Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:

zitra pujdem s mladou na pneumatiky...vemu fotak ;)

To jsem zvedav, a ne ze a tech fotkach budes ty )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smile04

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 1:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sme liny prasata tak pneumatiky sme si hrali dneska s ondrou v pneuservise :)

tahle je výživná jako prase :) napřed to vypadalo že nepude ale nakonec tam šla ale chtělo to fakt vypětí vůle

ondřej když viděl že takovej trpaslik to zvedl tak se pochlapil a dal ju taky :) ale prvni pokus beton...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 12:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

šecko mě bolí a jsem mrtvej v práci ani se mě to nechce psát ale tak času mám dost tak u toho budu relaxovat :D

dnešni trenal měl byt venkovní ale nestihl jsem přijit na 4 takžeuvnitř : ( kluci byli blbnout venku s kufříkama saněma a pneumatikama a měli super trenál příště to bude i zdokumentovaný pže fotograf (já) došel pozdě jak už sem řikal :)

log lift
90 5opak
120 3 opak
120 1 o
120 1 o - přemístěno trhem ze země na prsa rovnou :)
130 1 o
140 přemístění fail
140 přemístěno na prsa (vyraz jsem nezkoušel raději, nejsem 100% readydneska)
150 přemístění těsný fail (už to bylo na prsach ale ne lock : ( )
150 přemístění úplný fail , došla šťáva komplet, u teho log liftu těžkého je tohle běžné, jak už neni energie a švih tak konec, odejdou spodni zada trapez a už to nejde přemistit

docela sem byl v háji po tomhle dostaveníčku :D ale řekl jsem si že ještě natočím jedno video pro judsona :D abych ho nasral

myslim 10x 90 log lift :) ale bylo to pomalý protože už jsem byl unavenej :D normalně to lítá ještě rychlejš ;)

150 přemístění skoro :D

pak ještě tlaky v leže na lavici s jednoručkama,
ale to mě moc nesedlo tak jenom tři serky s 30tkama

bicák s EZ
32 2s
47 2s
57 3 serky

ez 17 kg nadhmat úzký úchop dolní izolace do praveho uhlu
3serky moc opakování

jednoručka arnoldovky na dopumpování
12,5kg 2 serky na každou ruku

nezda se to ale ty těžk log lifty mě rozsekaly slušně i ruce jsem měl dotrhaný více jak na kufroch, to se mi snima stava dycky když zkoušim 140 atd. a pak už se všecko dost blbě cvičí s děravyma rukama :D

přišti trenink bude zase ve znamení velkých pracovních sérií a né maximálky...zasvěcení ví že to je to co potřebuju a včem sem neukázněný :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Judson

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 6:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sak ja se este nekdy ukazu, a to uz me tam ten log bude take litat, ja tomu prijdu nakloub )
Smile04

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2014 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

starting low carb session, na dva měsíce

aka chemical war against fat ...

zatím eca bez a :) ale bude přituhovat, škoda že se tu nemože psat detailně, asi přejdu zpatky na ironfactor

zatím snídaně 5 vajec na špetce oliváče, přemitam jestli kupovat olej ve spreji, prej je to solidni sračka vtom...ta kapka oliváče v low carbu asi svět nezboří, hodlam jet bílkoviny a tuky tak 4-5:1 takže sněma zase tak mox šetřit nebudu...poněvadž dávka bílkovin bude brutální, zatím sem nepočítal

musim si kupit nějaky protein, doporučte mi něco, turakame co ty piješ krom vody z fukušimy? :D
Turakam

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2014 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Momentálne od musclepharmu Iron whey hehe, ale nie je to nejaká extra výhodná kúpa, no ja som zaťažený na tú značku, sedí mi od nich všetko. Teším sa jak ti to pôjde, čakám výraz najmenej 140 v najbližších týždňoch.
madball

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2014 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neřekl bych, že z pevný stravy je problém sníst větší množství bílkovin, obvzlášť pokud člověk utahuje sacharidy. Spíš bych to viděl jako malou výhodu, protože člověk pak nemá tolik hlad, když se narve několika set gramovýma steakama a hromadou zeleniny. Ale zase nevím, kolik bílkovin chceš dávat. :)
U tekuté stravy vidím výhodu hlavně v tom, že se dají snadno navyšovat kcal, takže spíš do objemu nebo velkýho energetickýho výdeje.
Draper by ti určitě mohl poradit, ten už nějakej ten metrák protejnů snědl/vypil.
Mně osobně se teď celkem líbí na poměr kvalita/cena Smartlabs. Příště budu objednávat nejspíš Reflex nabo Smartlabs.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Smile04

