22.3.2014
V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě k večeru jsem si byl zaběhat. Dal jsem si 10kola (10x900 =9km) Čas 49,38. Dneska bylo mým cílem to dát pod 50min. Musím říct, že jsem se na tom brutálně nadřel.  Kdybych v 9 a 10kole nepřidal, tak bych se do toho času nevlezl.  Pořád ale zapasím s tím, že to nejde, že se trápím. Po 6 kolech jsem to chtěl vzdát, neběhám s tou lehkostí, kterou jsem míval a čas utíká.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne březen 23, 2014 1:06 pm Předmět: |
|
|
Dne 23.3.2014
Dieta: 7den (cukr-neomezen (jako by žádná dieta nebyla))
Dneska jen veget na pohovce.  Ale je týden diety za náma, je čas říct si jak jsme na tom váhově.Vzhledem k tomu, že už se trochu znám a stejnou dietu jsem jen i loni, pohled dneska na váhu mě ráno nepřekvapil. Podle očekávání 1,5kg je prič.
Věk: 28let
Výška:187cm
Váha: 92,5kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|