|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yura
|
Zaslal: út březen 25, 2014 6:09 pm Předmět: Re: Jak zhubnout? |
|
|
| Poman napsal: | | Zrovna dneska jsem trávil celý den na 2LF a v Motole a strava-jako chlap- založená na tucích a bílkovinách tam byla hezky popsána proč je to nahovno. | Jasny, lepsi jsou ty gumove rohliky a mala vanicka obarveného cukru ("džemu") co dostanes ve spitale na snidani co.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: út březen 25, 2014 6:14 pm Předmět: |
|
|
Jelikož jsem měl teď jednoho člena v nemocnici, a když mi bylo řečeno, co se tam jí (a já viděl tu stravu), tak bych se tu moc neoháněl. Bílé pečivo, k tomu kousek nějakého másla (? - nevím nežeru to), nebo rohlík a 3 kolečka salámu,....
Dole automaty plné baget, coca coly, brambůrek, sušenek,... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: út březen 25, 2014 7:28 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Jelikož jsem měl teď jednoho člena v nemocnici, a když mi bylo řečeno, co se tam jí (a já viděl tu stravu), tak bych se tu moc neoháněl. Bílé pečivo, k tomu kousek nějakého másla (? - nevím nežeru to), nebo rohlík a 3 kolečka salámu,....
Dole automaty plné baget, coca coly, brambůrek, sušenek,... |
Clovek co by na te strave byl dlouhodobe tak pribere tuku jako prase ( hlavne neaktivni nemocnej clovek...) Bilkovin absolutni minimum a o nejake vyvazenosti a obsahu mikronutrientu, zdravých tuku atd.. nemůže byt absolutne rec. Sama mouka, cukry a hovna. No proste idealni začátek k tomu aby ses tam zase pekne rychle vratil a kolobeh pokracuje...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: út březen 25, 2014 10:45 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Ve společnosti převládá zakořeněný názor, že doktoři mají vždy pravdu. Bohudík tomu tak často není. |
Ne každej tenhle názor sdílí ;) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|