|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá březen 21, 2014 9:04 pm Předmět: váhy |
|
|
Ještě by bylo dobrý napsat, jaký tam máš vůbec závaží, protože jestli to tam budeš šmrdlat s kdoví čím, tak se pak není čemu divit, že stagnuješ (jen pro jistotu, to není provokace)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Macha
|
Zaslal: so březen 22, 2014 4:04 pm Předmět: Re: váhy |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Ještě by bylo dobrý napsat, jaký tam máš vůbec závaží, protože jestli to tam budeš šmrdlat s kdoví čím, tak se pak není čemu divit, že stagnuješ (jen pro jistotu, to není provokace) |
jednoručky mam 15kg tyc 32 muzu dat max
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so březen 22, 2014 7:00 pm Předmět: Re: váhy |
|
|
| Macha napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Ještě by bylo dobrý napsat, jaký tam máš vůbec závaží, protože jestli to tam budeš šmrdlat s kdoví čím, tak se pak není čemu divit, že stagnuješ (jen pro jistotu, to není provokace) |
jednoručky mam 15kg tyc 32 muzu dat max |
A jak to zvládáš, když si tam naložíš maximální váhu? V pohodě nebo třeba nedáš už to opáčko, který bys chtěl? Podle mě ti ty váhy pomalu přestanou stačit a měl by sis přikoupit závaží, protože když nebudeš progresivně zvedat zátěž, tak ty svaly si na to zvyknou a nebudou růst. Takže já osobně bych viděl problém spíš v tomhle, než ve stylu tréninku, většinou to ze začátku roste při téměř jakýmkoliv typu tréninku a ten tvůj nebyl zase vyloženě hroznej (i když by se daly udělat mnohem lepší) ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 22, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
ty jednorucky by nemusely byt spatne, ale na co je velka, ktera vazi 30kilo??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so březen 22, 2014 9:18 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | ty jednorucky by nemusely byt spatne, ale na co je velka, ktera vazi 30kilo??? |
Souhlas, ty jednoručky jsou fajn, ale na velkou je toho prostě málo...a to je podle mě ten problém, na což se tu nikdo předtím nezaměřoval...Já když jsem začínal, tak třeba těch 30 kg mi úplně stačilo na bench press, na dřep to bylo taky relativně ok, ale to rychle přejde a ta váha je potřeba zvyšovat, jinak se nikam nepohneš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: so březen 22, 2014 10:31 pm Předmět: |
|
|
Jednoručky v pohodě ale na záda bych už potřeboval něco těžšího proto začnu chodit pondělky a soboty do fitka. Myslim, že můj hlavní problém je v tom,že jsem si udělal plán a podle něj jsem prostě jel celej měsíc prostě jsem si to odjel a šel jsem ty a svaly si na to už zvykly a neměli proč růst.. musim zvednout váhy a změnit cviky, myslim, že i to fitko mě posune o kus dál. Pojedu podle tohohle plánu jen ještě nemam sepsaný cviky jaký jet doma a jaký si nechat na fitko.
tohle je ten plán
po: stehna prsa triceps
ut: ramena biceps lytka
st: volno
čt: zada triceps
pa: stehna prsa ramena
so: zada biceps
ne: volno
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|