|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luis13
|
Zaslal: po březen 31, 2014 8:42 am Předmět: Začátečník - rada + názor |
|
|
Ahoj, nikdy jsem pravidelně neposiloval, spíše nárazově. Nyní bych chtěl začít pravidelně cvičit, jelikož jsem začal mít čas.
Ke své postavě: 177 cm , 74 kg
Aktivity: fotbal (2x týdně) v létě kolo (za sezonu cca 2500 km) brusle, tenis aj.
V poslední době jsem omezil jídelníček na tmavé pečivo, přestal jsem sladit a zaměřil se jíst zdravě (vajíčky, luštěniny, kuřecí.. omezení tučného aj).
Do fitka chci chodit zhruba 3x týdně. Jaké doplňky k nárustu svalové hmoty mi doporučíte + jiné názory. Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spashett

|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po březen 31, 2014 12:48 pm Předmět: Re: Začátečník - rada + názor |
|
|
| Luis13 napsal: | | Do fitka chci chodit zhruba 3x týdně. Jaké doplňky k nárustu svalové hmoty mi doporučíte + jiné názory. Děkuji |
Maso, tuk, reálný jídlo - hodně toho.
Cvičit základní cviky a dostat se v nich na slušný čísla.
Kvalitně spát (7,5 - 9 hodin, čím dřív před půlnocí, tím dřív). _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: po březen 31, 2014 12:49 pm Předmět: Re: Začátečník - rada + názor |
|
|
| Luis13 napsal: | Ahoj, nikdy jsem pravidelně neposiloval, spíše nárazově. Nyní bych chtěl začít pravidelně cvičit, jelikož jsem začal mít čas.
Ke své postavě: 177 cm , 74 kg
Aktivity: fotbal (2x týdně) v létě kolo (za sezonu cca 2500 km) brusle, tenis aj.
V poslední době jsem omezil jídelníček na tmavé pečivo, přestal jsem sladit a zaměřil se jíst zdravě (vajíčky, luštěniny, kuřecí.. omezení tučného aj).
Do fitka chci chodit zhruba 3x týdně. Jaké doplňky k nárustu svalové hmoty mi doporučíte + jiné názory. Děkuji |
Najdi si dobrého trenéra ,který ti vysvětlí jak správně cvičit a řekne ti jak se máš stravovat. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: po březen 31, 2014 4:01 pm Předmět: |
|
|
Začínáš, takže bych být tebou úplně vypustil doplňky (Většinou je to jen tlak a reklamní přetahování), nějaké divoké diety.
Prostě , čti a než do toho vlitneš, tak se něco nauč, než aby jsi do toho spadl , a to hned na "pusu". _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luis13
|
Zaslal: po březen 31, 2014 10:16 pm Předmět: |
|
|
Nooo je to špatné, dělám nepravidelně denní a noční (12 hodinová služba) a trenéra si nemohu dovolit, spíše co tu pochytím z fora : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: po březen 31, 2014 10:21 pm Předmět: |
|
|
| Luis13 napsal: | | Nooo je to špatné, dělám nepravidelně denní a noční (12 hodinová služba) a trenéra si nemohu dovolit, spíše co tu pochytím z fora : ( |
Techniku cviků určitě z fóra nepochytíš a i o tom zbytku docela pochybuju. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|