Dřepy s vlastní váhou-křupání v kolenou . ? . Je to špatně ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dřepy s vlastní váhou-křupání v kolenou . ? . Je to špatně ?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Dřepy s vlastní váhou-křupání v kolenou . ? . Je to špatně ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dominus.K

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2014 5:37 pm    Předmět: Dřepy s vlastní váhou-křupání v kolenou . ? . Je to špatně ? Odpovědět s citátem

Dobrý den mam otázku ohledně dřepů a to že když dřepuji tak mi jako by křupe v kolenou (někdy jo někdy ne ) a tak jestli vám to dělá taky ? Jestli to je způsobeno technikou ? Jinak dřepy dělám tak že stojím rovně na šířku ramen, když jdu do dřepu tak koleny nepřesahuji přes špičky prstu na nohou,snažím se mít váhu na patách, snažím se nemít kulatá záda,jdu o trošku hlouběji než je 90 stupnu a ještě když jdu do dřepu tak před sebe natahuji ruce . Cvičím jen s vlastní vahou ...
A když tak budu rád za jakoukoliv radu ohledně dřepu s vlastní vahou .
Předem děkuji každému za odpovědi .)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
coder

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2014 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dela to hodne lidem pokud te to u toho krupani neboli tak si toho nemusis vsimat
Dominus.K

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2014 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

coder napsal:
dela to hodne lidem pokud te to u toho krupani neboli tak si toho nemusis vsimat

No Ja cvičím dřepy tedka chvíly a nedělám jich tak moc tak to zatím asi nepoznám. Bolí mě zadek a vnější strana stehen. Ale četl jsem že začátek dřepu nemá vycházet z kolen ale mě připadá že to jinač nejde :D.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dřepy s vlastní váhou-křupání v kolenou . ? . Je to špatně ?
Rychle na stránku:

Přejdi na: