|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:15 pm Předmět: Re: Vypouklé, nafouklé břicho |
|
|
| B.é.d.a. napsal: | | ZeleznaKoule napsal: | | B.é.d.a. napsal: | | ZeleznaKoule napsal: | | B.é.d.a. napsal: | | Železnou kouly už mám komplet a koukal jsem na to. |
Tak co řešíš? Postupuj podle předepsaných kroků :) |
Nevim co z toho mám všechno dělat. Nemám pocit, že bych všechno co tam je, potřeboval. |
O čem konkrétně mluvíš? |
Potřebuju udělat něco s tim vypouklim břichem, tak nevim co na to ze Železný koule použít, jestli to i potřebuju (teda kromě toho Krodýlýho dýchání, to zatim zkusim) |
Ok, chápu. Takže znova opakuju: postupuj podle předepsaných kroků. _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
B.é.d.a.
|
Zaslal: st březen 26, 2014 9:47 pm Předmět: Re: Vypouklé, nafouklé břicho |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | B.é.d.a. napsal: | | ZeleznaKoule napsal: | | B.é.d.a. napsal: | | ZeleznaKoule napsal: | | B.é.d.a. napsal: | | Železnou kouly už mám komplet a koukal jsem na to. |
Tak co řešíš? Postupuj podle předepsaných kroků :) |
Nevim co z toho mám všechno dělat. Nemám pocit, že bych všechno co tam je, potřeboval. |
O čem konkrétně mluvíš? |
Potřebuju udělat něco s tim vypouklim břichem, tak nevim co na to ze Železný koule použít, jestli to i potřebuju (teda kromě toho Krodýlýho dýchání, to zatim zkusim) |
Ok, chápu. Takže znova opakuju: postupuj podle předepsaných kroků. |
Takže projít všech 5 částí Železný koule, achjo :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st březen 26, 2014 10:47 pm Předmět: |
|
|
Určitě to bude trvat míň času, než to napsat ;) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st březen 26, 2014 10:58 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Určitě to bude trvat míň času, než to napsat ;) |
Železná koule, počuj, ty máš na všetko fígel a riešenie, a hlavne čítať tvoju knihu, že, schválne hod sem nejaké tie tvoje výkony na mŕtvolu/benč/drep/military, nech si urobím obraz aspoň, že aký borec tu radí na všetky strany, dík _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|