|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: po březen 31, 2014 10:41 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Snídáš müsli a neumíš to napsat, nebo snídáš mušli a neumíš to napsat ?:))
Jinak gratulaci k úspěchu a pěkně pokračuj ;) |
To je úspech, 3,5kg za 5 týždňov, tipujem, že dve tretiny z toho aj tak vody, je to bieda, nie úspech, sa konečne trochu zapri, daj normálnu stravu ako treba, na pečivá a múky zabudni, nefňukaj, že som hento a tamto a nemám, nemôžem, je to akurát trápne. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: po březen 31, 2014 10:51 am Předmět: |
|
|
 turakam se nezapře :D ... Je pravda, že by šlo za pět tejdnu shodit i jednou tolik (ja ted shodil 3kg za cca 16 dni) ale pořad lepsi než nic :)) lepsi než aby to vosolil a udělal Jojo efekt :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Bacovsky
|
Zaslal: po březen 31, 2014 10:58 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Snídáš müsli a neumíš to napsat, nebo snídáš mušli a neumíš to napsat ?:))
müsli a neumím to napsat Děkuju za podporu. Zatím to jde docela jednoduše, žádné přemáhání z mé strany neni potřeba
|
|
| nahoru |
|
 |
Bacovsky
|
Zaslal: po březen 31, 2014 11:13 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Grimley napsal: | Snídáš müsli a neumíš to napsat, nebo snídáš mušli a neumíš to napsat ?:))
To je úspech, 3,5kg za 5 týždňov, tipujem, že dve tretiny z toho aj tak vody, je to bieda, nie úspech, sa konečne trochu zapri, daj normálnu stravu ako treba, na pečivá a múky zabudni, nefňukaj, že som hento a tamto a nemám, nemôžem, je to akurát trápne. |
Turakam taková odpověd mi určitě rozzáří celý den Ano , úspěch to je , když to vezmu kolem a půjdu do hubnutí natvrdo , tak určitě dokážu hubnout o dost víc , ale proč ? Právě od tohohle naprosto všichni odrazujou Člověk to přepálí a pak už nemůže plus samozřejmě jojo efekt. Já nepotřebuju trhat rekordy. Mám svůj plán na léto a zatím ho dodržuju na 100% Bíle pečivo už téměř nejím. Co se týče té ztráty vody, tak to neodhadnu, ale každý den vypiju tak 4l čisté vody a to se mi moc nezdá abych se s tímhle příjmem nějak výrazně odvodnil Nefňukám , jsem spokojený
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po březen 31, 2014 5:32 pm Předmět: . |
|
|
Super, jen tak dál :) (y)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bacovsky
|
Zaslal: po březen 31, 2014 7:17 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Super, jen tak dál :) (y) |
Děkuju , pracuju na tom
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|