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2014 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi spíš okopíruju turakama podle jeho logu tam asi sypou kokina do těch jejich doplňků výživy

výraz 140...to už sem s normal činkou dal ale na přemístění ne...pokud myslíš log lift tak tam bych to neviděl jako problém, ten mi jde asi nejlíp :D...každopádně v dietě to moc nepokouším a nezkouším PRka :D

uvidíme jak to půjde dál :)

jinak záznam do logu včera kardio 35 minut, trenink neproběhl,

dneska kolo nwm 10km ve vyletnim tempu prvni vyjiždka letos, trenik taktež neproběhl, musim se do teho pustit zitra pořadně a nahradim to i o vikendu, sice mam 12 tky ale musim to nějak udělat :D

jídlo včera a dnes, maso, šunka, sýry vejce, guláš kančí (super), jeden pidizakusek :D (neudržel sem se byla oslava) ale fakt měl tak 20g...no kvuli oslavě sem včera pil vino, rum a jakejsi super cognac s hruškovym likerem, ale né moc šecko v malym :)

odtedka už strict total :D
Smile04

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2014 7:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak jsem si pohladil ego krásně na cyklostezce, jel sem v tenke mikině a podle mě schovanej uplně a stejně na mě čuměli lidi, se ptam mlade jstli nemam něco na čele nebo tak :D a prej je vidět že su velkej, tak su spokojenej, ja řikam že už nemam 115kg :D ale tak prej dobré...tak super, ještě něco shodím až je ještě výraznější Včko a bude to!!! :D
madball

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2014 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud bys to chtěl soudit podle výkonnosti, tak Moog se taky nikdy netajil tím, že používá doplňky od Smartlabsu.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Smile04

PříspěvekZaslal: so březen 22, 2014 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Pokud bys to chtěl soudit podle výkonnosti, tak Moog se taky nikdy netajil tím, že používá doplňky od Smartlabsu.

dneska měl už přijit balík ppl vysrali se na mě...objednam sem tu edici s arnoldem, sice jo jasny je to jenom marketing ale co :D

dneska treninček jenom takovej malinkate,

nechce se mi to vypisovat prostě sem se chtěl trochu silově ověřit na BP
takže benč
130x5
140x3
150x1...druhej mě zavalil sem se nejak blbe lehl :D, ale alespon že ta 150tka padla sem tedka v dietce a slabý : (

pak sem dal šikmej bench jenom na dojebání s 90kg asi 5 sérek, slušně ty kozy to bralo, a ja to jako jezdim spiš něco jako ramenobench :D vysokej naklon...o to je to těžší

pak sem odjel lehce biceps jenom fakt malička pumpa protože zitra pudu na navštěvu do bluečka na kladky a podivat se za kamošem :)

protahovačka a zmizel sem...fakt jenom rychlovka dneska...zitra pojedu zase trenal...budu zvyšovat frekvenci i intenzitu

tedka jdu pustit film a budu u toho motat eeeeextra hromadu sushi protože na něj mám delší dobu slinu abudu se snim krmit dneska a zitra celej den :) (přes tyden sem nemohl kvuli carb backloadingu) už se těším tak závidte :D haha

jo a sehnal sem ve špáru steviový sladidlo...nekde se to tu řešilo,, mám prášek za 77 vypada to na mega dlouho, a pak tam měli kapky za 100...solidní..
Turakam

PříspěvekZaslal: so březen 22, 2014 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jooj, sushi da lby som si, kurňa, ako mi all you can eat reštiky chýbajú
Smile04

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2014 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Jooj, sushi da lby som si, kurňa, ako mi all you can eat reštiky chýbajú

joo je to namka :) sežral sem dobrý 3kg sushi včera a dnes :D, ale je to drbačka přístě budu línější apudju nato all you can eat :D mam tip od kamoše na dobry misto za myslim 350,-

aaa super volal mi ppl ze to tu je za dve hodky...jiiihááá :D
Ikee

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2014 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno a jak plánuješ sezonu chlape? Komplet amatéry nebo si zkusíš jen něco?
Smile04

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2014 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska začíná hardcore spalovač pack, začínám malýma dávkama, váha 101,5

zahájil sem proto kardiem 20km za 57 minut na orbitreku co mam doma, pekne to citim, tempo pomalé tep 115-127 držel sem se vtomto rozmezí

zpocenej pořádně, tak to má být

balík z ppl konecne dorazil...protein vypada solidne i pekne voni...tak snad bude namkovej :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: