|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DaweCustom
|
Zaslal: st březen 26, 2014 7:54 pm Předmět: Vytahaná kůže na břiše |
|
|
Ahoj , mám problém s vytahanou kůží na břiše .. Před cca 2 lety sem začal cvičit doma a později sme začal dělat thaibox , teď chodím do posilovny přibližně 2xrát do týdne + cvičím doma každý den , mám svaly na břiše , ale nejsou vidět přes tu kůži , nevíte prosím někdo nějaké cviky na břicho nebo nějaký jídelníček ? Je mi 16 let a mám 170 cm a 76 kilo , přijde mi jako ostuda mít takovéhle břicho :/
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ondra.kr

|
|
| nahoru |
|
 |
DaweCustom
|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:11 pm Předmět: |
|
|
| Ondra.kr napsal: | Tak jseš asi tlustej jako já že nejsou vidět. Jinak se to odůvodnit nedá si myslím. | Já to vím , ale chci radu jak to změnit a né aby mi někdo řekl že sem tlustej , když sem vážim 80 kilo ve 14 letech..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:25 pm Předmět: |
|
|
V mládí jsem měl to samé, ale pak jsem shodil a vyrostl, ale žádnou přebytečnou kůži na břiše teda nemám.
Pokud na břiše nejde nic vidět --> Podkožní tuk ... takže spíš se ptej strýčka googla, protože pochybuji že za ty dva roky si tak dramaticky zhubnul že by si měl na břiše jazyk kůže. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
DaweCustom
|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | V mládí jsem měl to samé, ale pak jsem shodil a vyrostl, ale žádnou přebytečnou kůži na břiše teda nemám.
Pokud na břiše nejde nic vidět --> Podkožní tuk ... takže spíš se ptej strýčka googla, protože pochybuji že za ty dva roky si tak dramaticky zhubnul že by si měl na břiše jazyk kůže. | Jako ono to není tak hrozné , de to dolu , ale pomalu , ale furt mám ten podkožní tuk a nejhorší je že ho ve spodním části břicha ( Nad podbříšekem) a to netuším jak dát dolu , cvičím , ale kamarád mi řekl že to je spíš o jídle , tak možná nějaký jídělníček? Bohužel sem žádný sestavený nenašel :/
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:35 pm Předmět: |
|
|
kardio,jidelnicek..
ja mel od 15 do 18 bancek jak nevim a pak jsem zacal cvicit a na rehabkach kardio a ten tuk byl najednou fuc a sixpack jako prase i s zilama,slo to rychlej nez jsem cekal ,smele do roho
|
|
| nahoru |
|
 |
DaweCustom
|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:40 pm Předmět: |
|
|
| GodlikeX napsal: | kardio,jidelnicek..
ja mel od 15 do 18 bancek jak nevim a pak jsem zacal cvicit a na rehabkach kardio a ten tuk byl najednou fuc a sixpack jako prase i s zilama,slo to rychlej nez jsem cekal ,smele do roho | Děkuju , už sem ztrácel naději že to nepude :) A nevíš jak sestavit , nebo kde najdu nějaký dobrý jídelníček a eště co je to to "kardio"? Jako běhání , plavání , jízda na kole a tak ? Nejsem zrovna znalej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:48 pm Předmět: |
|
|
jj to je kardio,drz vysoko bilkoviny a nizko sacharidy
|
|
| nahoru |
|
 |
DaweCustom
|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:49 pm Předmět: |
|
|
| GodlikeX napsal: | | jj to je kardio,drz vysoko bilkoviny a nizko sacharidy | Děkuju :) Uvidím co se dá dělat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:50 pm Předmět: |
|
|
neni zac,doporucuju precist zdejsi sekci vyziva
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:53 pm Předmět: |
|
|
Spíš celkově přečíst si něco na netu a tak, nečekej že příjdeš na nějaky fórum a všichni se rozcupujou aby ti sepsali jídelníček
Internet je plný materiálů, stačí jen umět do vyhledavače "hubnutí" ... "tuk na břiše" ... atd atd _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
DaweCustom
|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | Spíš celkově přečíst si něco na netu a tak, nečekej že příjdeš na nějaky fórum a všichni se rozcupujou aby ti sepsali jídelníček
Internet je plný materiálů, stačí jen umět do vyhledavače "hubnutí" ... "tuk na břiše" ... atd atd | To sem ani nechtěl :) Jen sem chtěl vědět čeho jíst víc a čeho naopak míň ..
|
|
| nahoru |
|
 |
DaweCustom
|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:56 pm Předmět: |
|
|
| GodlikeX napsal: | | neni zac,doporucuju precist zdejsi sekci vyziva | Děkuju , určitě přečtu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: st březen 26, 2014 10:23 pm Předmět: |
|
|
neni zac,doporucuju precist zdejsi sekci vyziva
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|